Какво да предприема с/у дете-педофил?

• 9 956
  • 111
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами!
Бясна съм. Случката е следната :

В градинката където си играят моите деца а и още много други се подвизава младеж от ромски произход на около 12 години, който преследва момиченцата превъплащавайки се на гинеколог, т.е. опипва ги и се опитва да ги целува в устата без да се притеснява, че все пак наоколо сме и ние - родителите.

Пробвах вариант 1 - да говоря с баба му, която го гледа...
Безуспешно. Нахвърли ми се. Толкова много вулгаризми изрече, колкото не съм чувала в живота си досега.
Не отрече, че внук и опипва момичетата. На мнение е, че " кво кат ги бара по пу***те, много още има да ги барат" Shocked  ....

Искам да взема мерки...
Жалба ли да пусна ? Къде ? Какво да направя ?

# 1
Здравейте мили мами!
Бясна съм. Случката е следната :

В градинката където си играят моите деца а и още много други се подвизава младеж от ромски произход на около 12 години, който преследва момиченцата превъплащавайки се на гинеколог, т.е. опипва ги и се опитва да ги целува в устата без да се притеснява, че все пак наоколо сме и ние - родителите.

Пробвах вариант 1 - да говоря с баба му, която го гледа...
Безуспешно. Нахвърли ми се. Толкова много вулгаризми изрече, колкото не съм чувала в живота си досега.
Не отрече, че внук и опипва момичетата. На мнение е, че " кво кат ги бара по пу***те, много още има да ги барат" Shocked  ....

Искам да взема мерки...
Жалба ли да пусна ? Къде ? Какво да направя ?

Aми аз щях веднага да сигнализирам службите за тази цел Grinning .. логично или ?
Не бих стигала определно до разговори с баба, дядо, майка ,баща...

# 2
  • София
Жалба в полицията или детска педагогическа стая!

А няма ли татковци на тази площадка?

# 3
моментално сигнализирай органите и не се занимавай с роднините му - много вулгарна тая баба, какво разбиране да очакваш от такъв човек, моментално действай и не се колебай

# 4
Ужас!
Обади се в служба за закрила на детето и социалните.сигурна съм,че щом обясниш за какво става въпрос, ще се отзоват,Но защото сме в България-помоли и други мами да подадат сигнал.

# 5
Да сигнализирам - ОК.
Но къде?

В полицията ли се подава жалба, за да стигне да детска педагогическа стая?

Жалба в полицията или детска педагогическа стая!

А няма ли татковци на тази площадка?

Има и татковци разбира се, но като бели хора опитахме първо с добро да разрешим проблема, боя не е решение ми се струва - не, че не си го заслужава...

Ужас!
Обади се в служба за закрила на детето и социалните.сигурна съм,че щом обясниш за какво става въпрос, ще се отзоват,Но защото сме в България-помоли и други мами да подадат сигнал.

bouquet   Hug

# 6
  • гр.София
Подай жалба в районното управление. Във всяко РУ има детска педагогическа стая. Добре е да напишеш всичко, което знаеш за детето-имена, къде живее. Дано да има и други родители, които да те подкрепят и да са готови да свидетелстват- посочи и техните имена, адреси и телефони в жалбата.

# 7
Отивай в полицията, те ще ти кажат какво и как да го напишеш, за да има ефект. АКо познаваш кварталния - също е вариант да говориш с него. Организирайте се повече родители, крайно време е да има общество в тая държава, а не единици. По този път минах когато имаше едно улично куче - според мен бясно, нападаше хора и спеше на детската площадка - общината ми помогнаха много. Успех!

# 8
  • на правилното място, в точното време
Във всяко РПУ има Детска педагогическа стая. Жалба там! В общините има отдел за работа с деца с противообществени прояви - там също, както и в отдел за закрила на детето. По всяка вероятност момчето вече е контингент на някоя от службите. И сама да отидеш, няма проблем, ще се вземе под внимание жалбата ти.  Peace

# 9
На 12+ години вече и физически, и психически не е дете. Тийнейджър - това дава друга представа за нещата.

# 10
  • София
Сори, че ще го напиша, но при такава ситуация веднага ще намеря двама души да му теглят един як бой.
Съмнявам се, че подобни индивиди разбират от цивилизован подход...

# 11
  • София
И само не прибягвайте до шамари и друга саморазправа, че видяхте какво се случва в други теми...

Red, писали сме едновременно - ще ги съдят, недей дава такъв акъл! Прочети другата тема - "как един удар промени животът ни".

# 12
То май бабата е за бой,не детето!За да ги знае тези работи,може би редовно ги гледа в къщи,а и като не му се прави забележка ....Ужас,направо ужас,спря ми дъха ,докато четях!Това за мен си е бъдещ престъпник!Направо изтръпвам при мисълта,че може някой да опипва детето ми,способна съм на много...

# 13
  • София
И само не прибягвайте до шамари и друга саморазправа, че видяхте какво се случва в други теми...

Red, писали сме едновременно - ще ги съдят, недей дава такъв акъл! Прочети другата тема - "как един удар промени животът ни".

Знаеш ли пък как ще разберат кой точно е "поръчителят"? Twisted Evil
Изобщо не би ми мигнало окото да организирам платен кютек...

# 14
Пробвай с Полицията първо ...

Сори, че ще го напиша, но при такава ситуация веднага ще намеря двама души да му теглят един як бой ...

Аз мисля, че и 1 ще му стигне, все пак е на 12 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт