Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 686
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 765
Купихме си капки Инфакол миналия четвъртък. Днес гледам, че взели да привършват. Уж пише на опаковката, че съдържат 100 дози, а то нищо общо. Моля, този който ги е ползвал да ми каже - аз ли неправилно дозирам или производителят лъже  newsm78
В дозировката пише - 0,5мл  - един пълен капкомер. Този капкомер, обаче е твърде с неясен цвят и аз честно казано не мога да преценя кога го пълня и кога леко го препълвам. Обаче днес реших да купя една спринцовка и да изтеглям с нея от течността и да давам по 0,5мл. Е, да ама като сравня от спринцовка 0,5мл и 0,5мл от капкомера на Инфакола и те съвсем нямат нищо общо!!! Ето защо капките ми свършиха толкова бързо! Значи този капкомер изобщо не дозира 0,5мл.
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 766
Аз, почнах първо с Еспумизан и сега сме на Лефакс. Отначало, много плачеше от коликите, сега да чукна на дърво не плачеме, но сме се запекли май, понеже от 5-6 дни не сме акали сами.  newsm78

# 767
  • СОФИЯ
добре де,навсякъде пише че се дават при всяко хранене,пък детето ми като има по рядко необходимо ли е да и давам постоянно ,а не само Thinking като има нужда??? тези капки предимно на принцип с натрупване ли действат???

# 768
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, а някоя от вас ползвала ли е Инфакалм? Една мама ми го похвали преди няколко седмици, посмислих, че го е объркала с Инфакола, но питах в аптеката и ми казаха, че има такова чудо. Помолих ги да ми го дадат да го видя, прочетох листовката и общо взето разбрах, че има симетикон и пробиотици. Чудех се дали някоя от вас има наблюдения дали е хубаво?  Rolling Eyes

# 769
  • в огледалото на живота
добре де,навсякъде пише че се дават при всяко хранене,пък детето ми като има по рядко необходимо ли е да и давам постоянно ,а не само Thinking като има нужда??? тези капки предимно на принцип с натрупване ли действат???
Абсолютно не е необходимо да даваш постоянно на всяко хранене  Peace
Следи си детето,сигурно знаеш кога са най-болезнени коликите,предимно вечерта,но пак си е идивидуално.

# 770
На нас само инфакол ни помага давам му по 2 пиптчета

# 771
На нас само инфакол ни помага давам му по 2 пиптчета
Ехе - даваш по два пъти - т.е. по техните мерки 1мл? Радвам се, че ви помагат - ние направо си мисля да го спираме - за 10 дни две опаковки и не знам  ooooh!

# 772
Знам че е безвреден (не че трябва да се злоупотребява ) но пък само той му помага Simple Smile

# 773
Здравейте, да ви попитам за капките, които трябва да се държат в хладилник, вадите ли ги известно време преди ползването за да се затоплят. (Давам ги директно 5 капки с лъжичка)

# 774
  • на последния етаж
Не съм ги вадила преди да давам.

# 775
  • в огледалото на живота
Здравейте, да ви попитам за капките, които трябва да се държат в хладилник, вадите ли ги известно време преди ползването за да се затоплят. (Давам ги директно 5 капки с лъжичка)
Държах ги на стайна температура далеч от отоплителни уреди,никога в хладилник.

# 776
Момичета, а някоя от вас ползвала ли е Инфакалм? Една мама ми го похвали преди няколко седмици, посмислих, че го е объркала с Инфакола, но питах в аптеката и ми казаха, че има такова чудо. Помолих ги да ми го дадат да го видя, прочетох листовката и общо взето разбрах, че има симетикон и пробиотици. Чудех се дали някоя от вас има наблюдения дали е хубаво?  Rolling Eyes
Здравей, Katencetoo. Дъщеря ми беше с ужасни колики 2 месеца и само Инфакалм й помагаше. Преди това изпробвах почти всичко - Инфакол, Еспумизан, Лефакс. Много съм доволна, а и коликите свършиха доста бързо с него - педиатърката каза, че другата съставка, която се съдържа в него освен симетикон - Saccharomyces (не съм сигурна как се чете Simple Smile), облекчава значително симптомите. Препоръчвам го.

# 777
Здравейте и от мен
Редувах инфакол и еспумизан за да не свиква и да няма ефект но от еспумизана нямаше ефект и го спрях давах също и чай от копър и анасон гьозум също като кърмих и аз съм пила такива чайове но ефект никакъв нямаше може би само чиста съвест на майката че е дала нещо за успокоение.
ай много ни помагаше възглавничката и едни капки ентерокинд то тях ги давах като беше по голям на 6 месеца и още му ги давам от време на време сега е на 11

# 778
Чай от анасон по рецепта на баба ми....родихме се

# 779
  • гр.Пловдив
Маминки,тук в анкетата не видях от нашите капки,горещо ви  препоръчвам да ги пробвате на всяка цена казват се COLINOX Peace

Общи условия

Активация на акаунт