Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Деска,честито бебче  bouquet Много да ви радва и слуша

# 152
Деска, честит ти втори юнак! Да сте здрави и много щастливи!

Много са сладки на снимките, как се гушкат с бати!

# 153
Влади е в болница,приет по спешност.Бактерията се е увеличила,детето не яде(40мл.) и повръща вода,а е САМО на АМ.Започва венозно лечение за бактирията.Приемащата ми намекна,че главата му е несъразмерна и ако го одобрят,утре ще е на скенер.Това е.Утре на обяд като дадат сведения,ще ви информирам Peace

# 154
  • София
Деси,кураж!
Пиши след скенера. Praynig

# 155
Деси Praynig Praynig PraynigДано притесненеията с главичката да са напразни Praynig, а бактерията бързо да я преборите Hug

# 156
Деси Praynig Praynig PraynigДано притесненеията с главичката да са напразни Praynig, а бактерията бързо да я преборите Hug
Дано  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 157
  • гр.София, далече, далече на Запад
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Деси и от нас!
Деска, честита мъжка рожба! Да ти са живи и здрави дечицата.
Хубава и спокойна нощ от нас Hug
ПС. Деси разтупка ми се сърцето при тази гледка  Mr. Green Имай милост, тук има възрастни хора  Laughing

# 158
  • София
Деси  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 159
# 160
Влади е на кислородна палатка,че има голяма сърдечна недостатъчност.Резултатите от скенера ще са готови следобяд,а аз ще разбера утре на обяд.Лекуват го за бактерията.Това е за сега

# 161
  • Пазарджик
Момичета извинявайте,че нахлувам в темата ви!Четейки ви ми стана много мъчно за Влади. Praynig с малкия Влади всичко да е на ред,бързо да оздравява,а на родителите му-кураж Hug

# 162
Момичета извинявайте,че нахлувам в темата ви!Четейки ви ми стана много мъчно за Влади. Praynig с малкия Влади всичко да е на ред,бързо да оздравява,а на родителите му-кураж Hug
Praynig  Hug

# 163
Десинка,мила Praynig Praynig Praynig

Дано на скенера всичко е наред. Praynig Praynig PraynigИ да вземат да му я правят вече тази операция(като се пребори с бактерията).
За какво мъчат и теб и него.

Дано Господ е с вас и всичко да свърши благополучно в най-скоро време Praynig

# 164

Деси,  Hug, стискам палци всичко да мине бързо и успешно!

Общи условия

Активация на акаунт