Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някой, който да има проблеми с венците?
Какви са препоръките за грижа за венците?
Какви са препоръките за грижа за венците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някой, който да има проблеми с венците?
-
Какви са препоръките за грижа за венците?
-
Какви са препоръките за грижа за венците по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността през различните месеци?
-
Какви са препоръките за справяне със симптомите на бременността?
не се съмнявай че ще станеш отново мама ,горе главата колкото и тъпо да звучи ,прегръщам те.
Питах доктора че и аз имам понякога болки ниско долу и ми каза че е нормално
за съжаление матката ми още не се е отпуснала и на бебо му е много тясничко.аз и казах че сега не почивам не лежа,защото след две седмици ми е свадбата и няма кои друг освен аз.мен ме чака всичко,а тя ми се скара когато мога да лежа
и толкова ми стана гадно че точно сега се притеснявам за немалко неща а това което ми е наи важното...и даже тя каза на свадбата сутринта да отида да ми бие една инжвкциика,а до тогава ако не се оправи и само ще го мисля на свадбата
и в краина сметка болките са били от това,така че препорачвам на всичко мами които го боли и се успокояват че може да са газове,за всеки случаи да ходят на док.иначе се радвам че поне бебо е добре,каза че всичко е добре,само дето милото ми се е свило вътре и му е тесничко
аиде стига съм ви досаждала с моито
и да ни зарадваш с добри новини!