Какво да предприема с/у дете-педофил?

• 9 973
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
Версаче, всяка нация си заслужава малцинствата. Прочитайки изтрития ти пост и редицата от апели да бъде пребито 12 годишно дете, по каквато и да било причина, вместо да се търси смислено разрешение, се сетиха за тая сентенция и за пореден път се убедих колко е вярна.

Абсолютно си заслужаваме циганите и всичките им безобразия.
Ако не беше така, отдавна щяхме да да сме решили проблема.
Но на нас освен за бой, акъл за друго не ни стига, явно. Тъжна история.
Те не уважавали закона. Ами, има си законен ред, по който се оправяме с "деца педофили". Вие предлагате бой - уважавате ли закона?
Ако не знаем какъв е редът - не си знаем правата. Ама законът не бил добър и не работел? Ми, за нас не е добър, за тях - също.
Има полиция, има отдел за закрила на детето. Как ще биете, бе, вие нормални ли сте?

За онези, дето веднага ще тръгнат да ме питат аз имам ли, аджеба, дете, да - имам. Точно за това говоря така. Ако нямах, сигурно и аз щях да предложа бой.

Не свързваи моето мнение с боя, не съм казвал такова нещо, просто искам и за тях да има закон, а то няма.
Ще се повторя но питам аз тях глобяват ли ги в ГТ, в гетата плащат ли си тока и водата, а данъци да плащат за нещо???
Така че за какъв закон говориш ти.
А едно дете израснало в такава асоциална среда как очакваш да бъде съвестно, възпитано и да се интегрира успешно в обществото, баба му го стимулира да прави каквото си иска.

# 76
  • до една звездичка
...насилието ражда насилие и няма нищо общо с морала.
Пак повтарям - ти и такива като теб заслужавате напълно малцинствата си. За съжаление, покрай сухото, гори и суровото и страдат и хора с конструктивно поведение.
Хм. Доста противоречиво изказване за човек, чийто син "рита задници" от 8 месечна възраст. Wink

П.С. Да ти е живо и здраво детенцето, разбира се, и дано никога не ти се налага на практика да прилагаш това, за което апелираш в постовете си; линийката ти обаче просто нямаше начин да не ми направи впечатление, ако и да е на шега.  Whistling

# 77
  • София
...насилието ражда насилие и няма нищо общо с морала.
Пак повтарям - ти и такива като теб заслужавате напълно малцинствата си. За съжаление, покрай сухото, гори и суровото и страдат и хора с конструктивно поведение.

Може пък жената да е от малцинствата и се чувства засегната по някакъв начин от нашите ужасни идеи как да спрем циганина да изнасили утре някое дете и скапаните ни закони да го оправдаят, защото е малолетен....Не ни е срам, да не подложиме задниците на децата си на сексуален тормоз, за да излекуваме крехката и наранена психика на мангалчето..... #2gunfire
Обикновено такива като теб реагират най-страшно в случай на посегателство към нещо скъпо за тях.....

Баба ми е лекар и цял живот работи с цигани - на това се е посветила. За целия и 50 годишен опит е разбрала и ми е казала едно: циганина е нещо непоправимо!!! А тя винаги им е помагала. След като тя го казва......

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 10:07 от мама Алекса

# 78
  • Най-сетне у дома
Хе-хе...
Не, не съм от малцинствата. Не е нужно да си от малцинствата, за да имаш акъл за два лева и да се сетиш, че проблемите имат нужда от глобално разрешаване. Знам, че не ме разбирате... за да се вдене от съвсем простичките ми изказвания е нужен акъл, горе долу за два лева....  Joy

Нищо малцинствено няма нито в историята ми, нито пък в начина ми на живот ... доста middle class съм, в смисъла, който американците влагат.

Dega, "Kick ass" не означава "рита задници" ... попрегледай някой идиомен речник  Peace

Желая ви успех, момичета, ще ви е много, много нужен.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 15:33 от Saule

# 79
  • на плажа
 Хехе...
 Ако ти имаше акъл за два лева щеше да знаеш, че такова отношение към събеседниците не е подобаващо, но ще ти простим, въпреки, че не сме средна класа според американските стандарти, а съвсем средна черга българчета и като такива си живеем в българската действителност и не гледаме американски сериали, които явно са ти промили мозъка.
  Peace

# 80
  • до една звездичка
Dega, "Kick ass" не означава "рита задници" ... попрегледай някой идиомен речник  Peace
Попрегледала съм повече от достатъчно. И очевидно, повече от теб!  smile3560

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 19:07 от ٠•● Dega ●•٠

# 81
Хе-хе...
Не, не съм от малцинствата. Не е нужно да си от малцинствата, за да имаш акъл за два лева и да се сетиш, че проблемите имат нужда от глобално разрешаване. Знам, че не ме разбирате... за да се вдене от съвсем простичките ми изказвания е нужен акъл, горе долу за два лева....  Joy

Напротив, тъкмо по отношение на малцинствата отдавна има стратегия да се решават ситуациите в микромащаб, най-малкото защото разликите в условията в различните страни, дори в различните райони на една и съща държава, са различни... Повечето проекти за интеграция са дори насочени към отделни семейства роми или махали, а за глобални поректи е погрешно изобщо да се говори. Има си харта с правата на човека и дотук свършва глобалното, а това е чиста формалност.
А това за двата лева само показва нивото на собствената ти култура. На индивидуално ниво.

# 82
Нещо се разводни темата.
Авторката не е писала скоро какво е предприела.Дали има някакво развитие изобщо?

# 83
  • София
Желая ви успех, момичета, ще ви е много, много нужен.

Ъ-хъ, ако се появи още някой с два лева акъл Mr. Green

# 84
Аз също имам момиченце и ако видя такова нещо,още повече,че на цигането му е направена културно забележка сигурно ще го размажа,а може и с бабата да се посдърпаме.Какво като е възрастна?Те от култура не разбират трябва да се принизиш до тяхното ниво.Другото,което бих направила да се махна от площадката,детето да е плътно до мен..

# 85
Нещо се разводни темата.
Авторката не е писала скоро какво е предприела.Дали има някакво развитие изобщо?

Ето ме.
На практика нещата не са се променили.
Апелирах и останалите родители в градинката / в Люлин е /, които всъщност са и комшии на въпросните цигани, да подадем една обща жалба с повечко подписи, за да има по-голяма тежест, и съответно да бъдат предприети мерки от страна на органите.
Е, направиха се, че нищо не съм казала  Shocked
Не мога да разбера що за хора сме.
Сами не искаме да си помогнем.

Това, което предприех, е няколко много сериозни забележки, подплатени със заплахи от страна на мен и мъжа ми, към въпросното 12 годишно момче, че ако се доближи до дъщеря ми ще съжалява доживот.
Даде ли ми повод, ще го пребия.

А на Тайна ще кажа :

Не е нормално дори и да го гони пубертета да бърка в гащичките на наполовина по-малки момиченца от него, да се прави на гинеколог и да ги насилва на целувки с език - къде им отива после психиката на тези малки момиченца, а ...

# 86
Не е глобално решение, но е добро начало - отговорът е в това , как възпитаваме собствените си деца.

Детето в наше време трябва да е наясно, че има такива хора и как да реагира, ако попадне на тях. Не да се свива, а да се развика, да алармира възрастните наблизо, да си отстоява правата и да знае как да се отдръпне с достойнство и навреме и към кого да се обърне.
И без това при тази ТВ, която се излива в домовете ни, се налага да се обясняват много неща. ( Моите деца са по-големи и ако трябваше сега да възпитавам 3- 7 год. дете ...  кващам се за главата, не знам как да се справя с всичката помия! )

Та ако децата масово реагират самоуверено и алармират възрастните наоколо, нещата ще изглеждат иначе.
Не говоря наизуст, виждала съм такова дете - момченце на 7 г. от София - само едно наистина, поздравления за родителите!
По-голямо дете го перна на шега по дупето, а то с ясен и висок глас : " Ей, защо ме закачаш по дупето! Децата не се пипат на това място!" Хората в радиус 3 метра застинаха, а другото се сконфузи - не е имало такъв подтекст ...  но ще си мери движенията в бъдеще, сигурна съм.

П.П. Писали сме заедно  с Дейзи - дано забележките към циганското семейство да помогнат, а дано и моят пост да е от полза.

Знам, че и на това ще се намерят опоненти, но представете си повечето деца на площадката да са възпитани да реагират така.

# 87
Само така,много я наблюдавай,луди има навсякъде,а цигани в Люлин колкото щеш.За жалост на хората не им пука много..

# 88
Ето ме. На практика нещата не са се променили. Апелирах и останалите родители в градинката / в Люлин е /, които всъщност са и комшии на въпросните цигани, да подадем една обща жалба с повечко подписи, за да има по-голяма тежест и съответно да бъдат предприети мерки от страна на органите. Е, направиха се, че нищо не съм казала Shocked Не мога да разбера що за хора сме. Сами не искаме да си помогнем.

Щом не искат да се присъединят, подай си сама жалбата. Полицията реагира незабавно когато става въпрос за малки деца. Да не те притеснява това, че сама от всички подаваш жалба срещу изверга.

Ти обаче сбърка като издаде че педофилчето е ром, защото темата се измести в посока етническия произход, а не към опасността, която представлява за неизвестен брой малки момиченца. Според мен трябваше да го премълчиш.
Няма никакво, ама никакво значение дали е циганче или чисто българче.

# 89
Ако си подам жалбата сама, няма да ми обърнат внимание. Каза ми го приятел полицай.
Бащата на изрода е в затвора, майката го е зарязала при бабата... Двете са си лика-прилика...

Варианта е да говоря с чичо му когато го видя. Той е полицай и може да вземе някакво отношение евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт