Септември е тука и МАРТенчето вече иска да почука (15)

• 9 988
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
Nin успех на доктора и дано да се види!

Момичета, може ли да погледнете дали можете да отворите ей тази страничка и ако да, кажете какво мислите за тези колички... днес и утре има огромно намаление на тия колички и за това се чудя дали да не взема да поръчам една...

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/1732232

# 211
Добро утро момичета, хубав ден днес на всички  Hug
eniq, опитай се да почиваш повечко и да натовариш някой друг поне с част от задълженията по сватбата, знам че искаш всикчо да е наред и да контролираш нещата, но се пробвай поне малко да натовариш другите, а и трябва да знаеш че колкото и много да се стараеш винаги има нещо което ще ти се стори че не е както трябва, това обаче ще си забелязваш само ти, а след време ще е повод за усмивка. Дано с бебчо всичко е наред и тази матка да успее да се отпусне вече Hug
Tink късмет днес, надявам се че всичките ти колеги ще се зарадват на твоята новина Peace Hug
Nin   стиснати палци днес  Hug
sisi2000 , браво на теб, а сега се опитай да не се наливаш наведнъж а по мъничко, както се казва на час по лъжичка Hug

# 212
  • ГО
Tink, количката е много хубава. Всичко си има, само е по-тежка. Иначе съм фенка на Скейта, ама много ми иде скъпа.

В нашата тема или в друга се заговори за фейсбука?
Аз там съм Камелия Димитрова, ако някой иска да ме намери, да пише.

# 213
Ами аз намерих една оферта за 380 евро... и ми се струва че ако са добри и могат наистина да се ползват до 4 годинки (горе - долу) си заслужава...

# 214
  • ГО
При все, че тук са над 1200лв. си е направо супер оферта.
Можеш да погледнаш и тук отзиви за нея.

# 215
Добро утро момичета! Хубав ден на всички - пълен с добри новини!

Веси много съжалявам за това което ти се е случило. Имай вяра че скоро ще видиш  EFP и всичко ще бъде наред.  Hug

Аз тази нощ имах ужасни болки Sad . Моят док  казва няма нищо страшно, това е от нарастването на матката, да пия нош-па и да не се притеснявам.

# 216
Благодаря ви момичета  bouquetЗа количката и аз я харесвам,но си имам 3в1 на джордани и съм страшно доволна...смятам да си я ползвам-даже и сестра ми има мога да я ползвам и нея т.е.имам вариянт два цвята за трите коша Laughingмакар,че си мисля да си закупя по нататък една лятна,че още толкова време ще ми омръзне Embarassed Winkедин и същи модел

# 217
Кой модел на Джордани да ида д аги погледна?

# 218
# 219
Много добре изглежда!!!

# 220
ами да аз мога и реални снимки да ти пратя и много да говоря за нея и всичко има към модела чанта,подложка за повиване,дъждобран,комарник,дюшече за коша за новородено,покривало за същия кош.отделно чувалче и какво още не се сещам в момента ако има нещо питай Winkа на мен ми е любопитно каква е цената там

# 221
Здравейте момичета. И аз да се запиша

На мен пък ми е любопитно каква е цената и тук в България на този "космически кораб" - количка Grinning Grinning Grinning

Сигурно е много хубава

# 222
ами да аз мога и реални снимки да ти пратя и много да говоря за нея и всичко има към модела чанта,подложка за повиване,дъждобран,комарник,дюшече за коша за новородено,покривало за същия кош.отделно чувалче и какво още не се сещам в момента ако има нещо питай Winkа на мен ми е любопитно каква е цената там

Към 360 евро е в западна Европа, по това което виждам от уеб-сайтовете...

Ето тука даже за 300... http://www.pixmania.ie/ie/uk/2627858/art/giordani/trio-3per8-lx-safary-brow.html

# 223
  • София
tink, харесва ми количката. ама май няма кош за багаж. ето ти още малко снимки http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2704
Веси, много съжалявам  Hugсигурна съм, че скоро ще си имаш ново бебче   bouquet
Мама яни, добре дошла. лека бременност!!!

Вчера докато търсих магазина на княз борис, намерих един на Алабин (на ъгъла с Борис) за големи хора и бременни. Купих си много хубав панталон за 42 лв. Имаше и сутиени за по 15 лв.
Само малко ме издразни продавачката, защото ми издърпа панталона от ръката и каза "ама този е малък. трябва ви по-голям". Като облякох по-големия (огромния) се показах и я поканих да се напъха и тя в панталона при мен. Много се сконфузи и веднага ми даде малкия, а аз добавих "то и за този мога да кача няколко кила и да ми е ок". Хубав и магазинът, само че няма малки дрехи. аз купих най-малкия номер,  а със сигурност има доста по-дребни от мен бременни.

# 224
Знам го този магазин и продавачката я знам, тя така на всички говори... Най-обичам като тида там и като питам от нещо има ли по-голям номер и да ми каже "Е чак толкова голям няма..." Направо ми идва да я box...

Обаче тия колички на Джордани не ги продават нито в Германия, нито в Англия...

Общи условия

Активация на акаунт