ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, СЕПТЕМВРИЙЧО СЛАДЪК ЗАСМЕН

• 34 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
И аз да спазя традицията- ето Сияйна в родилния дом и сега. Почти няма снимки, които да не са размазани, защото постоянно се мятка нанякъде.  Laughing Иначе още не е проходила, а така се надявах да стане на рождения й ден, че и питка имахме.  Wink

Приятен ден!   bouquet

# 301
  • София/Търново
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426993.0
За който не е видял  Peace

Дими, кога успяваш да се нагласите така...  Rolling Eyes Много е стилно. Честно казано даже малко ти завиждам  Heart Eyes

baby_neutral

# 302
Адашче, честито ти прохождане на Ради! Виж и той как изведнъж се пусна. Браво на голямт омомче.

дими, безмълвна съм пред чара и красотата на дъщеря ти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моарейн, честито ти  наспиване. Аз също тябва да почерпя по същия повод  Embarassed

ники, кое те затруднява за организирането на празника? нещо а помогнем макар и със съвет?

# 303
Честито прохождане на Ради!Нека да ви радва много !

# 304
Много благодаря, но тук не става въпрос за съвет. Поради стечение на обстоятелствата времето за организация намаля драстични, а важните гости отпаднаха. В следствие на това, купихме торта, не каквато бяхме планували, на рождения ден ще сме си само ние, а приятели ще дойдат, когато Малечка палечка вече спи. От как се е родила все нещо се обърква, дойде ли време за празник. За това ми е мъчно.
П.П. Всъщност, простете ми невежеството, но как в поста си мога сложа снимка? За отчета иде реч, как сме изглеждали и как сме сега. Embarassed

# 305
Хелоууууу, лейдис !!!!

Честито на всички рожденници днес, и на патерички, и на майчетата и татковците им!!!

Разстройството на Стилиан беше овладяно още през нощта благодарение на сестра ми, която само като чу, че е акала течно повече от два пъти за деня и пристигна в нас /за справка живее в отсрещния апартамент/ с прахчета, напътствия и успокоения  Praynig Praynig Praynig На следващият ден Сми-то ака само веднъж течно, и оттогава не е . На диетка е обаче милия,  не яде мляко и масло, само пюре от картофи и моркови, оризова каша, лечебната храна на Хумана, банани и ябълки за вкус малко и това е. Затова гледам малко по-на често да му давам, че много не успява да се засити и скоро пак огладнява.
Вече е добре, но още ден - два смятам да продължа така. Или не е нужно????

Днес бяхме на детско парти на една 2 - годишна мацка. Дребния нищо не разбра от празника. Само искаше да върви и да върви.
Той от доста време вече упорито отказва да бъде държан за двете ръце и само за едната иска и се влачим взаимно с него по цял ден... Забавно е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

От почти месец се взирам непрестанно в горният му венец да видя така чаканиият зъб, а той моля ви се .... да вземе да излезе отдолу до другите два  Joy Joy Joy Нали уж след долните два излизали горните??? Ама на .... наопаки стана тук. И толкова не съм обърнала внимание долу, понеже не чакам там, че зъбчо пробил, и вече расте такъв видимо напред, това ще да е поне от седмица ако не и повече, ха ха ха, голяма съм шматка....

А да, онзи ден купих първите обувки, на Чико First step. Сладурски са, той им се радва, сякаш по - стабилно стъпна изведнъж, ама да видим. За зимата ще купим ботички Richter , но има още малко време.

Ето едно-две-три фото от крачещият Смисълчо...

Щък, щък, щък, влача си мама където поисикам, шефчето ли съм аз или к`во....

В такива случаи му казвам винаги "Нападай, мамо, и аз съм п …  И той ме слуша !

Здравейтееееее, знайни и незнайни приятели!!!!

