ПЛЕВЕН - 117

• 18 170
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Знаете ли къде в Плевен мога да занеса старо голямо огледало да му сложат рамката, че се е отлепило или там разкачило се е
По възможност по-близо до центъра

Пешо Джама до Била на пл. Македония или в Бриколажа.

# 166
Къде ме прати ти...все трябва да има някой в близост..  Thinking
Цък http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/9#photo=15

# 167
Добро ви дъждовно утро!
Всичко щеше да е ОК, защото и аз като Валенцето много го обичам това време, но ако имах достатъчно АМ за Калин  Confused
Ще трябва все някак да се измъкнем за половин час до магазинчето зад Централ. Та си пожелавам 30 мин. без дъжд.

Заведох Митко на първи учебен ден - голяма радост и бързане беше. Напъха се в групата, нито ме чака да го преобуя, да го съблека, няма чао, поне една сълза или тъга за майка си  Laughing

ДеЩо, снимката е стряскаща. Кажи моля те, че е светлинен ефект някакъв, че ще взема да повярвам вече в извънземни и ще си докарам нова параноя.
Забелязвам, че и вашия фотоапарат не изкарва дати на снимките. Много ме е яд, че и нашият е така  Rolling Eyes
Трябва все да ги прекарвам през една програма да ми ги слага, но го прави една по една и често не ми се занимава.

Пешо Джама до Била на пл. Македония
Ех, ако Билла беше на пл. Македония...щях често да я посещавам  Whistling
Фталл, мидичките са в една шумяща чантичка  Mr. Green

# 168
Заведох Митко на първи учебен ден - голяма радост и бързане беше. Напъха се в групата, нито ме чака да го преобуя, да го съблека, няма чао, поне една сълза или тъга за майка си  Laughing
Ей така беше и Бужака. Тази сутрин почна с пазарлъците-не искам там, децата са лоши и само като пристъпихме, ме забрави Simple Smile Важното е да се забавляват  Party
Дикси, много са ти хубави снимките  Peace Грабвай Калинко и ми идвай на гости  Wink

# 169
Много го мразя тоя дъжд.Да не може да излезе човек.Направо ми е умопобъркващо.
Дикси,това извънземно го познаваш даже.Не се шашкай Laughing Mr. Green
Да кажа и аз в стил "Атракция"-Номадка,взимайте с Фталл Кирил и ми идвайте на гости.И ядене за децата има,и пиене за нас има,и мезета има. hahaha

# 170
Ще спре дъжда.Няма да вали цял ден.Но определено не е за навън -студено е.

# 171
И от мен добро утро....

обичам студено време, но мразя дъждовно. Направо се побърквам като вали дъжд. (((

Дикси, виж в настройките на апарата, може и да има дата.
Аз лично пък много мразя снимки с дата, а и моите ги подреждам в папки с месеца, в който са снимани.

# 172
Дикси,това извънземно го познаваш даже.Не се шашкай Laughing Mr. Green
Ох, чудесно, плюя си в пазвата  Grinning

Времето изобщо не ми е студено.

Преди малко извадих едни есенно-зимни дрешки от Митко да ги пробвам на Калин.
Вече прилича на малко човече - http://diksi.multiply.com/photos/hi-res/63/44?xurl=http%3A%2F%2F … 2F63%23photo%3D44  Laughing

Мирама, мислиш ли, че не съм му разръчкала всички настройки? Няма такава "услуга"  Simple Smile

# 173
Дикси, голям е сладур Калин и много е пораснал.

И аз трябва да правя упражнението с ваденето на есенни дрехи, но не бързам още. )))

# 174
Извънземното е Елена бре! Снощи си игра Марто и аз като я видях и реших да я пусна, че е по темата
И ние трябва да ходим до ДКЦ-то за направленията за изследванията за градина
Вчера говорих с човек от отдел Образование в Общината, НЯМА да искат бележките за данъците, май в сряда са звънели по градините да ги предупредят

# 175
Здравейте! Търся инфо за АГ при много проблемна бременност. Имам едно дете и със него лежах 4 месеца в МД София на системи и серклаж, роди се д 31 г.с. Преди него имам 3 спонтанни аборта. Иска ми се да опитам пак, но вече София ми е много далече, а тук в Търново немога да ги нарека д-ри. Благодаря предварително за всякаква информация  bouquet

# 176
krasi, писах ти направо на ЛС. )

# 177
Определено дъждовното време ни влияе и то все на сън и Кирил ми с представя чудестно в тая светлина, обаче откакто ни налази тоя вирус с разстройството, не ще да ми яде като хората и съм все в акция, с подготвена намазана филия, щото хляб наш скорпи не отказва.   Crazy Лошото е че като сме затворени съм непрекъснато като пъдар крещяща: "Не, не не пипай...!". Тва жици, кабели, разни уреди с копчета, чантата с инструментите - първа любов, ще рече човек, че баща му е техник. Laughing Laughing Laughing
Музе много мила покана, ама днес съм в подготовка по посрещане на щерката. За утре не бих обещала, но ако има мегдан да пием по кафе ще звънна.  Peace
Дикси на тая снимка вече Калин и Митко определено си приличат и то много. И аз съм изненадана от функциите на фотоапарата ти, повечето имат опция за дата. В къщи пък обратното фталл непрекъснато гледа да няма дати по снимките, е после ги реди в папки по месеци, при това доста регулярно и систематизирано, чак да се обърка човек дали е зодия близнаци.  Laughing
Краси аз не разбрах сега ти проблемно ли бременнеш или ти трябва доктор, за проблемни бременни? Аз все си го пробутвам моя Пенков, ама доколкото зная е започнал като стажант в проблемна бременност и сега тясната му специалност е това. За час прием в частния му кабинет можеш да запишеш на 064/80-30-32, вторник и четвъртък следобед, а сряда и петък около обед. Много е подробен и внимателен.

# 178
Спешно ми трябва координатите на добър детски кожен лекар   Praynig

# 179
Здравейте и от мен,

Рожденният ден на Кари в Дисни манията мина добре, особено за децата беше хубав купона, те се изкефиха. И майките добре си изкарахме. Обаче те гонят точно на третия час, което за мен поне беше малко неприятно, купона се разпада някак отведнъж и въобще дано се появят и нови клубчета до догодина да пробваме и тях. Отделно че през повечето време един негър, без деца, без нищо, само стоеше на съседното сепаре и зяпаше.  Shocked Иска ми се да беше място само за възрастни, които са с деца, какви са тези възрастни сами в детски клуб, които седят, пушат и гледат. Айде стига толкоз.

http://diana1973.snimka.bg/other/kari-rd-2009.419149

ето малко снимчици

Според мен Дисни Манията има потенциал да е чудесен клуб, но с това масово пушене на хората там  - ами не може да ме изкефи и това си е. Хем че ние нямахме проблем, само ние бяхме почти и не се задими изобщо, проблема е, когато е пълно заведението. А за децата е готино, особено като се появи аниматорката да ги занимава  Wink

Към Мола и детския клуб там не знам защо съм предубедена, ако някой е доволен, да дава мнение как е.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 13:32 от Tess

Общи условия

Активация на акаунт