Печати за нокти - 4

• 91 650
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • плевен
Момичета моля ви за помощ,следя ви отдавна но не мога да постигна вашия маникюр.Имам печати отдавна,но не мога да намеря подходящи лакове.Моля кажете ми кои лакове са перлени и кои не,защото нали не трябва да са перлени.Къде се крие ключа за успеха  Praynig

# 361
  • София
http://taniba.snimka.bg/other/manikyur-dekoracii.392908.14141486-това е перлен лак
http://taniba.snimka.bg/other/manikyur-dekoracii.392908.14561250 - това е млечен
според мен печати стават с всякакви лакове стига цветът им да е плътен

# 362
  • Варна
Пробвай с лаковете за декорации, тези които са с тънки четчици. Те обикновено са по-гъсти

# 363
  • плевен
http://taniba.snimka.bg/other/manikyur-dekoracii.392908.14141486-това е перлен лак
http://taniba.snimka.bg/other/manikyur-dekoracii.392908.14561250 - това е млечен
според мен печати стават с всякакви лакове стига цветът им да е плътен

Основата ясно,ама отгоре да постигна такъв резултат.....Е не става.И ме е яд много smile3511

# 364
  • Варна
Основата ясно,ама отгоре да постигна такъв резултат.....Е не става.И ме е яд много smile3511

Аз от толкова проби си измисих един метод.Например искаш черна боичка за печати.Купи си какъвто и  да е черен лак и черен пълнител за химикал.Капни мастилото от пълнителя в лака и разклати.Полученият лак ползвай за боичка,която ще мацаш върху шаблона.Черният лак става по-плътен с мастилото в него.Ако искаш друг цвят пиши да ти помагаме.

# 365
  • Варна
Ехооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!
Къде сте бе,момичета????????????

Ето новия ми шаблон:

Много се радвам на придобивката си,че от доста време си търсех една картинка-клончето с цветенцата,дето е до делфинчето....

# 366
 Simple Smile Честито mar4elita
И аз имам същия шаблон, и аз го търсих точно заради това цвете  Laughing харесват ми и тези цветя, които са точно до номера.
Но още не съм намерила време да го изпробвам... ако се напечаташ задължително качи снимки  Simple Smile

# 367

И аз бях като теб, докато не си купих от тези лакове за декорации, за които са те посъветвали, моят е сив металик, ако мога така да се изразя, за пръв път постигнах резултат и са на същата цена като другите лакове.

# 368
  • Варна
Simple Smile Честито mar4elita
И аз имам същия шаблон, и аз го търсих точно заради това цвете  Laughing харесват ми и тези цветя, които са точно до номера.
Но още не съм намерила време да го изпробвам... ако се напечаташ задължително качи снимки  Simple Smile

Ako говориш за двете,дето са по-едрички,само ги пробвах-много добре се получават.Аз съм много доволна от осмоъгълните шаблони-доста по-дълбоки са картинките.
А сега се направих с цветето,дето е по средата и едно друго цвете от друг шаблон,пак така с остри листенца(от тоя шаблон,картинката,до която има делфинче с топка):

Ето резултата:

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 19:04 от mar4elita

# 369
Много е красиво.   Peace

# 370
А шестоъгълните шаблончета от сф от къде ги взимате?

# 371
  • София
Момичета, най-накрая пробив в системата.. за всички от западните покрайнини на Сф, вчера намерих шестоъгълни шаблони на пазара на Красна поляна.. като застанете с гръб към пътното платно, магазинчето най-вдясно и най-навътре (те са две магазинчета един до друг, въпросното е в края на редицата, по-голямото, на витрината са изложени много продукти на Ейвън), собственичката се казва Наталия.. аз снощи си закупих два комплекта с по 4 шаблона, дано намеря време да ги щракна днес (номерата са М 17, 61, 63, 68, 71, 76 и 78).. М61 го имаше и в двата комплекта, така че бих го разменила ако някой го иска..
Много хубав и успешен ден на всички  Hug

# 372
Момичета, най-накрая пробив в системата.. за всички от западните покрайнини на Сф, вчера намерих шестоъгълни шаблони на пазара на Красна поляна.. като застанете с гръб към пътното платно, магазинчето най-вдясно и най-навътре (те са две магазинчета един до друг, въпросното е в края на редицата, по-голямото, на витрината са изложени много продукти на Ейвън), собственичката се казва Наталия.. аз снощи си закупих два комплекта с по 4 шаблона, дано намеря време да ги щракна днес (номерата са М 17, 61, 63, 68, 71, 76 и 78).. М61 го имаше и в двата комплекта, така че бих го разменила ако някой го иска..

Качи снимки да го видя,а можеш ли да кажеш и на каква цена са .. newsm78

# 373
  • София

Качи снимки да го видя,а можеш ли да кажеш и на каква цена са .. newsm78
ето снимки на всичките.. надявам се да се виждат добре и картинките и номерата.. иначе виждам, че много хубаво се отразяват лампите в тях (ех, защо ли махнах фолиото преди да снимам  #Cussing out #Cussing out) .. един комплект струваше 8,50

# 374
  • София
е, много хубаво, снимките не излизат.. дайте мейли, ще пращам..

Общи условия

Активация на акаунт