Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 690
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Сега като се замисля и при двамата най-много действаше кърменето, гушкането и люшкането. Ако имам трето дете няма да му давам никакви капки и сиропи против колики.  Peace

П.С. Темата е стигнала 51 страници, трябва да се пусне нова, за да не я заключат.

# 751
  • София
П.С. Темата е стигнала 51 страници, трябва да се пусне нова, за да не я заключат.
Няма да се заключва.

# 752
  • София
Няма да се заключва.

Hug

# 753
При нас коликите започнаха някъде от 2-рата седмица след раждането. Започнах да давам Саб симплекс, но нямаше ефект, слагахме топли кърпи на коремчето и до някъде облекчаваха. След няколко дена мъки взехме Колийф и от както сме на него забравихме за коликите.

# 754
здравейте относно по честото гушкане няма ли вероятност така бебето да свикне на гушкане и приспиване на ръце моя син мног обича да лежи при мен а бабите казват да не го уча на тези неща защото после само така ше иска и ще се видя в чудо.

# 755
  • в огледалото на живота
здравейте относно по честото гушкане няма ли вероятност така бебето да свикне на гушкане и приспиване на ръце моя син мног обича да лежи при мен а бабите казват да не го уча на тези неща защото после само така ше иска и ще се видя в чудо.
Аз на ръце не съм приспивала бебета,но пък да се гушна с децата си и досега не ми пречи  Grinning
И не,не са се разглезили от това!

# 756

Гушках го, по цял ден спеше в мен и за секунда не ми е пречил. И на мен много ми се караха и пр., обаче един път е бебе, а бебетата освен да ги гушкаш, няма какво друго да ги правиш.
Ако ти искаш да го гушкаш, си го гушкай, като започне да тежи пак ще си го гушкаш. Не е казано, че трябва да го носиш на ръце, за да го гушкаш.

# 757
на мен не ми пречи аз си го гушкам но въпроса е да не се научи така и после през ноща да плаче да е при мен на моето легло че ние там се гушим и много му харесва и да не е да отвикне от кошарката.
А шишенцата с минерална вода ли трябва да ги изварявам? newsm78

# 758
  • в огледалото на живота
Ако питаш дали да преваряваш минералната вода -Не!
Аз давах трапезна обаче,на Девин/розова бутилка/
Минералната остави за след 6г.възраст  Peace

# 759
Аз използвам електрически стерилизатор и слагам чешмяна вода в него, иначе за пиене и  за АМ преварявам Девин с розов етикет

# 760
  • в огледалото на живота
Аз използвам електрически стерилизатор и слагам чешмяна вода в него, иначе за пиене и  за АМ преварявам Девин с розов етикет
И какъв е смисълът да преваряваш трапезната вода?

# 761
Изворната - розовия Девин не трябва да се преварява  Peace

# 762
на мен не ми пречи аз си го гушкам но въпроса е да не се научи така и после през ноща да плаче да е при мен на моето легло че ние там се гушим и много му харесва и да не е да отвикне от кошарката.

Моят син не знам дали има и 3 м., в които да е спал в кошарата си. Само първите няколко месеца вечер си спеше там, като се поочовечи искаше да спи при нас. От около година и половина спи с баща си на едно легло и всички са щастливи.

# 763
Общо взето нищо не помагаше.Може би само Колийф и облекчаваше коликите,колкото да поспи за малко. Най-добре си е натурално чайче от копър или анасон.

# 764
Момичета, не съм ви чела назад, но да споделя едни супер ефикасни капки гръцките Нопар. Това беше нещото, което ни спасяваше иначе беше ад 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт