Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 852
  • 460
  •   1
Отговори
# 345
Sayerin, моля те, пусни онази снимка newsm17

Коя снимка точно бе, джанъм?  Laughing

# 346
Съпруга на Бахар голям пу....ьо,седи и гледа.........
Бахар,ми харесва,че е борбена и отмъстителна.Сега ще им разгони фамилията.

А за останалите вие сте ги изкоментирали добре

# 347

Ето още един от семейството на Къванч Тътлату - Ömür Tugay Tatlıtuğ. Само не знам точно какъв му е.

# 348
Наш Мето сега на майка си ли ще се сърди?

По скороББ на жена си ще се сърди. Нали тя го отнася за всичко. Сега ще и се сърди за това че защитава Шереф.

Е,чуди се за какво да се захване,горкото момиче,да не съм на нейно място

# 349
Коя снимка точно бе, джанъм?  Laughing
[/quote]
И аз се чудех за коя снимка става дума. Нищо де, дай някоя - всякакъв го харесваме  Joy

# 350
Какъвто и да му е, приличат си. Но Метко повече ми харесва.

# 351
Изпуснах тази вечер сериите заради някакъв тъп волейболен мач по същото време  #Cussing out
А сигналът на БТВ е отвратителен и почти нищо не се гледа..  Sad
Дано по-бързо ги качат на VBOX Rolling Eyes

Mехмед и той не пада по-долу от дядо си, все всичко и всички да контролира  Naughty
Де да можеше и себе си да контролира!
 Той си се контролира екстра, само не държи сметка за чувствата на околните  #2gunfire
Мехмед и контролиране-да с чашката в ръка или да ходи да чупи, хвърля и т.н. Това ако е контрол? Така си решава проблемите, умната му главица друо не може да измисли.

# 352
Ох, успях  да хвана втората  серия и съм направо учудена , че Мехмед и Инжи не са се скарали още - как така се задържаха толкоз време ? newsm78
А това , че следи майка си - чиста ревност е , да знаете ! По едно време моят син се опитваше да ми държи сметка защо съм се обличала толкова   младежки , много ми била къса полата и подобен род коментари ! Че като се разфучах-че той баща ти не ми прави забележки как се обличам и какво правя , че ти ли бе ,сине майчин #Cussing out! Та чиста проба ревност си е това - майката е майка - тя не е жена  Joy!
А , като гледах какво се пърчи наш Мехмед , си припомних една сцена от предишните епизоди -седяха на канапето Пънар , Инджи и Шереф и нашия пак нещо се беше разпенявил и Пънар каза, че един ден ще стане по - бетер от дядо им - е, права ще се окаже , май !

# 353
Ох, успях  да хвана втората  серия и съм направо учудена , че Мехмед и Инжи не са се скарали още - как така се задържаха толкоз време ? newsm78
А това , че следи майка си - чиста ревност е , да знаете ! По едно време моят син се опитваше да ми държи сметка защо съм се обличала толкова   младежки , много ми била къса полата и подобен род коментари ! Че като се разфучах-че той баща ти не ми прави забележки как се обличам и какво правя , че ти ли бе ,сине майчин #Cussing out! Та чиста проба ревност си е това - майката е майка - тя не е жена  Joy!
А , като гледах какво се пърчи наш Мехмед , си припомних една сцена от предишните епизоди -седяха на канапето Пънар , Инджи и Шереф и нашия пак нещо се беше разпенявил и Пънар каза, че един ден ще стане по - бетер от дядо им - е, права ще се окаже , май !

Сигурно е така. Но той прекалява. Неговия живот си наредил, че тръгнал и другите да нарежда.

# 354
В МОМЕНТА НА БТВ ПЕЯТ СТРАШНО ХУБАВА МЕЛОДИЧНА ТУРСКА ПЕСЕН.

КОЙ Е ГОСТА?????????

БЪРЗО ПОГЛЕДНЕТЕ

# 355
  • при най-добрия мъж...
Мисленето май не му е най-силната страна на наш'то момче.Много бързо взема решения и все погрешни,не мисли за следващите пет минути,в които ще се окаже,че не е бил прав,не мисли,че с действията и думите си наранява хората покрай себе си.

# 356
 Laughing Ми мъж бе, Филипова, как по друг начин да се контролира?  Joy

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs143.snc1/5288_122 … 908_3848208_n.jpg

# 357
В МОМЕНТА НА БТВ ПЕЯТ СТРАШНО ХУБАВА МЕЛОДИЧНА ТУРСКА ПЕСЕН.

КОЙ Е ГОСТА?????????

БЪРЗО ПОГЛЕДНЕТЕ

Да , и аз ги видях , дует са , но не чух представянето им -кои са ? newsm78

# 358
Ходихме на гости и неможах да го гледам тази вечер.Никъде не намирам да го има качен или много бързам,а?Нямам търпение.Не ми се чака до утре да го гледам.Да знаете дали ги има някъде качени сериите от тази вечер?

# 359
Ходихме на гости и неможах да го гледам тази вечер.Никъде не намирам да го има качен или много бързам,а?Нямам търпение.Не ми се чака до утре да го гледам.Да знаете дали ги има някъде качени сериите от тази вечер?

И аз не можах 1та, но май бързаме..

Общи условия

Активация на акаунт