Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 725
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 780
При нас коликите започнаха още от родилното. Най-силно се изявяваха вечер между 5 и 8 часа. Присвиване и рев. Пробвах с Инфакол - ефект никакъв.
Бабите ме съветваха да давам Анасон,но аз не се съгласях. Накрая се преклоних и взех да давам по един капкомер след всяко хранене и аз  също изпивах по един чай с анасон на ден. Хем за коликите,хем за повече кърма.
Мога да кажа че анасона наистина ни помогна и то много. Коликите спряха на 2 м и половина а аз все още си пия чая.
Дори после съжалявах че съм си тровила детето с лекарства,от които имах чувството че се увеличават гадните колики само и само за да купиш нова опаковка

# 781
Здравейте Simple Smile
при нас коликите започнаха преди 3 дни и педиатърката ни изписа Абоколикен. Не го видях в анкетата, някоя от Вас ползвала ли го е  newsm78 има ли ефект въобще. И може ли да ми кажете как се приготвя този чай от анасон и в какво количество и по колко пъти на ден трябва да му се дава ?

Мерси много  Hug

# 782
Здравейте Simple Smile
при нас коликите започнаха преди 3 дни и педиатърката ни изписа Абоколикен. Не го видях в анкетата, някоя от Вас ползвала ли го е  newsm78 има ли ефект въобще. И може ли да ми кажете как се приготвя този чай от анасон и в какво количество и по колко пъти на ден трябва да му се дава ?

Мерси много  Hug

Чайчето струва едно левче в аптеката и си има указания как се приготвя. Поне 100% е безвреден за бебето,за разлика от всички химикали които съдържат капките. Пробвай  Simple Smile

# 783
Здравейте Simple Smile

Мерси много  Hug

Чайчето струва едно левче в аптеката и си има указания как се приготвя. Поне 100% е безвреден за бебето,за разлика от всички химикали които съдържат капките. Пробвай  Simple Smile

А кой чай запичаше - от анасона или от копъра? Взехме си и от двете да пробваме, защото тази нощ милия не спа- имам чувството, че от тия капки повече го боли  #Crazy

# 784
Здравейте Simple Smile

Мерси много  Hug

А кой чай запичаше - от анасона или от копъра? Взехме си и от двете да пробваме, защото тази нощ милия не спа- имам чувството, че от тия капки повече го боли  #Crazy

И аз имах такова чувство за капките и за това минах на анасон. Моята бебка не е имала запек от анасона.Копър не съм давала.
Ако кърмиш те съветвам и ти да пиеш анасон.
Успех  Simple Smile

# 785
  • в огледалото на живота
Здравейте Simple Smile

Мерси много  Hug

Нито един от двата  Peace
Със сходни качества са и действат газогонно и успокояващо храносмилателния тракт.

# 786
Здравейте,

Ние имахме много гадни колики. От форума тук прочетох стар пост за американски хомеопатични хапчета на Hylands - Colic Baby Tablets. Поръчахме ги от ebay и останах много доволна. Вече ги има и в България, намерихме ги в една онлайн аптека. Наистина ги препоръчвам с две ръце. Безвредни са, а наистина действат.

# 787
Пробвахме повечето от изброените неща, но нищо не ни помогна. Дъщеря ми имаше колики до 4-я мес., а беше само на кърма и аз бях на диета, съобразена с общоприетото против колики.
Явно си има такива дечица, но и този период преминава.

# 788
На нас ни помагаха само инфакол,но коликите ни бяха само няколко дни силни,после не ги усетихме.

# 789
Давах на Габи Инфакол, но той нямаше силни колики, а и бяха няколко дни само. Първите три дни го давах преди всяко кърмене, но после започнах да го давам само преди храненето в 17ч. Пробвах и с чай от копър и анасон, но не искаше да го пие. Към момента няма вече колики.

# 790
Здравейте,

Моята бебка нямаше много колики, но ни донесоха от Австрия Лефаксин. Не мога да кажа, че съвсем нямаше колики, но не бяха много силни. По мои наблюдения имаше някакъв ефект. Нашата педиатърка каза, че няма никакво значение какво ще даваш, ако е писано да има силни колики нищо не помага и каза, че всички препарати за колики са с еднороден състав, но не знам дали е напълно права. Но масажрането на коремчето и затоплянето наистина помага.

# 791
Напълно съм съгласна че някои деца просто имат по-силни изразени колики от други и нищо не е в състояние да ги излекува напълно.
Даже смея да твърдя че лекарствата които се предлагат по аптеките дори могат повече да навредят на чувствителното стомахче на бебето.Всичко е за пари.
Пробвайте с анасон и не давайте никакви лекарства на малките съкровища.
Аз един месец и повече си трових детето без никакъв резултат.Накрая минах на анасон по един капкомер след хранене и съм много доволна.

# 792
Здравейте! Препоръчвам Colic Tablets, има в интенет аптеки, супер резултат, изобщо не мога да кажа че сме имали проблем с колики след като давах тези хапчета (разтваряш във вода предварително).  Simple Smile

Здравейте,

Ние имахме много гадни колики. От форума тук прочетох стар пост за американски хомеопатични хапчета на Hylands - Colic Baby Tablets. Поръчахме ги от ebay и останах много доволна. Вече ги има и в България, намерихме ги в една онлайн аптека. Наистина ги препоръчвам с две ръце. Безвредни са, а наистина действат.

+1000, наистина помагат много добре.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 17:18 от AnMary

# 793
На нас ни помогна "Коликинд", въпреки че не сме имал кой знае какви колики (за щастие)  Simple Smile

# 794
Нищо не помага.Купихме му 3 вида капки Еспумизан,Абоколикен,Саб Симплекс.Правихме му чайчета от анасон и копър,лайка и копър само лайка понякога,но нищо не помага.В края на 3-тия месец сами отшумяха.Беше кошмар.Не искам да се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт