В същност така ли се води...? Направи около един метър пусната сама от дивана до мен(седях на пода на килима). После повтори и потрети същото раzстояние. Съвсем иzведнъж го направи. До преди няколко дни вървеше и то доста нестабилна zа едногодишно, zа две ръце (ако се случеше някой да я хване, zащото иначе сама се оправя, къде с лаzене, къде с държане по мебелите. Почти не е водена zа ръце), после мина на една ръка, zа около два, три дни и сега
, милото ми то ..
и пожелавам на все още НЕнаспалите се същото щастие
.

Мерси предварително. 
Деси, Маслева каза да накапвам клеевата тинктура (20мл физ р-р и 5 капки тинктура), а ако нещата се усложнят (не дай си Боже!) - виброцил. Абе, гадна работа 
и все zабравяме..? Може би ще е от полzа.. Ама само "акъли" от мене, кат´не zнам как да го направя
, но сигурно и там има начин. Така беше с Ана Мари. От там натък обаче, щом вече се налага да се купят обувки, смятам zа zадължително те да са качествени някакви, да не деформират крачето (ортопеда, при който ходехме с Крис ми е каzвал няколко пъти, че свода се оформя до 4годишна въzраст). Но не бих раzвалила хубава обувка, като й махна стелката. Тъй че купувам някакви добри обувки и ще ги обувам беz да ги преправям 
..
далеч съм от мисълта, че фирми като Рикхтер и Чико ще произведат нещо толкова вредно за детската походка и краче.
Показва колко голяма ще стане и казва "да" като утвърждение, когато я попиташ нещо
Милата ми мишка... а ходенето - сама се държи с една ръка и тя води.

Няма да забравя как ме разтопи разказът за раждането на Шейлето.....едно от най-красивите неща, за които съм чела! 
За кърменето и захранването съм ги оставила, защото все още има бебчета, които не са преминали на твърда храна. Ако кажете, че са излишни, ще ги махна. Въобще, приемам предложения за по-добро и съдържателно оформяне на заглавната страничка. 

При Галина действа много добре Еуфорбиум композитум- спрей.
Радвам се, че хем са я поглезили баба и дядо, хем ти си успяла да си поемеш малко дъх / и сън
/. 

Ние също сме с обувки на Чико и аз мисля,че щом още големи фирми правят ортопедични стелки значи е задължително да са такива.Какво стана със съня на Джи?
Съчувствам ти за нощните драми... Дано скоро се предаде Васко. И дано скоро пребори хремата. А за Стефи - много неприятно това с отказването от спорта... Според мен трябва да я ангажираш с нещо подобно... за да не се ангажира тя самата с разни врени неща 

Препоръчани теми