Джи от известно време яде всякакви други кисели млека.
Давайте предложения и да мислим лека-полека за организацията. 
Тя какво тренира и от кога?

Аз живея в Младост 2 и с удоволствие бих дошла да се видим, но съм на работа....нищо, че е неделя.... 
Но и не им вземат млякото понякога 

Съгласявам се с всичко, което си написала и за фермите, и за ДВСК. Аз без бой ще си призная, че работя в МЕСОпроизводството. Млеката не са ми много ясни, но мислите ми летят натам, че БИО производство изисква Биосуровина, т.е. мляко от крави, които не са ваксинирани, хапвали са чисто зърно, без концентрати и хормони... Това обаче не елиминира възможността при технологията на производство да се използват помощни средства и стабилизатори. Мислила съм си по повод на Био пюретата на Хип. По никакъв начин моето пюре от моркови не може да заприлича на тяхното, колкото и да пасирам и вода да наливам.
Прекарахме чудесно, Ива игра с котетата, уплаши се от грачещите патки, нарежда буркенчета в каси, яде грозде от асмата, бра доматки от градината, разбира се се умириса на пушек и си начерни краката. Ако нетът е благосклонен към мен тази вечер ще се опитам да кача снимчици 
Вечерта започна да точи воднисти прозрачни секрети. Мъжът ми обиколи аптеките, но в неделя вечер не откри коларгол. Взе само витамин Ц и клеева тинктура и понеже записките са ми в София исках да ви попитам какво друго да капвам на малката. Тук нямаме педи, а ще се приберем в Сф чак в сряда! Моля ви, помагайте! (Суити, записах си този спрей, който спомена.)

). Отивам сутрин рано, изчаквам да издоят и само ми преливат топлото мляко в шишето. От там на сетне ако искаш кваси, ако искаш подсирвай 
а аз как се радвам, че успях да избягам от тези задължения
В последните две години майка ми си ги иззе обратно, след като 8 години зимнината беше моя грижа 
Не им разбирам много на цяровете, но съм си запаметила един пост (незнам чий
и лека (и непробудна за бебоците) нощ!
плод и реших да го оползотворя
Странно домошарски синдром ме наляга напоследък. Никога не съм си представяла, че самата аз ще е захвана с подобни начинания, при все, че винаги съм твърдяла, че не ме влече и предпочитам да си купувам всичко отколкото да инвестирам време в подобни занимания, но ето... на... Може би заради децата и желанието ми да хапват качествени неща, а може би от нещо друго... надявам се не ЕГН... хахах
Имате ли предпочитания за кой клуб?
Аз лично си представям празненството така: търсим клубче с достатъчно място за родителите и подходящи играчки/съоръжения за толкова малки деца. Хапваме, пием кафенце, приказваме си и развеждаме насам-натам щъкащите бебоци.

Препоръчани теми