Какво да предприема с/у дете-педофил?

• 9 961
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
...прави сте - аз лично не виждам решение. Дори и да се обърнете към съответните служби те ще почнат да си прехвърлят топката и проблема няма да се реши. Дори и да го изгоните от градинката, той ще отиде в друга и ще продължи да тормози деца и родители... Rolling Eyes Много кофти ситуация ... аз лично бих реагирала, като се обадя веднага  на мъжа ми  - но шамарите или заплахите също не са решение...незнам... Rolling Eyes

# 31
Бой!  Ама, як бой!

# 32
Нищо няма да стане с жалба за съжаление.Имам познат полицай,който ми каза че като хванат някой извратеняк из градинките,тъй като няма как да  го накажат му мятат един здрав бой и да си ходи.А тук става въпрос за дете,най-много да отидат при бабата и да я предупредят.Колкото и примитивно да звучи,за да има някакъв ефект трябва сериозно сплашване...да не казвам как...

# 33
Много жалко,просто не се сещам за друго,освен полицията,ама и те май нищо няма да направят.
 А колкото до саморазправата с бой-веднага давам пример с едно гаменче от нашите блокове,което казва "Ама бийте ме,пребийте ме ако искате,на мен не ми пука,аз съм свикнал с боя и пак ще си правя каквото си искам". И то е на 12год.

# 34
  • София
А колкото до саморазправата с бой-веднага давам пример с едно гаменче от нашите блокове,което казва "Ама бийте ме,пребийте ме ако искате,на мен не ми пука,аз съм свикнал с боя и пак ще си правя каквото си искам". И то е на 12год.

А така!
За това не се бях сетила.
Ужас.

# 35
И какво излиза в крайна сметка, че нещата по никакъв начин не могат да се променят ли  newsm78

А до закрила на детето някой от вас стигал ли е?

# 36
Много жалко,просто не се сещам за друго,освен полицията,ама и те май нищо няма да направят.

Подкрепям!!! За някои деца боя нищо не значи...А това момче и в ДПС няма да го стреснат според мен! Аман от тея цигани няма оправия с тях ooooh!

# 37
Ужасна ситуация.
Аз както си се познавам хич няма и да си помисля да ходя да се жалвам някъде.
Като ми кипне кръвта пред такава гледка да не си ми пред очите.
Преди 1-2 години едно цигане от квартала(баш мъж си беше) ме напсува на майка ама без никакъв повод да му дам.
Горкия...лежа 3 дни в болницата.Не посмя и жалба да пусне против мен.Сега като се засечем из квартала се обръща на другата страна.
Та...колкото и да са отмъстителни си ги е шубе(зависи колко бой са яли и дали им държи влага)
Съжалявам,че съм от агитката на "лошите" , но опитът ми с такива особи ме е научил така да действам.

# 38
  • Varna
sunrize  bouquet
Абе, Душа тоя убавец как не докара братята от маалата бееее newsm78
 JoyКак си го мятала бе Душааа JoyДа нямаш бойни умения.
Аз уж съм от много възпитаните и дипломатичните ама като ми кипне келя не мой сЪ позна. Миналата година пред едно чейндж бюро се сдърпах със едни мангали ама дърти бяха беее. На пъпа на Варна това, досаждат на чужденците да им ченчат парички. Видях как досаждат на двама млади-младоженци бяха- довел младежа булката на меден месец у нас а манговците буквално ги дърпаха да им сменят т пари .  Казах им къде се сменя коректно и единия циганин като ме задърпа като се развика ей тогава ми кипна келя . Ама аз нямам бойни умения но явно съм ги стреснала като се развиках и взех да мятам ръце като вятърна мелница. Joy Чак мъжът ми ме гледаше ей така newsm09. И той ошашавен. Те нямат спиране тез хора бе.  Хайде да не взема да ми дадат един банан сега и да ме нарекът, че съм расистка. Не съм!!!

# 39
Ама как така - хем дете, хем педофил?
Пък и ромско семейство да зачисли баба за гледане на внука ми звучи странно. В смисъл, от това, което виждам е редно единият да проси/краде, а другият да врачува/краде. Те може би са малко напред с материала. Което ме навежда на мисълта, че можете да говорите с родителите. Ако знаете къде живеят, де. Двама, трима татковци на вратата и с добро /или в кавички последното/. Бабата ясно, че й е през ... На юнака, лекинко /""/ предупреждение от татковците, повечко надзор. Тва щот познавам и свестни цигански семейства, абе пак си врачуват/...., ама не закачат комшиите.
Естествено, подкрепям останалите съвети за жалби и т.н., ама малко вятър работа ми се вижда това - някой да вземе отношение. Пък и прочетох съседната тема и ми стана хептем зле.

п.п. Иначе и на мен ми се е случвало да шамаросвам, докато се опитват да ме оберат. И двата случая се разразиха пред доста голяма бг публика, която само гледаше сеир.

# 40
Дете-педофил, това е тъпотия на квадрат. Детето е просто цигане. Едно сплашване ще е достатъчно.

# 41
  • Най-сетне у дома
Дете на 12, което се държи по описания начин, е жертва на сексуално насилие - самото то. 99 % сигурно.

Можете да го размажете от бой около сто пъти и да, то на насилие е свикнало, от всякакъв тип. Не мисля, че с още малко ще го впечатлите особено. Виж, ако го убиете, може да решите проблема, ама ще трябва да утрепате още чукас ти ромчета, пък и нашего брата българчета с по-нерадостна съдба.

Ако все пак решите да не го убивате, а да подадете жалба, сигнализирайте и Отдела за закрила на детето. Че не са много наясно какво правят - не са, но трябва да се направи оценка на ситуацията на осъденото на смърт цигане. Доста е вероятно да има защо да го изведат от семейството му. ДА, ще го заврат в институция, но всички ще сме доволни. То- щото не го насилват вече, а ние - щото не не си го изкарва на нашите деца.

# 42
  • София
И като го заврат в институция, / според последната писала/ - там пък съвсем ще го възпитат. Не, че там не се насилват и момчета и момичета. Но нищо, може и да му хареса.  Laughing
След като има и баба с него, явно е от културните мангали. Бих изпратила няколко бащи на вратата, да обяснят поведението на наследника. Родителите  си знаят работата нататък. Ако не се стресне, татковците да му обяснят  бавно за какво става дума. Само бой решава нещата. Ако не стане с кютек, платете на някой мангал да го уважи.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 22:13 от Aisha

# 43
Дам... другия вариант е мамите да си пият кафето и обсъждат комшийките по-близо до играещите деца, та да могат и да реагират по-бързо към нахлуващото "педофилче".

# 44
  • София
Ако някое подобно педофилче се доближи до децата ми, на мига ще си събира зъбките от земята. Да не говорим какво ще направи мъжа ми...
Каква закрила на детето, какви педагогически стаи... Утре ще причака някое дете от училище и ще му изкара акъла.
Бой до спукване е моето лечение и предупреждение да не се явява в района повече.
Уф, чак ми стана гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт