Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 801
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Танита, нашата клебсиела беше в акото, и по антибиограма беше чувствителна на Амоксиклав....Изкара един курс- 7-дневен и повече не сме имали проблемда чукна на дърво)! А вие урината на едно и също място ли я давате или в различни лаборатории? Ако си от София мога да ти препоръчам една лаборатория, от която съм страшно доволна, тъй като Габи имаше доста проблеми с бактерии и т.ни там най-точно откриха нещата!!!
ПС: Сега видях, че си от Варна!!

# 736
  • Варна
В различни лаборатории даваме урина! То вече не остана лаборатория където не сме ходили. Но явно сме попаднали на грешния лекар - само ни размотава 4 месеца, без лечение, а сега изведнъж ще ни хоспитализира!  #2gunfire

# 737
По-добре дайте, примерно урина два пъти, но в еднаи съща лаборатория , а що се отнася до доктора  #2gunfire просто отидете някъде другаде, че това не е човешко да остави детето без лечение 4 месеца  #Cussing out

# 738
Добър ден и от нас
Хайде да почерпим по нещо сладичко че днес ставаме на половин годинка

# 739
Честита половин годинка на сладурите на Belbey и Танита!Да са ви живи и здрави!
моето диване не ще да спи изобщо днес, а й се спи зверски, ама щом тръгна да я успивам и пищи до небесата, ще полудея, 5 пъти се опитвам и нищо!Ушите ми кънтят, отивам, че пак нещо недоволства! ooooh!

# 740
  • Варна
Олче, аз ще ти помогна за колажа. Hug Най-много ми харесва това предложение за заглавие:

На АПРИЛското човече, честитим половин годинка вече

Честит празник на днешните половин-рожденковци!   bouquet

Ей, не ме оставя да пиша през деня това човече и това си е! Ще се върна пак по късни доби. Mr. Green

# 741
Добър ден(утро) Mr. Green и от мен Flutter
Честита половин годинка на Първо априлската дружинка!
За заглавието и на мен ми хареса  На АПРИЛското човече, честитим половин годинка вече Peace
Хайде и аз да пусна малко снимки днес Mr. Green
Желая ви приятен и спокоен ден!  bouquet 
Чоки и аз на мен ми мина през акъла( мислим еднаквоMr. Green) Благодаря за комплимента! Само да ви издам под секрет, че фибичката на Диди на главичката стои само за снимката поради недостига на коса Simple Smile
Жулиета сърдита е че не и давам фотото да го гризне, а за целуФките всеки ден е нападната от мен Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:40 от mimeto80

# 742
  • Варна
mimeto80, от твойто пожелание ми хрумна и това заглавие:

Честита половин годинка на АПРИЛската дружинка!
  Mr. Green

Много е сладка Диди с тая фибичка, да я изяде човек! Heart Eyes

# 743
  • Варна
Голяма сладурана е Диди, а с тая фибичка.. нямам думи!

# 744
май само ние си нямаме фибичка, ама като нямаме толкова коса....то имаме де, ама само на върха на главата, като кукуриго! Mr. Green
Диди, както винаги е красавица! Heart Eyes
Чоколина, би ли ми пратила диетата ти на лични, ако ти е възможно, все се каня да те помоля и чак сега се сетих!Дано и аз успея да се вталя като теб, направо си неотразима, спомням си че и ти като мен беше качила повече кг, а сега все едно никога не си раждала!Браво не теб!
Софиянки, аз пак да предложа, искате ли да се видим събота или неделя в някой парк, ако е хубаво времето?
Аз успяях да приспя звяра, най-накрая, май й беше топло, че доста я бях навлякла, преоблякох я и пак се пробвах, сега заспа, ама да видим докога, то скоро ще трябва да яде! ooooh!

# 745
Не и не! Тез деца днес ме сбъркаха тотално.Нищо не помага! На едната и се спии две не види и цял ден не заспива,другата крещи та всичко живо я разбра.Ох след малко пак,че викат

И да честитя на всички които стават на половин годинка.Да сса живи и здрави,весели и много засмени!
Жабче ,мерси за инфото!
Миме, много сте сладки,
Принцеске и ние нямаме коса,а на Лили петното плешиво отзад изобщо няма и намерение да расте.Вече започвам сериозно да се притеснявам.Казват от лежането е ,ама другата си има коса,почна да никне,а тук положението е много сериозно Thinking
А за среща аз съм навитак,само дето в неделя ще имаме гости,но както се организирате,а аз ще се нагодя!Много ще ми е приятно да се видим и запознаем!

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 16:27 от L.V.

# 746
  • not found
L.V., не се притеснявай за петното на Лили , на мъжа ми на сестра му малката имеш доста време , а сега каква косичка има  Flutter Ще израсте  Hug Ако искаш да ти дам малко от на Тони , той има само там кажи речи  Laughing
Миме, Диди много сърдита изглежда  Crazy Да я нацелуваш да се развесели  Hug
Принцеске, ако Чоки няма време , аз ще ти пратя диетата / сега вече съм с моя компютър /  Hug
Мойто диване спа 2 часа и сега се разхожда в ръцете ми  Laughing Поне се наспахме  LaughingКато му кажа - " Да го шпапам ли бебето " и се залива от смях  Laughing Майка ми се прибра от работа и легна да спи в нашата стая и естествено Тони трябва да я събуди  Laughing Мъжа ми пак е на вилата , още прави изолацията  Laughing , то таз замазка историческа стана  Laughing поне не заваля дъжд да измие всичкия ни труд т.е. неговия  Flutter Искам да похваля Тони , че днес много слуша , дано всеки ден е така   Hands Thumbsup
Искам да споделя нещо . И вчера и днес като му давах пюренце , давам му 3-4 лъжички и на последната го предупреждавам , че няма повече / не знам колко ме разбира , но все пак ... / и като стана с бурканчето да го оставя започва да реве  ooooh! и на мен ми става жал и му давам още половин лъжичка ... После пак ставам и той реве ...  Shocked

Сега се сетих още нещо , ако някой иска да се намерим и във facebook аз съм Жулиета Василева  Peace

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:18 от Jylieta

# 747
ЛВ, и Ния е така отзад, не се тревожи, децата са различни, моята двама доктори я гледат, и аз бях притеснена, че Ния се и потеше повечко, но няма място за тревога, спокойно, може повече да се върти от сестра си или по-бавно да никне нова коса! Hug
Жулиета, прати ми я моля те, браво на Тони, а Ния днес общо 1 час спа и то след неистови усилия от моя страна! ooooh!

# 748
Привет от мен крокодилчетата заспаха, че голям рев падна....
Та пред голяма чуденка съм.....Тъй като незнам дали съм ви споделяла, но с Габи в началото имахме много сериозни проблеми...месец и половина по болници и никой не можеше да разбере какво му има на детенце  Sad Докато най-накрая, когато се влоши изключително много се разбра в крайна сметка,че става въпрос за вродено заболяване(болест на Хиршпрунг), при което я оперираха в Пирогов по спешност! Но това заболяване преминава след две операции(първата сега беше да й изкарат анус претер, а втората вече да изрежат увредения участък и да си я затворят)! Но за втората операция има изискване да е над 8 кг.(а то милото ми е 5.400)(съжалявам,чеви натоварвам с моите проблеми, но исках да ви разкажа нашата история)! Та днес се чух с докторицата, която я следеше и ми препоръча да й давам бананова каша, че повече се качвало от нея!!!  Shocked Обаче аз не съм много сигурна, дали от тази каша има безмлечна, че тя ми е на безлактозно мляко(най-добре се влияе от него)! А и от друга страна в момента яде каша ориз и царевица, дали е удачно да й я смена? Вие какво смятате по този въпрос?

# 749
Аз днес се опитах да захраня... е, няма други такива отвратени физиономии.

Добре дошли в отбора  Confused Значи не сме само ние така  Sad  Не съм очаквала, че захранването с второто ми дете ще протече по такъв начин-пълен хаос. С каката всичко ставаше по правилата и ядеше като голям човек още от първия ден колкото и каквото й дам. Сега го караме през просото..... Малката се кара, бута лъжицата  ooooh! Уж щях да давам първия месец само зеленчуци, но днес от зор дадох синя слива-хем, за да се изака, хем, за да видя как ще е с нещо по-сладичко. Е, изяде си го и не беше сърдита  Peace

Общи условия

Активация на акаунт