# 306
Честит рожден ден на всички, които сме изпуснали! Аз може и да не пиша всеки ден, но определено ви мисля  Hug Heart Eyes
И за да не пропусна:

ШЕЙЛЕ, да ти е жив и здрав Точко Точков! Да бъде все така чаровен, да е даровит и да наследи таланта и качествата ти да бъдеш Човек!  Hug Heart Eyes Hug

За спането
- втора вечер Владчи си ляга в !8:30ч  #Crazy #Crazy И се събужда в 9:00ч  Crazy Направо съм в шах. Много му се спи. Ако му угодя (което е в 95% от случаите), той не си е направил още режим, спи по 2-3 пъти по 2-3 часа  newsm78 Има ли други такива поспаланковци, че ми е интересно?  Whistling

За обувките - само аз ли търся из цяла Бг и чужбинско такива с меки подметка, и без ортопедична стелка???  Whistling 

Целувки засега от нас  Peace

# 307
За обувките - само аз ли търся из цяла Бг и чужбинско такива с меки подметка, и без ортопедична стелка???  Whistling 

Не си само ти, спокойно...

# 308
Аз търся с мека подметка ( и намрих де ), но защо търсиш без ортопедична стелка? Аз знам, че трябва да е такава, а иначе просто можеш да намериш обувки с мека подметка и да им смениш стелката.

# 309
Ехооо,как сте,милички?? Heart Eyes
аз се сетих,че не съм спазила традицията "преди-след"  Blush И веднага се поправям:
Георги на два часа:
http://picasaweb.google.com/pepi80n/DropBox?pli=1#5380679150653507314
и на първият си рожден ден!
http://picasaweb.google.com/pepi80n/DropBox?pli=1#5380679250314190418
А ето и целият албум от нашия двоен празник:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/album.php?aid=2037020 … 968584&ref=nf

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 23:27 от penelopi

# 310
  • София
Инче, радвам се, че така бързо е преминало разстройството! На твое място бих продължила още 2 дни с диетата.  Peace
Много е готин Сми-то! Simple Smile

Дими, много красива снимка на рожденичката! Heart Eyes

Днес май нямам много за писане.... Rolling Eyes едно такова ми е, сънливо, облачно и спокойно.... Grinning

# 311
А някой щеми отговори ли на питането или да си лягам. Mr. Green Ще гледам маниашки филм.

# 312
  • София
niki97, тук е обяснено подробноPeace

Какъв е този маниашки филм? Wink

# 313
Ники, понеже Суит ти е отговорила за снимките, аз ще кажа за стелките  Peace , да не те държим на линия дет се вика  Laughing . Най-добре е детенце да прохожда босо, така мускулите на свода на стъпалото се развиват най-добре, защото се "тренират". Когато е студено обаче и няма как да го пуснеш босо е добре обувките да са без поддържаща стелка, защото тя подпирайки свода не му позволява да се развие достатъчно и е възможно впоследствие да увисне, т.н. дюстабан. Това знам аз  Peace и по това се водя.  Естествено купувам обувки със стелки, ако не намеря други, и ги махам. Толкоз  Flutter .

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 00:23 от dr_tsveti

# 314
  • София
Честит първи рожден ден на Мейт и на Магдалена! Да са много здрави и да пораснат сред много обич, красота, радост и сбъдващи се мечти !
Ей, момичета -Моарейн /най-после, разгеле/ и Нели завиждам ви за спането-пу-пу все така, а скоро и у нас Praynig Мила заспива към 22 -23 и се буди 8 ч /3-4 пъти нощем/, иначе денем спи към 3 часа общо -на два пъти -  късната сутрин и  късния следобед.
Обувки - засега при клатушкането навън ползвам на Колев и Колев буйките за прохождане, старата серия, дето са по около 16 лв. и съм много доволна. Но имат стелка, не знаех подробности около това - Цвети мерси за инфото, а защо ли като е така ги правят със стелки newsm78 Просто да ги махнем, ама няма ли да убива...
Още един ден по надълбоко в есента и септемврийската първорожденическа фиеста  Heart Eyes
Ще правим ли нещо като общ РД, хайде като мине и при последното септемврийче на Стефина

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 01:02 от bora

Общи условия

Активация на акаунт