Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 868
  • 460
  •   1
Отговори
# 315
Шерефката ще ни побърка  Joy Joy Joy

Мъжа ми казва на Шерефката - ДЪРТИЯ БОЕН КОРАБ   hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 316
Тази серия ми дойде малко в повече.Мехмед вече не се трае.Сценаристите злоупотребяват много с тьрпението ни.

# 317
  • Пловдив
Искам да нам, дали Панар и Онур ще се върнат в къщата, че малката вещичка не ми се иска да я дават такава тъжничка....

# 318
Ше/ре/фката е най-голямата артистка! Joy Joy Joy Нои нея я изиграха, така че .............. рецепта няма. newsm78 newsm78 newsm78

# 319
  • София
боже обичал Нихан, неможел да се държи иначе, еми като неможе да си ходи при Нихан, защо тича след Инджи   ooooh!
Това не бих го издържала пък да става каквото ще  Naughty

# 320
  • Варна
Mехмед и той не пада по-долу от дядо си, все всичко и всички да контролира  Naughty

# 321
Наш Мимет - детектив! Все в чуждите работи се бърка, не мже да оправи себе си. И тая е моя и другата не си я давам! Ама циганите казват - две хубав на едно не може hahaha hahaha hahaha

# 322
Mехмед и той не пада по-долу от дядо си, все всичко и всички да контролира  Naughty
Де да можеше и себе си да контролира!

# 323

Ох, Морганче, много ме кефиш с коментарите, но няма да го видим голичък за съжаление, джанъм!  Laughing

ще чакаме другия филм, забранената любов, там ще плакнем очи и ще точим лиги  smile3508 smile3521 hahaha hahaha hahaha
обаче и в другия сериал ако си взими синята ризка, вече няма да се разберем.... Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha Култовата синя ризка иииииииииииииии дългите гащи, че без тях............ #2gunfire

# 324
  • София
той да гледа себе си да оправи, другите ще си наредят нещата сами. Неговият живот каша, тръгнал майка си да контролила  ooooh!

# 325
Изпуснах тази вечер сериите заради някакъв тъп волейболен мач по същото време  #Cussing out
А сигналът на БТВ е отвратителен и почти нищо не се гледа..  Sad
Дано по-бързо ги качат на VBOX Rolling Eyes

Mехмед и той не пада по-долу от дядо си, все всичко и всички да контролира  Naughty
Де да можеше и себе си да контролира!
 Той си се контролира екстра, само не държи сметка за чувствата на околните  #2gunfire

# 326
Ега ти "Тимуровската команда" наш Мимет / който е от по-старото поколение, ще ме разбере #2gunfire

# 327
  • София
когато правела нещо нередно, те страдали  ooooh! малеее все едно слушам някой пубер  ooooh! А Мехметчо като прави глупости с Нихан, замисля ли се кой страда   Thinking

# 328
Тоя пък какво подскача толкова Shocked

# 329
Еййййй, голям морелист се извъди! А себе си не вижда!
Пфу, майка си ще контролира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт