Какво да предприема с/у дете-педофил?

• 9 964
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Изобщо няма да пускам никакви жалби, нито да говоря с баби, майки, бащи и т.н. В момента, в който видя някой да бърка в гащите на дъщеря ми, собственоръчно ще му счупя ръчичките. Пък после да вървят да ме съдят ако искат.

# 106
  • софия
Ами ако това момче набира самочувствие в перверзното си поведение и се стигне до нещо по-страшно,напр.блудство.Мисля,че има страх във вас,а то трябва да бъде стопирано навреме.Чрез жалби,разговори във детска педагогическа стая-поне да знае,че е на мушката.Това може да го поозапти.Задвижете системата и не стойте безучастни. 

# 107
Здравейте мили мами!
Бясна съм. Случката е следната :

В градинката където си играят моите деца а и още много други се подвизава младеж от ромски произход на около 12 години, който преследва момиченцата превъплащавайки се на гинеколог, т.е. опипва ги и се опитва да ги целува в устата без да се притеснява, че все пак наоколо сме и ние - родителите.

Пробвах вариант 1 - да говоря с баба му, която го гледа...
Безуспешно. Нахвърли ми се. Толкова много вулгаризми изрече, колкото не съм чувала в живота си досега.
Не отрече, че внук и опипва момичетата. На мнение е, че " кво кат ги бара по пу***те, много още има да ги барат" Shocked  ....

Искам да взема мерки...
Жалба ли да пусна ? Къде ? Какво да направя ?

боже това изречение ме потресе направо лелле Shocked...първо щях да забия един на бабата ..ама така зловещо,след това ще хвана малкия и ще го спукам.нека после ме арестуват........въобще не ми пука....

# 108
Абе, не да не ви пука за съденето. Обаче, ако ви налетят цяла орда циганьори да ви бият, ще ви запука. Така че с цигани работа да си нямаш. Съвет - сменете площадката и квартала.

# 109
Къде точно в Люлин се развива ситуацията?
И аз сигурно бих реагирала чрез саморазправа. Просто би ми паднало пердето и бих действала първосигнално.
Няма ли начин да се подаде жалба за психически тормоз?

# 110
" кво кат ги бара по пу***те, много още има да ги барат" Shocked  ....

УАУ  Shocked
 hahaha

# 111
  • Страната на чудесата
Малий, жалба че ще пусна официална-ще пусна.Ама докато затъркалят колелцата на тромавата бюрократична машина такава среща нямаща-нищо-общо с мен ще спретна на любовника, че...или на фалцет ще го докарва през остатъка от живота си, или ще изправи психиката му #2gunfire
Не ми се мисли пък ако мъжа ми види, че нещо такова се случва с детето ни Whistling

Общи условия

Активация на акаунт