ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, СЕПТЕМВРИЙЧО СЛАДЪК ЗАСМЕН

• 34 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Такива злояди не сме (еле я Mr. Green), но вкуса ни е повече от избирателен. И наддаваме, колкото да не обидим Педи. Обаче смятам, че  детето се урегулира само, не е злоядо . Дете гладно не седи, но и на сила не се храни.

# 256
Ехаа, Сонче, честито zа ходещото Алексче  Heart Eyes А снимките му от бебе и сега, са много хубави някак..
Моята госпожица също zапочна да ходи zа една ръка(Дианче  Hug ), а също от вчера сама се пуска от където се държи и стои права по няколоко секунди(беz да се опитва да крачи), гледайки мнооого доволно и победоносно  Heart Eyes А батко й на годинката вече правеше сам по някой и друг метър, днес даже му иzвадих снимки да се гледа (ужасно много си приличат тия моите деца бе  Shocked ). Пък уж момичетата прохождали по_рано от момчетата  Rolling Eyes Явно не е винаги...
Суити, честито тоалетче на малката сладурка. Как си с работата, свикнахте ли вече напълно в къщи?
А сега се почерпете, че днес, на 11ти, правим 10 години семеен живот ние  #Crazy Малее, много нещо... Като го пиша, се чувствам стара  Rolling Eyes А не е така уж  Mr. Green

Ей на такова място ми се ще да съм в момента ... Пък и не само в момента..
Ама съм ей тука http://maps.google.com/maps?hl=bg&source=hp&q=wuppertal& … mage&resnum=1
Лека и ладки сънища Hug

# 257
И още нещо само, че не ми се вмъква в предния пост. Видяхте ли това
http://vbox7.com/play:05b613ca  ?
Това съм, с малки иzключения, аz отвсякъде  ooooh! ooooh! ooooh!
Направо ме депресираха тия хора, то си е zа ирония и още как  Crazy
И честит рожден ден на Рaдина!!!
Айде, иzчеzвам вече  Blush

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:15 от Сова

# 258
Здравейте,милички!!!!
Благодаря ви много,много,много за хубавите пожелания!!!!!!!!Благодаря ви,че ви има-направихте първата година от живота на сина ми незабравима за мен! Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
И мото бебе вече порасна-не е вече бебчето на мама, детенце на една годинка!!!! Heart Eyes Grinning Heart Eyes
Празника беше повече от пркарасен-много съм доволна!Ще ви пусн снимки след няколко дни,че този път на моя апарат нямам почти нищо-разчитах изцяло на фотографа   Blush Аз използвах всеки миг да съм на разположени на моето съкровище и хората,които обичам!!!!!!!!!!!!!
Ето двечки от края на купона,за да не сте съвсем "на сухо"  Mr. Green
http://picasaweb.google.com/pepi80n/DropBox?locked=true#5379959174028498882
http://picasaweb.google.com/pepi80n/DropBox?locked=true&pli= … 79962493974990610

# 259
  • София
Честит първи Рожден ден на красивата Радина.  Heart Eyes

Майка й да не се ослушва, а да се отчете.  Wink
Съни,   Hug  bouquet Да ти е живо и здраво порасналото момиче.
Деска, гледах го аз това клипче вчера и умрях от смях. Споко, иронията не е само към теб. 99 % от майките покриваме доста голяма част от показаното.  Joy Joy Joy
Хахаха - Наказан си, докато станеш на 36. Уникално е.

# 260
Здравейте Simple Smile

Честити рожденни дни - днес и вчера! Здраве, щастие и весело детство!

Пиша набързо по анкетката -

хранене - Дари прояде от 2 месеца насам горе-долу, като скоро пак имаше един период на неядене. Явно от време на време изпадат в някакви инатливи периоди... но всъщност сега след последното неядене, прояде, след като спря да се храни нощем. Режимът ни е горе-долу такъв (тя си го харесва и си го спазва):
8.00 - закуска - овесени ядки (чисти или с масло), може да гризка кашкавал, сиренце, някакъв плод. После сукане
12.00 - обяд - манджичка, супичка със сухар (вчера яде от моята пърленка  Whistling  , не й стигна една чашка авентска супа със сухарче...  Grinning )
16.00 - следобедна закуска - елда, просо, грис (пшеничен или царевичен) + плодове
20.00 - млечна каша (от бурканче или от кутия), после сукане и заспива.  Започнах да давам от тия каши, защото киселото и адаптираното мляко категорично ги отказа (за мое съжаление) - трябва да пие повече мляко, си мисля аз, но не й харесва и реших да я оставя няколко седмици на мира и после пак да предложа. Надявам се млечното в кашата + кърмата да е достатъчно като за млечен прием  Rolling Eyes

И друго мислех да пиша, ама...  ooooh!

