,нали днес имаме 4-та месечинка,та го скиприх младежа....http://www.facebook.com/album.php?page=4&aid=2892&id=100 … 716078&page=4
Ако не се злоупотребява едва ли ще навреди на бебо... То така е със всичко като се замисли човек
Една мама беше споменала, че яде фъстъци за лактация. Споделям само, без да налагам мнение на никого, че първите думи на педиатърката като дойде вкъщи след прибирането ни от родилното, бяха относно храненето и по-точно храните, които помагат за лактация. Препоръча ядки - бадеми, лешници, предимно орехи, НО никакви фъстъци, защото през последните години се наблюдавало страшно много случаи на деца с алергия, причинена от фъстъци.
Първо пиех 2-3 на седмица, като си оставях задължително едното за събота или неделя сутрин да е споделено с таткото
От 2-3 седмици пия всяка сутрин след като съм накърмила човечето. Пия го дъъълго с мляко. И като споменах кърмене да споделя каква експлоатация ства днес на гърдите ми - след 6-часова спяща пауза, която направи снощи (от 18 до 24ч.) се започна едно ядена на 2 часа - до момента сме ги докарали вече 9 хранения
, а денят още не е свършил
Нападнала съм една диня, за да мога да му смогна на младежа, че така не знам докъде ще я докараме... Дано е само днес, чееее луднах 

.
.
Максо се пробва от два три дена да си съдира гърлото. Разбра, че има глас и сега давай да му види силичката. Леле, направо сме се ошашкали как да го накараме да не си къса гласните струни, че и гърло ще го заболи, пък и като се закашля от време на време.
Знам, че е още много рано, ноооооооооо
Явно се притеснила, че Максо има нужда от повече храна. Аз пък се притеснавям, че до скоро имахме колики и ми се струва доста раничко за неговото стомахче даването на каквото и да било друго освен АМ. Смятах на 6 месец да опитам със зеленчуво и да опитам с подквасено домашно мляко. За млякото кое домашно или купешко и кога съм пуснала една отделна питанка в захранване. Сисе там имах в предвид да разбера кое от млеката е по-полезно и дали мога преди 8 месец да го въведа като допълнителна храна към АМ, не като заместител.
Бебо ми е още малък да понесе такава киселина със слабото си коремче.
Дайте съвет плс 
явно после ще мерим температурата ...
:
... и аз си го харесвам аватара. От една моя снимка, нищо и никаква:
, Минолтичка с разни магически фотошопски ефекти, направи произведение на изкуството и ми прати по скайпа. Благодаря Минолтичка, слънце си ти!

А за кексчетата (мъфини всъщност) delqna ще ти дам рецептата на лични, че задръстих темата. 
с крем-карамела също
маева 0959 - страхотни снимчици, сетих се, че сме се виждали пред Цветкова! завиждам ти за кг-те - много си отслабнала оттогава и изглеждаш супер! Мадленка - мерси, че ме добави във ФБ - Алекс много е порастнала - а на клипчето е супер

Максо се пробва от два три дена да си съдира гърлото. Разбра, че има глас и сега давай да му види силичката. Леле, направо сме се ошашкали как да го накараме да не си къса гласните струни, че и гърло ще го заболи, пък и като се закашля от време на време.