дайте ми съвет

• 7 602
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
Приеми я в къщи! Mr. Green Усмихни се! Като няма отпор от твоя страна, и синът ти не ще се почувства притиснат...
Нищо не се знае.

# 16
Бъди по-хитра. Синът ти сам ще разбере, но ако ти се инатиш и той ще се инати. И не му казвай - Аз казах ли ти.

# 17
  • София
Хора,тя беше в къщата ми,готвих им,глезих ги,усмихвах се на караниците им,не се бърках.Отдавна спрях да плюя против нея.Той се изнесе при нея при нейните родители.Изобщо не е на квартира.

# 18
Хора,тя беше в къщата ми,готвих им,глезих ги,усмихвах се на караниците им,не се бърках.Отдавна спрях да плюя против нея.Той се изнесе при нея при нейните родители.Изобщо не е на квартира.
А мислиш ли, че нейните родители ще са очаровани от факта!? Може и по-добре да е така. Може и по-скоро да им приключат отношенията... Едно е ти да мрънкаш, друго е чужди хора да не са доволни от него.... Говоря за дребни, ежедневни недоразумения и недоволства.  Просто бъди до него, образно казано. Да знае, че има къде да се върне.

# 19

Свекървичке що не си седнеш на гъза и да оставиш младите да си живеят живота и да направят грешки от които да се поучат? Щом от сега им тровиш живота представям си за напред ако ти стане снаха момичето какво ще е.

# 20
  • София
Ако е интригантка и лъжкиня , до 3 мес. той сам ще си тръгне. Ако пък се обичат младите, нека се вземат! А ти как реши,че е интригантка?

# 21
Ако е интригантка и лъжкиня , до 3 мес. той сам ще си тръгне. Ако пък се обичат младите, нека се вземат! А ти как реши,че е интригантка?

И на мен ми е интересно това, като не казва конкретно какво е интригантсвала.

# 22
А ти защо ги изгони? Врагът е добре да е наблизо.  Представям си какви интриганти са семейството й.

# 23
Какво значи интригантка на 19 години?Казваш,че си ги глезила,готвила си им.Значи все пак си я харесвала???
Аз имах подобен проблем,писах и тук за него.Малкият ми син се беше хванал с 10 год.по-възрастна от него .Беше и с дете,но то не беше никакъв проблем.И аз се тормозех,натяквах,но ефектът беше обратен.Накрая просто го оставих сам да се убеди в това,че тя  не е за него.Но с нея не съм се срещала,нито съм злословила по неин адрес.Просто не я одобрявах.Не мина много време,човекът сам стигна до правилния извод.Сега има приятелка-много красиво и свястно момиче.Пък какво ще стане-един господ знае.

# 24
Като майка на момче,още мъничко,но се поставям на мястото на авторката.Точно на 19 живеех у мое гадже,родителите му ме обожаваха,държаха се наистина прекрасно с мен,наистина се чувствах като член на семейството,но ние много се разбирахме с моя приятел,нямаше караници,викове...защо тогава да не ме харесват,даже ходех да ги видя,когато вече се бяхме разделили,при все че аз исках да се разделим.Искам да каже,че е съвсем вероятно наистина момичето да не е добро,защо иначе няма да я приема майката,и кое не му е нормалното да се тревожи.Това е наистина труден период,когато осъзнаваш,че детето ти е вече голям човек,и си иска своето,и  не се съобразява с предупрежденията ти.Но съвсем нормално е за тези години,но  би станало сложно,ако допуснат тя да забременее например,сигурна съм че и това тревожи майката.

# 25
е,така и не разбрахме с какво е толкова лошо момичето и откъде следва изводът,че е интригантка?
все пак да стане ясно това чиста майчина ревност ли е или наистина на приятелката нещо й куца. Peace
защото ако е второто,майката донякъде има право да недоволства,макар че рядко някой ще я чуе-синът й вече сам прави своя избор,а и все пак той ще живее с жена си.

# 26
Приемаш я, и си траеш, това е начина! Ако наистина е такава за каквато я представяш, синът ти все някога ще я разбере и ще я напусне!

# 27
Като майка на момче,още мъничко,но се поставям на мястото на авторката.Точно на 19 живеех у мое гадже,родителите му ме обожаваха,държаха се наистина прекрасно с мен,наистина се чувствах като член на семейството,но ние много се разбирахме с моя приятел,нямаше караници,викове...защо тогава да не ме харесват,даже ходех да ги видя,когато вече се бяхме разделили,при все че аз исках да се разделим.Искам да каже,че е съвсем вероятно наистина момичето да не е добро,защо иначе няма да я приема майката,и кое не му е нормалното да се тревожи.Това е наистина труден период,когато осъзнаваш,че детето ти е вече голям човек,и си иска своето,и  не се съобразява с предупрежденията ти.Но съвсем нормално е за тези години,но  би станало сложно,ако допуснат тя да забременее например,сигурна съм че и това тревожи майката.

Това че едни родители имат адекватно отношение към приятелките на детето си, не означава че всички са такива. Правиш грешна аналогия ми се струва. Авторката достатъчно ясно дава да се разбере ревността към сина и, факта че се страхува да не го загуби. Признава че "е плюела" против момичето и нито един довод говорещ за обективна причина да не я харесва. Само обиди- лъжкиня и интригантка. Нито един реален факт на интрига или лъжа. Как ти направи извода че момичето не е добро не ми е ясно.

# 28
Бях в същата ситуация преди месеци.Изнесе се защото не бях съгласна вечер след като сме заспали,да я води и да си лягат в същата стая където спи другия ми син на 13г.Друг е въпроса,че момичето беше с известна ''репутация'' в малкото ни градче.Казах му че живота си е негов и като ще си троши главата си е негова работа.И повече дума не обелих за тази връзка.Чувахме се по телефона,сърцето ми се късаше,но мълчах.Но не го отблъснах,не съм му казвала да не ни търси повече,макар че баща му беше категоричен че вече няма син.Аз си знам какво ми беше между двамата.Като поживя с нея му се отвориха очите за много неща.Сам се завърна,вече всичко е наред,приет е студент.Не му се меси на твоя син за да не се ожени на пук,на мен това ми беше водещата мисъл и затова издържах.Имай търпение,просто трябва сами да се опарят.

# 29
Да,Лина е права.Остави го,и аз така направих.Беше ме страх само да не забременее въпросната госпожа.Но всичко си идва на мястото.В един момент се приземяват на земята.Само да не е много отвисоко.

Общи условия

Активация на акаунт