Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 888
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • not found
2 снимки на Тони и малката братовчедка  Flutter

Благодаря момичета  Hug Само да добавя една малка тайна на малките бебоци като Тони , които не спинкат ... Тони от снощи го приспивам на музика  Hug и спи по-спокойно и по-лесно заспива  Hug Днес за 3-ти път спи  Laughing Laughing Laughing е вярно , че за малко , но поне успявам да го сложа в кошарата  Whistling

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:54 от Jylieta

# 706
Жулиета какъв ти е усмихнат и чаровен Heart Eyes каката също е много сладка Mr. Green

# 707
Жулиета, много усмихнат Тони   bouquet
Миме , ти сега сутрешнотоо си кафе ли пиеш? Wink
Уф аз да се оплача, че днес за малко да ни отнесат на пътя и то на съвсем спокойна уличка.Един чичка решил че трябва да си паркира буса буквално  на 10 см. от нас и за малко да отнесе на бебо главата Shocked. И после даже и не се обурна. Както ми беше накипяло се чудя защо не оставих детето на приятелката ми и да ида да го шамаросам  #2gunfire тъпака му с тъпак #Cussing out.
 Много ми е тегаво с тея зъби- идват ми в повечко- Днес май извадихме и вторият  Sick Sick

# 708
Belbey Дам Joy тук е 8 и 15 сутринта и аз с идването на работа правя кафенце и сядам да ви чета, голям съм фен на Априлската Дружина newsm10 newsm44
Леле мила що не го шамароса тоя чичка! Как така ще паркива върху на бебо главата, аз щях да му скоча на веждите, а сега сериозно много са несъобразителни тия шофьори в БГ! А за зъбчето честито! Да, ще купиш как няма на всяко зъбче бяла дрешка Simple Smile
Мерси ще я нацелувам многооо

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 16:37 от mimeto80

# 709
Мерси, Миме,
Пак ли трябва нещо бяло да се купува? newsm78
Знам ли как и аз се стърпях - ама нали бях се омаяла че бебо ревеше и го гушках- то тва ни е коронния номер да си се гушим и да си бутаме количката, но днес бяхме спряли и си стояхме и хоп този чичковец.Ама хайде живи и здрави да сме ние  Praynig
Лека и спорна работа  Laughing и целувки на бандитката като се прибереш

# 710
Здравейте моичета

Много хубави бебчета си имаме Heart EyesА на всички с месечинки да са им здрави и щастливи дечицата  bouquet

Жабче благодаря за инфото Hug
brawneye,мила благодаря и на теб Hug

Ех,момичета като гледам какви хубави смехи на хапване си имате GrinningМоята Ави не ще да куса нииииииииииииииищооооо.Нито зеленчукови ,ето от няколко дена смених да пробвам плодово белким прояде и не и не.Реших да и дам бананче тплкова е вкусно/поне за мен де/ама не тя не ще Въртисе,мрънка,блъска ако успее да и се сложи нещо в устата го държи на езика си и пее и накрая с потрес го преглъща като половината е изплюто.Вече не знам какво да дам ooooh!
Добре поне,че откакто и сгъстих мляко по препоръка на хирурга и я храня почти седнала на възглавници яде малко по добре и засга не повръща/пу пу пу/ Praynig

Хайде че се събуди ...пак ще пиша и ще се опитам да кача филмче да я видите как се мръщи като яде.

# 711
  • Лудогорието
Здравейте момичета   bouquet
Аз се отбивам набързо да кажа за днешния преглед-6860 и 65 см. Качили сме само 260 гр, ама било нормално. Ами как няма да е, той не се спира на едно място за секунда. Хемоглобина ни е на долната граница и от утре ще започваме захранване с месо. Мислех да е по-късно, но така избягваме даването на допълнителни желязосъдържащи медикаменти. То си нож с две остриета. След две седмици сме на контролен хемоглобин и ще решим дали и кога да сложим първия пентаксим. От следващата седмица Иван ще яде детска кухня-поне там готвят всеки ден разнообразни гозби и аз ще го водя на разходка, вместо да готвя.  Rolling Eyes
Нямам време да чета назад-Иван не ще да стои сам. Сега съм го излъгала в кошчето за кола с биберон и съм му пуснала детски песнички на компа. Взе да му писва.
Чао и за всички с поводи  Hug

# 712
Много кофти, че във Варна детската кухня започва след 9 навършени месеца. Няма как да правим разнообразна храна на бебетата, освен да купуваме готови пюрета.

# 713
Здравейте, момичета! Hug
Хайде и аз да честитя на днешните месечинковци!Да са живи и здрави!
Жулиета, дано успеете да се измъкнете скоро от това положение, успех на мъжа ти! Hug
Олче, пробвай метода на Рони за спиране на рева в  количката, при нас се оказа успешен, силно напред назад в количката и скоро млъква нашата непослушница!Аз също мисля, че няма какво да се извиняваш, че споделяш с нас за Вели, то и аз споделям за мъжа ми, за приятели и т.н., а пък ти за детенце се притесняваш, че споделяш, ама моля ти се, какво ти става, ние сме насреща, даже настояваме да споделяш! HugРони, благодаря, че ме подсети за този стар и изпитан трик! Hug
ssillvvi, пробва ли с каша?По-близко е до млякото и може да се прелъже да кусне повече!Успех и търпение! Hug
Ния също нещо не се кефи много на захранването, то аз само каша съм й давала, ама после пак си изпива 80-100мл мляко! Rolling Eyes
Belbey, кофти случка, всякакви идиоти има, на мен ежедневно ми се случват всякакви премеждия, ама мойта каквато е ревла, все съм на страх да не писне ако се накарм на някой! ooooh!
Деси и Аничка, много сте сладки, а двете кукли са истински красавици!Деси, Анито много хубава фиба има, искаме и ние такава!  Heart Eyes

# 714
И аз да честитя половин годинката на Вики и Габи на Пипи66,Тони на Жулиета и Александър на Атлантика!

# 715
Аничка, с глас се смях на малкото зверче, а Сами само като й чу гласът и се вцепени гледайки в монитора. Мисля, че я харесва  smile3521

ами той Сашко на Black & White малко позаряза Анито така че може и да стане работата  Mr. Green

Аничка! Определенно, Андреа няма да стане вегетарианче!  hahaha Доста се посмях!!! А и също така много сте напреднали с говоренето! Баба може вече да ходи горда и важна!  Flutter

и аз ходя така,защото и ма-ма казва  Joy

жабче благодаря за инфото  Hug (ако се чуеш с айла й прати поздрави,дано скоро се оправят нещата при нея)

днес водихме Анито да й леят куршум защото много се стряска,каза жената че от уроки е това и не може да спи(ще я видим тази нощ)
каза също като ако имам кърма лицето да се измива с опакото на ръката с кърма,а не с вода  Wink паживьом увидим (сори за правописа  Blush)

# 716
Аничка вържи и червен конец на лявата ръка, било важно да е на лявата (незнам нещо свързано с положителната енергия) Crazy
Мама ме научи да бая и сега и бая на Диди като я усетя че е нервна и урочасана(а тя много се урочасва милата) Whistling
Ей Аничка за коликите пробва ли чай от анасон много ни помогна на нас! За кончето - Да важно е да се вижда Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 22:54 от mimeto80

# 717
има конче на лявата ръка,но важното е не да има, а да се вижда, да "хваща"  лошия поглед
а Анито все така се буди,от колики обаче  Mr. Green ,явно леенето на куршум не спира колики  Mr. Green

# 718
Честити месечинки на Тони,Вики и ГабиАлекс!

.......ами той Сашко на Black & White малко позаряза Анито така че може и да стане работата  Mr. Green
Ааааа,да си ги нямаме такива  Naughty,не си я даваме Андреа Stop

...явно леенето на куршум не спира колики  Mr. Green
Ани,ако ги спираше,досега да е станало най-проспериращия бизнес това Laughing Hug

Деси, Анито много хубава фиба има, искаме и ние такава!  Heart Eyes
Фибата наистина беше много хубава,и на Анито майка и ако не беше такава блейка да я изгуби,щеше да е още по-хубаво Crazy.Че и такива мънички бебешки не мога да намеря никъде тук,има детски,но те са по-големи.Тази я бях купувала от Варна,те бяха двечки де,ама другата я изгубих нейде вкъщи още преди да и я сложа,само докато им се радвах и ги местих тук-там ooooh! Embarassed

B&W (доскорошно *Деси* Mr. Green), защо атлантика вече не пише тук? Кажи и, че за извинение много снимки на Алекс дължи... Crossing Arms
От ebay и разходките не и остава време предполагам,много метлосват те с другите момичета Mr. Green.Ще и кажа че ще я глобяваме Wink

Предния път не се стреснах (въпреки, че не бях чула предупреждението), ама много се ядосах - в просъница чувах само "Внимание! Оферта!" (те хората викали "Внимание! Проверка!", ама с това мойто пазаруване по интернет, навсякъде оферти виждам/чувам  Crazy Mr. Green) и си мислех "Тия пък как са се докопали до системите на гражданска защита, че да се рекламират с тях  Close!" Joy
rotfImao rotfImao rotfImao

Но от толкова дране то си е цяло чудо, че не я изкараха по-къса в сравнение с предното мерене.........Милото ми заарлачено то.
........ Поне този път не се опитва да скочи от количката.  Mr. Green
Joy Ех,рони,няма начин да не си оправя настроеноето с теб Heart Eyes

Жабче,много полезно инфо,мерси  bouquet

Принцеске,Жулиета,дано по-скоро се оправи положението с финансите,много е тягостно така.За нас трудното тепърва ще започва-в зимния сезон работата на мъжа ми е мноого слаба,да не кажа че няма хич,досега все сме имали спестявания от лятото и есента,и сме се оправяли,обаче тази година не ни се получи Rolling Eyes.Нали и затова беше тръгнал за Испанско,уж да сме по-добре,а то и там се развалиха нещата...но както и да е,това е една друга тема.Да сме живи и здрави,пък все ще се оправим някак,дано обаче по-скоро започне да минава тази криза,и да се подобри живота ни Praynig.Че мъжа ми пак започна с едни мераци,за Англия да ходи този път,аз пък хем не искам,хем виждам че няма друг начин.И все пак тайничко се надявам да не замине.Трудно,много трудно ще е,при всяко положение Rolling Eyes

П.П Олче,разминах те по писане Laughing Mr. Green Heart Eyes

# 719
  • София
Да честитя и аз половин годинката на Вики и Габи на Пипи66,Тони на Жулиета и Александър на Атлантика!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Гледам за схемите пишете . Кари хапва АМ в 8-9 часа,после в 12 пак ,а в 14:30-15:00  хапва зеленчуково или плодово  пюре ,но  не цяло. Следващите хранения отново са АМ. Обикновено след пюрето заспива и не я дохранвам. Някак свързва пюрето със спане  newsm78 ,не знам защо ?

Кари казва "Мама"  и  "Баба" съвсем ясно  и целенасочено (по цял ден само мамо знае  Mr. Green ) . Особено ,когато плаче казва "Мамооооо  Cry "  и  протяга ръчички   .Много е сладка   Heart Eyes !

Момичета и аз да  кажа ,да внимавате по пътищата  Tired . Ние ,нали такъв ни е начина на живот ,че сме все в колата  и  тия дни толкова много катастрофи станаха ...  Sad ...едно момче ,катастрофира точно пред нас ,защото говореше по телефона и не внимаваше .Добре,че  се измъкна жив и здрав от автомобила  Praynig !

За отоплението - ние сме с климатици ,но  в спалнята ни (и на беба ) не духат пряко .

Олче,а пък аз ти благодаря ,че споделяш  понякога,защото вие с по-големите дечица се сблъсквате с проблеми,които  ние  тепърва ще  разбираме,че  съществуват . Не ми се пишат баналности ,но  си личи ,че Вели  е много будно  и емоционално дете  ,подкрепям решението ти да се обърнеш към  специалисти  и се радвам,че сте тръгнали по верния път !    

Общи условия

Активация на акаунт