Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 492
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 900
Какво съдържат?

# 901
Еспумизан бебе

# 902
Ние сега ще минаваме на Креон 1000. Това са ензими, които разграждат белтъци, въглехидрати, мазнини. Днес беше също безсънна нощ, вече не мога да повярвам че някога ще мине тоя кошмар..

# 903
svetlina * капките Aero- red имат следния състав за 1 мл (20 капки): Симетикон 100 мг, захароза и други ексципиенти: пропилей гликол, метил парахидроксибензоат, пропил парахидроксибензоат ягода есенция, червено багрило (Е123), натриев хидроксид и пречистена вода. (така ми го преведе Google преводача)
Познавам много майчета, които ако имат възможност си купуват от тях. Аз личната на бебка и ми каза, че няма проблем да ги ползвам стига да облекчават болката на малката. Честно казано с тези капки  дори не разбрах, че имаше колики! Дано намерите техен подобен заместител Simple Smile

# 904
Спокойно със зъбите е по-зловещо! Откачих вече. За колики ни помогна след кърмене 25 капки еспумизан ел. Не давай инфакол-запича.Колийф и биогая в съчетание като че ли облекчават малко.

# 905
  • Бургас На пресечката за Рая
5-6 пъти оригане по време на хранене ...........  bouquet  bouquet

# 906
svetlina * капките Aero- red имат следния състав за 1 мл (20 капки): Симетикон 100 мг, захароза и други ексципиенти: пропилей гликол, метил парахидроксибензоат, пропил парахидроксибензоат ягода есенция, червено багрило (Е123), натриев хидроксид и пречистена вода. (така ми го преведе Google преводача)
Познавам много майчета, които ако имат възможност си купуват от тях. Аз личната на бебка и ми каза, че няма проблем да ги ползвам стига да облекчават болката на малката. Честно казано с тези капки  дори не разбрах, че имаше колики! Дано намерите техен подобен заместител Simple Smile
Ами то основното е симетикон - заместители има много. Явно е повече като милиграм -в Инфакол има 40мг симетикон.

# 907
тук са 100 Simple Smile потърсете дали има с такива грамажи Simple Smile

# 908
При моето дете колийф помага. Не го давам на абсолютно всяко хранене, все пак в 2 или 3 сутринта не ми се занимава, и не съвсем по предписание, но поделено има ефект. И еспумизан имам но рядко го давам и не забелязвам да помага особено.
Иначе в най-тежките моменти помага топла грейка и гушкане.

# 909
Аз давам Инфакол , май от него има най-голям успех ! Laughing
Пробвахме Лефакс,чай на Хип  и Милупа,купени от Германия, Коликинд .. не помогнаха !  Confused

P.S - ако някой се интересува от Лефакса - имам 2 опаковки нови , нека пише

# 910
Използвахме мултифункционалната подложка/възглавничка за спане, вътре има грейка с термометърче за да се види оптималната температура, която е подходяща за бебето. Има протекторчата предпазващи от преобръщане и е от материя, която не пропуска течности, т.е. си направо като легло за новородени. Само на една марка съм видяла нещо подобно.

# 911
# 912
edinstvenoto koeto ni pomogna beshe bebeshko mlqko na aptamil comfort to e klinichno mlqko imahme tochno dva dena koliki na tretiqt den sledobed mi go kupiha v 18:00h mu go dadoh i dotam bqhme s kolikite
________
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 23:19 от AnMary

# 913
Слагам капки Еспумизан и я слагам да си легне върху мен, пия и чай за кърмачки с копър, който също може да влияе добре.Слава богу, че са по-леки, много ми е жал като гледам как се мъчи милото  Wink

# 914
Давахме първо Инфакол, после прибавихме и Колийф.
Не само, че не помогнаха, но от Колийфа даже се обрина и започна да плаче по-силно.
Пробвахме и чай от копър. Също не ни помогна.

Това, което ни помага:
1. Масажно масло за колики на Пранаром
2. Възглавничка с черешови костилки, която нагряваме - много помага при по-силни спазми, облекчава ги за няколко минути
3. Сменихме шишетата на Avent с Tommee Tippee Anti Colic + и сега бебо не се нагълтва с въздух. Това като че ли от раз помогна. Имаше много осезаема разлика.

Сега по телевизията рекламират някакви хомеопатични капки за колики, само че им забравих името  newsm78 Някой пробвал ли ги е?

Никак не ми харесва, че мамите тук пишат, че със зъбите било по-зле положението  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт