ПС: Сега видях, че си от Варна!!
Най-много ми харесва това предложение за заглавие:

Желая ви приятен и спокоен ден!

Ще израсте
Ако искаш да ти дам малко от на Тони , той има само там кажи речи
Да я нацелуваш да се развесели 
Искам да похваля Тони , че днес много слуша , дано всеки ден е така
и на мен ми става жал и му давам още половин лъжичка ... После пак ставам и той реве ...

Докато най-накрая, когато се влоши изключително много се разбра в крайна сметка,че става въпрос за вродено заболяване(болест на Хиршпрунг), при което я оперираха в Пирогов по спешност! Но това заболяване преминава след две операции(първата сега беше да й изкарат анус претер, а втората вече да изрежат увредения участък и да си я затворят)! Но за втората операция има изискване да е над 8 кг.(а то милото ми е 5.400)(съжалявам,чеви натоварвам с моите проблеми, но исках да ви разкажа нашата история)! Та днес се чух с докторицата, която я следеше и ми препоръча да й давам бананова каша, че повече се качвало от нея!!!
Не съм очаквала, че захранването с второто ми дете ще протече по такъв начин-пълен хаос. С каката всичко ставаше по правилата и ядеше като голям човек още от първия ден колкото и каквото й дам. Сега го караме през просото..... Малката се кара, бута лъжицата
Уж щях да давам първия месец само зеленчуци, но днес от зор дадох синя слива-хем, за да се изака, хем, за да видя как ще е с нещо по-сладичко. Е, изяде си го и не беше сърдита