# 261
# 262
Добро утро мамета!
Честито на Радина Simple Smile!

Днес съм за първи ден на работа и просто..... нямам настроение. Ще пиша повече по-късно.

# 263
Благодаря за пожеланията вчера!  Hug Почерпете се:

Честит първи рожден ден на астралнитени близначета Алекс, Ради, Георги и Ники и на рожденичката ни днес Радина! Да растат здрави и весели деца!  Heart Eyes Heart Eyes

Ние вчера се събрахме по роднински - 10-тина човека, при което аз поех амбициозната задача да приготвя сама всичко (понякога ми е приятно да готвя  Wink) естествено малко нанагорно ми дойде, но сама си пожелах така
Бях купила две официални рокли на принцеската, но за съжаление се оказа, че не са за непроходило дете- настъпваше ги и двете и й пречеха да пълзи. И аз си мечтаех да проходи на рождения си ден, ама не пожела!  Laughing Иначе върви по мебелите, но не дава някой да я държи- веднага се разписква. На 7-ми, на моя рожден ден баща ми я държа да я кара да ходи и вчера като го видя и ревна, запомнила е.   hahaha Joy Joy Joy

Скоро ще се отчета със снимки!  Peace

# 264
добро утро и от нас Simple Smile

дими, мн се радвам за хубавия ви праник. браво за инициативата с кулинарстването  smile3501

Lucicity  Hug

Сова  Joy
и честита годишнина - дълъг и безоблачен, изпълнен с любов семеен живот  Hug

пенелопи, мн пораснал гого- не мога да повярвам, че е същото детенце от подписа ти  Party

Иринка, за не забравиш да дзвъннеш  Flutter Hug

абе какво стана с инчето наистина? някой чувал ли я е?

# 265
Здравейте момичета!
днес се събудих твърдо убедена, че е събота...  Embarassed Толкова лежерен четвъртък имахме. Вчера и моят любим беше рожденик и отпразнувахме събитието сами по негово желание... Оставихме децата и вечеряхме на вън. Много хубаво ми беше  Heart Eyes Днес се наспах и сега пия кафе преди да започна с отмятането на задачките.
По този повод... мисля, че кърмата ми намалява... и няма как да е иначе, тъй като последни няколко дни кърмя Джинджи по 1 път на ден. И тя като Дарето на Моарейн за съжаление не приема АМ. Иначе бих била супер спокойна и щастлива, че плавно вървим към отбиване.  Все още не съм се запритеснила силно и си мисля, че  сега като си я взема отново при мен, пак ще се върнат количествата на млекопроизводство, а и да не стане - ще се оправим някак.
Иначе нашето хранене е нещо като това, което е описала Дианченце
рано сутрин - кърма
към 10.00 - закуска /попара, кускус, кисело мляко с бисквити/
към 13 - обяд /но не повече от 180г/
след обяд - предимно плодове
към 19.30-20.00 - млечна каша /а при баба си си хапва ядене/ /отново не повече от 180/
към 22 - кърмене
кърмене и през деня ако нещо е неспокойна или си "потрси сама"

пенелопи, мноо голямо момчето ти, наистина! да е жив и здрав и все така летящи от обич да изглеждате  Hug
Дими, много приятн звучи тържеството ви. Хубаво е с желание и мерак да приготвиш храната за най-близките си, някак много по-интимен става всеки празник.
Сонче, честито за проходилото ви момче! Винаги да е здраво стъпил на земята му пожелавам. Толкова се впечатлих от подаръка който си направила на любимия, чак се просълзих като си представих неговата реакция... бащина обич, по мъжки... страшно мило! Поздравявам те за супер идеята!
Суити, браво за успешната покупка. Обичам функционални дрехи и за себе си, и за децата.
Ники97, много свежо попълнение си в нашите редици  Hug Hug Hug Винаги те чета и се подсмихвам почти на глас. Simple Smile

По този повод малко ме е яд, че за кръщенето Джи има 2 тоалета - първия го купих аз още преди да се роди  Embarassed, а втория го купи баба й... не са дрехи, които да се носят на друг повод  Confused  а са прекрасни и двата и сега - не знам...
Иначе вчера организирах всичко по предстоящия празник и сега трепетно очаквам датата 15ти.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИНА!

