ФЕВРУАРЧЕТО е слънчице засмяно, на половин годинка само!

• 12 587
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Идеално! Значи да не ги хвърлям? Че са пюрета за 30 лв.! ooooh! Sad

Каква поредна Теодорина драма, вече съм ви досадна със сигурност! Cry Cry Cry

# 31

Каква поредна Теодорина драма, вече съм ви досадна със сигурност! Cry Cry Cry

action032 няма такова нещо само малко се забавлявам на твой гръб

# 32
Момичета, направих голяма глупост! Оставих пюретата на балкона на слънце и сега са много горещи!

Не съм ги отваряла, мога ли да ги използвам? newsm78 ooooh!

Забравили ги или ги топлиш там Joy Няма им нищо, в магазините не стоят в хладилни витрини. Фатката е да го пребереш на студено, като е разбутано. Мойте пюрета колко спаха  в колата на не знам си колко градуса Crazy
Девойки отивам да си бъркам Брюлето, по-късно ще се отчета bye

# 33
Привет и от нас с Мишока  Hug
ние се прибрахме от последното море и вече сме си плътно в мръсната София  Sick Доста съм изпуснала, няма да мога да наваксам, но  се надявам всички да са добре, да сте изкарали националната среща добре и всички да са доволни.
Накратко за нас - Мишо все още няма зъбче, но е доста кисел от много време. Захраних го с много работи, най-вече по мое усещане и осмотрение. Притеснява ме фактът, че той яде по 4 пъти на ден, а гледам, че всички останали са с по минимум 5 хранения  newsm78
Много му е нисък хемоглобина - 91,6, както и  някои други показатели и педито се съмнява за таласемия  #Crazy дано да не е  права, да е обикновена анемия. ще правим още изследвания този месец. Но ме накара много бързо да въведа месо и да му давам всеки ден!
Спрхме с нощното хранене, но съ буди към 4 и не иска да заспива по час-час и половина и много ме тормози. Иначе сутрин спи максимум до 7:30, и то когато се е будил през нощта. Много се върти по корем и се буди.

Коте, надявам се да се оправят всички бързо и да се успокоите  Hug

Честит рожден ден на наборите, най-вече на нашите дружки Раличка и Ради

# 34
  • Стара Загора
Запис  Peace

# 35
 Сега разглеждах снимките от първата ни Софийска среща в пица "Виктория" !Толкова скорошна,а ми се струва преди цяла вечност! Спомних си и как се притеснявах да отида и по пътя се чудих за къде ли съм тръгнала... ooooh! А като се и оказах първа си помислих,че никой няма и да дойде....,но пък от друга страна тайно се надавях така да стане та да не се срамувам!  Laughing
 Сутринта Боян ми каза "Аре,млъквай!"... Shocked(резултат от пубертетския речник на братовчед му..).Отсега ли се започва?!  Laughing

к.пенкова,пусни снимката пак,ама в свестен размер!!!  Laughing

Дорабела,връщай се смело! Топла вода има! Само разлепиха съобщения из целия квартал,а сега не я спират...

# 36
Мислих тия дни по темата "Зрънчо", както се вижда точно тези, които имат по-големи деца се изказахме по-остро. Всъщност не е проблем че бебето ще хапне по няколко пръчици от време на време. Проблема е там, че тези храни са навсякъде и по всяко време. Като излезем на разходка- всички деца хрупат, всички роднини носят да зарадват детето, във всички кафета и магазини има рафтове "удобно" сложени на най-видно място, така че децата да ги стигат. И в един момент ако не контролираш детето (без изобщо майката да купува такива неща) се оказва че детето яде по 2-3 пъти на ден зрънчо, отделно бонбони, шоколади... Детето си иска всеки път като се влиза в магазин... Например на мъж ми братовчедката има момиче, с година по-голямо от Алекс- всеки ден по 2-3 пъти ходят до магазина и купуват кроасани, зрънчо, шоколад, бонбони...
Затова и тези, които имат опит с деца подскочиха веднага на първото споменато зрънчо- аз лично смятам бебето да опита тези неща колкото може по-късно. За да не му липсват, за да не си иска и да не му текат лигите като минаваме покрай лъскавите опаковки. За да не се налага да му спирам нещо, което е свикнал да получава. Алекс бабите го бяха научили да яде бонбони (въпреки моите протести) и в един момент се оказа че яде огромни количества (баба му му дава 3-4 на ден, тетка му още 3-4, съседката от която взимаме мляко още един, лелката в магазина още един, бабите дето ги поздравява с "добър ден" му дават и т.н.) Всеки си вика че му дава само малко, но те се натрупват... Забраних да му се купуват бонбони и сега пак яде, но напр. по 1-2 бонбона на 2-3 дни, което е нормално. И сега детето се храни с апетит, яде плодове и зеленчуци.
Извинете за тирадата, но аз имах проблем с тези храни Simple Smile И все още си мисля, че можех да му спестя на детето неприятното усещане че му забраняваме нещо, което му се полага (а щом до вчера сме му давали бонбони а днес ги спираме детето се чувства лишено). Можеше още от самото начало да не го привикваме.

Толо, пробват те Simple Smile Мишоците много обичат да проверяват как ще реагира мама  Grinning

# 37
Гунди, добре дошла!Позната си ми от темата за ТК и се вълнувах от раждането на детенцето ти.

Толо, и аз като теб онзи ден разглеждах снимките от срещата.При мен има голяма носталгия по бременния период и постоянно се сещам как се чувствах с бебето в мен.Аз май ще потретя след някоя година.  Laughing
А "магьосникът" ще го видим какви магии ще прави като първолак.  Crazy
Поне в усмивките го бива

# 38
k.penkova - не знам защо но така съм свикнала да казвам за пералнята Simple Smile Просто също като питам мъжа ми дали е навил аларма на телефона за сутринта Simple Smile
За сладоледа - не си единствена - и аз и аз дадох Simple Smile няколко пъти на върха на лъжичката Simple Smile

Elfita няма страшно - на нашата кокона първо избиха долните 2, после до тях другите два - така наредихме долните 4, после 2 горните както на вас, а чак след тях предните два горе Simple Smile смешки големи са като се ухилят Simple Smile

mamuri дечицата ти са големи сладурчета, както и целия февруарски отбор Simple Smile
Ние сме с температура - вчера вечерта вдигна около 38,5-39, дадох Панадол и до сутринта нямаше проблеми. Сутринта като се събудих пак имаше около 38, дадох още веднъж, до сега няма проблем, но не знам как ще е вечерта. Мисля че е зъб понеже последните 3-4 дни се плюнчи прекалено много, вчера и днес яде с голям зор, а й тъпче всяка играчка от едната страна навътре в устата. При другите зъбки не сме имали температура, но пък и не вярвам да е настинала, понеже няма хрема, кихане и не кашли. Единствено зъбче според мен е - ще видим до няколко дни - а аз си бях помислила че ще има почивка ...
Бягам да папаме, приятен ден и спокойна вечер с много спинкащи бебончета.

# 39
Ха здравейте  и от мен Hug
Момичета големи аграрки станахте,покрай тези ферми се побъркахте Joyполивай,сей,копай,а не то си е тежка работа ще се преуморите Hug
Янаст както винаги подхождаш към всичко толкова галантно,че едва ли има някой който да приеме твойте думи тежко   bouquet
Силве,ми той Бо много е закъснял даже с тези изрази,ако знаеш Едо как приказва ooooh!а думичката МЛЪКНИ му е като залепена за езика.
Сватя,да се оправяте всичките и да си идвате по бързо,в гадната София бързо ще ви минат вирусите Hug
Диде весело изкарване,аз закъснявам за въпрос,но в кой хотел отивате?Добре си си наумила да се разхождаш,ама там в Царево няма много къде.
Йоли лек път, и ако не ти  вземат целия багаж свирни никой няма да ти откаже да ти вземе пюретата Laughingвсе пак всички сме много услужливи Mr. Green
Дорееее не бой се миличка не ти се нервим,ти получаваш приза  за най-голяма паника на годината hahahaсега да не се разсърдиш,шеги майтапи закачки gydi
Ние днес купихме проходилка на Мая,много и се кефи,взехме я от Джъмбо и с Любо отидохме с мотора,кашона между нас,голяма атракция бяхме.Аз само му казах ако нещо му олекне мотора да спира да ме събира по пътя Laughing
Ми то това е от мен,останете си със здраве Heart Eyes

# 40
ЗА сладоледа и ние сме сред опиталите даже няколко вида Embarassedпървия път беше юли месец на морето,топнах и бибата в моя,а даже не се и усетих че беше ягодов,баща и понеже чул от някъде колко било страшно да се дават ягодки на бебета и малки деца за малко да ме убие,изпадна в паника и цяла вечер я гледаше да не и станело нещо.

# 41

Ние днес купихме проходилка на Мая,много и се кефи,взехме я от Джъмбо и с Любо отидохме с мотора,кашона между нас,голяма атракция бяхме.Аз само му казах ако нещо му олекне мотора да спира да ме събира по пътя Laughing

Вас ви пере тока директно от далекопровода  smile3521  Опс май ти прекъснах серията от 3-4 последователни поста-твой патент  Peace А в сладоледа като е ягодов смяташ ли че има ягоди  newsm78

# 42

Ми то това е от мен,останете си със здраве Heart Eyes

Laughing Мале, какво ли не се  случва във февруарската дружина. Бебета се возят на стоп до София, проходилки на мотори hahaha
 В сладоледа само ягодов оцветител е имало и още една камара химии Crazy
  И ето Брулето, остава само довечера преди сервирането да го поръся  с кафява захар и да го метна за малко във фурната!

Бон апети! Mr. Green

# 43
  • Пловдив
Ками,изглежда невероятнооооооооооооооооооооо

аз чакам кумците на гости и се въртя из кухнята-направила съм салата шопска,пилешко с броколи и сметанов сос и бисквитена торта

# 44
  • София
Дорееее не бой се миличка не ти се нервим,ти получаваш приза  за най-голяма паника на годината hahahaсега да не се разсърдиш,шеги майтапи закачки gydi

Eee, не си ли делим поне първото място с Котето?

Общи условия

Активация на акаунт