Явно имате хубав апарат, но и май някой доста добре се справя с него...?
а и ти си имаш дар слово,което примесено с чувствата и емоциите ти в момента,просто ще са много щастливи......
що не увеличиш с още един прием и не се чуди повече,щом се чувства добре малката.
Батко и проходи точно на рождения си ден/1-вия/,та не винаги момичетата изпреварват момчетата/Совче,но затова пък дъвчи по-добре от него на тази възраст

Дай боже скоро и аз да имам проходило момиче! 

Започна по-добре, отколкото си представях, някак веднага се върнах към стария ритъм. А и вече ходим на работа с метрото, а не с кола, което беше страшно изнервящо и стресиращо. Малката също свикна и се радва на лелята, която идва да я гледа. Е, нататък ще е по-трудно, като тръгнат децата на училище и работата стане повече, но се надявам да се справим.
Голямо облекчение е това, че ще ходят заедно на училище. Следобяд Зорница ще остава на занималня и ако сме на работа до вечерта, Косьо ще ходи да я прибира.

Мойта майка като ни гледа как се търкаляме по леглото с Мила вика - е, тая твойта щерка пак нощна смяна, на работа, като миньорка 
Един чудесен старт есенен, така да хармонирате цяла есен, после и зимата 

, а майка им - на работа и ми се 

и каква промяна.... Да са му честити първите стъпчици! Да обиколи света 

Да ти е жива и здрава и Бог да я пази 
Да е здрав кръста на лелята, която я гледа. Чуждо дете, чужда беля... хем няма да е станала още стабилна, хем ще се дърпа да я пуснат, да ходи сама

-емотиконът, който те олицетворява
И изстискайте до капка сладостта на момента на морето - ех, последни дни на плътно ежедневие с децата и на ...добре платеното ни майчинство 
виждам те ...идеме скоро...
Да е здрав кръста на лелята, която я гледа. Чуждо дете, чужда беля... хем няма да е станала още стабилна, хем ще се дърпа да я пуснат, да ходи сама
Много добре знаят от кого какво да искат бубулечките! 

После ще пиша какво ми е казала/изписала. Едвам се вредихме за тази хомеопатка, много натоварен графикът й, хубавото е, че е и педиатър... Ох, дано свърши работа...
Да са ни живи и здрави само 
Препоръчани теми