и хубав ден от нас

# 266
на Радина!Мило дете,бъди винаги щастлива,влюбена в живота и много послушна!

Сова,честита годишнина! Вървте по пътя на живота заедно и гледайки в една посока!
Тресе ме носталгия за изминалата година WinkСега следя емоциите на новата реколта септемврийчета и много се вълнувам за тях Heart Eyes

# 267
Здравейте момичета!Първо,много ви благодаря за милите думи Hug
Честит рожден ден на всички от тези дни!!!Оги,Моника,Бобо,Алекс,Ради,Георги,Ники,Радина,Константин...Здави и щастливи да сте мили деца Heart Eyes
Ние още не можем да се окопитим от големия ден.Мин толкова бързо и неусетно,чак не мога да повярвам.Симона се държаприлично на кръщенето и плак само като и намокриха косичката!!Милото ми бебе е вече голямо момиче!Да ми е здравичка и все така щастлива и усмихната.Да не спира д прави бели Joy
Бяхме и при педи та едва я дочкахме да се изпишка.Вече сме 8700 и 73см!На мама дребосъчето сладко Heart Eyes
Ето няколко снимки от прзника,а след утрешния ден ще има и още,че ни предстои детския купон Whistling Mr. Green

Стига толкова,че най-вероятно вече досадихме! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
Пак съм аз Mr. GreenПопрочетох ви!
За храненето
Ядем по 4 пъти от 2 месеца newsm78може би вече са два!
7,30-попара,кус-кус около 180гр
12,30-или каквото съм и сготвила или готово пюре,около 200-220 най много!.Още чакам да ме потърсят от кухнята и май вече аз ще им звъня #Crazy
17,30-Каша,киселче,мляко/АМ/с бисквитки.Около 150грама!
21.00-150млАМ и сънчо Mr. Greenдо сутринта без да се събудим.
Тук е мястото да попитам.Ние сме на Фризо2 време ли е вече да и давам 3ката?????Аз мисля,че това и е добре,а и тя само веднъж го хапва и то не иска повече от 150мл!
За дрешките-боди с къс ръкав и пижамка.С това спим.В къщи е много топло,но тя спинка отвита-не понася никакви одеалца и чршафчета-и за това слагам пижамка.
Ставам вече,да поизчистя и сготвя за утрешния и обяд Hug

# 269
Здравейте, хубавици!

Ето и целият обещан морско-островен албум

Четох ви до 2 ч сутринта. Но всичко пропуснато наваксах!  Sunglasses Яд ме е, че съм изпуснала среща с Петка, но какво да се прави - животът без Средиземно море е невъзможен.
Благодаря на Соня, Моарейн, Ирини и всички други, от чиито постове научавам, че имаме споделени терзания  Wink 11-12 месеца без почивен ден (и дори час) си е тежичка служба. Който твърди обратното, е лицемерен или несериозен (но това си е само мое мнение)
На морето имахме прекрасни преживявания и места, но също така и 8 дни почти не мигнах. Зъби ли бяха, носталгия по дома ли, или неудобно легло, но по цяла нощ се въртеше, мрънкаше и ми висеше на цицата. Сега вкъщи, на нашето легло, и десет пъти да се събуди, пак се чувствам по-наспана.

И повод за хвалба - още 4 месеца (поне) аз ще гледам детето си, пуснах си разни платени отпуски до 8 януари. Всъщност ако всичко върви добре и не ми писне вкъщи, ще мога да откарам без постоянна работа почти до 2 години. Толкова неизползвани отпуски имам.

За надписите HAPPY BIRTHDAY- когото дразнят, може да си направи собствена типография. Таткото на Марта бе рожденик точно преди морето - е ми не съм и търсила готови надписи, купих шарени листа от фолио, нарисувах шаблони на буквите с маркер, изрязах и подлепих. И Марта помага с разнасяне на парчета фолио по пода Grinning

За самите рождени дни - септемврийски е форумът, прекалено богат е урожаят, за да почета поотделно всеки. Някои рожденичета познавам лично, други майки са ми мили и без съм ги виждала, а трети знам само като никове. Затуй нека всеки се чувства поздравен най-сърдечно в своя ден   bouquet

За храненето - аз като майка на наддаващо повече от нормите кърмаче, никога не съм чувствала страх да го оставя гладно. Прояде някакви количества около 8 месеца, май. Сега е така:
нощем - сукане между 1 и 100 пъти
7-8 ч - при събуждане напоследък не иска, или суква съвсем малко по моя инициатива.
8-9 ч - закуска с нас, за нея обикновено попара, плодове или обикновени бисквити.
11-12 ч - сукане за заспиване
14 ч - обяд, между 100 и 200 грама, обикновено с месо.
следобяд - обикновено едно сукане, придружено или не от сън (напоследък не)
18 ч - безмлечна каша с плодово пюре - с пресен плод я не ще.
Иначе какъвто и плод да й дам, по което и време на деня, в каквото и да е количество - го изяжда до шушка, сама, с ръка. Аз само режа на парчета, беля, ако е нужно и после преобличам Grinning
20-21 ч - сукане за заспиване.
Вода все още не пие, нито грам, освен от една пластмасова купичка във ваната  hahaha

П.П. Мире, малката е хубавица, ала ти дваж.

Общи условия

Активация на акаунт