АПриЛчЕтА 2008!!!

• 16 481
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ей, варненки добре си живеете вие,голямо забавление пада по пързалките! Мирка, ти изглеждаш страхотно,а Габа е невероятна!
Галке, много секси го раздавате с "неродената мома". Абе много се е разхубавила Галката от както е 2 в 1,добре,че Сашето се грижи да не се застоява на едно място,че току виж някой я грабне.

# 151
Привет, момичета!

Ние се завърнахме от странстване. Изкарахме спокойно лято - първо месец на планина (при баба и дядо), после 10 дена на море. Всички са доволни, отпочинали, някой с нови сили се завърнаха на училище и работа  bowuu
Аз не пиша напоследък, ама то е защото и време не ми оставаше с двамата звероля вкъщи, но ви поппрочитах.
Имам въпрос: имаше пострадали маляци, сцепени вежди и прочие "разкрасявания". Та имам въпрос към майките им: С какво мажете, за да не останат белези?
Марта, докато бяхме на море, падна на едни стълби и си удари бузката, на скулата, и се поохлузи. Сега има белег и днес джипито рече, че има вероятност да остане белег, защото е имало хематом от удара. Предписа Контратубекс. Мазали ли сте маляците с тази паста?

Барби, много красива булка си! Поздрвления! Да сте живи и здрави и много щастливи дъъъъълги години!

Ема, много ми е мъчно, тъй като разказваш за Сумото... Може и да посвекне пък скоро... Но са много малки още... Марта също е много привързана към нас и плаче от непознати, не мога да си я представя на ясла, поне не засега.

Мокри пампита нощем никога не сме имали. Тя Марта не пие никак течности. До скоро и слагах Либеро 4, и за пръв път купих 5-ца, но ми се струват не много по-големи. 

За здравословното хранене, какво да кажа, ако зависеше само от мен, бих ги хранила възможно най-здравословно, но пък те са деца и имат своите вкусове и желания, тъй че не мога да ги лишавам напълно от всички боклучиви храни. Забранила съм категорично само някои неща - чипс, кубети, близалки, газирани напитки (Теди не проявява интерес към такива тъй или инак), зрънчо с малки изключения. ...
На Марта засега все още й давам малко вредни неща - бисквити и солети (доколкото са вредни, де), но пък все по-неудържимо тича след деца, ядящи зрънчо. Вчера я захраних с обикновена вафла, сама я беше намерила на масата. А преди седмица беше набарала шоколад на масата и си гризкаше, като влязох в кухнята, но като й го взех не се съпротивляваше... Може и да не й е харесало чак толкова... и да не е така пристрастена към шоколада, както батко си.

# 152
Галке,като питах ми казаха,че цената на Пуфис ще си остане такава  Peace за 72бр. давам 26лв. мисля,че беше.ОБАЧЕ...ще ги сменям  Crossing Arms развалиха ги.Сложилли са някакъв лосион,сега са едни ароматизирани и на Дани дупето се зачерви,че и не минава от мазане.За пръв път се случва от памперс да му се подсече дупето.
А ти изглеждаш...мммммм,много добре!Супер си! Знаееш,че аз не лаская току така без причина Grinning

Вчера му биха Пентаксима,не даде никакви нежелани реакции.Тегло: 12,160гр. и 81см. (от кога не съм се отчитала по този начин Crazy )
Ние утре отиваме за малко на село Grinning

# 153
Привет-мривет!
Благодаря ви момичета за поздравленията за Софин (Надин, Любин, Верин) ден. По този поводи и Караджова имаше май, имен ден, ама тя от сто години не пише при нас. Ние сме добре, Софи е здрава и вече почти свикнала с яслата. Ноооо, вечер вкъщи е супер капризна, не ме оставя и за секунда да свърша нещо и въобще трудна за изтърпяване. Мааалко в повече ми идва, бързането вечер да сготвя и т. н. и неините капризи. Засега се опитвам да съм толерантна, но знам, че ако продължи по-дълго, няма да Здържа ви казвам, Жъ лудна. Вчера например, някой на работа ме попита с какво съм щяла да се похваля. Моя милост заявява, че има само оплаквания и ненадейно за себе си избухна в ридания. По което аз отсъждам, че хич не съм добре централно. Това за нас.
Барби, приличаш на принцеса! Явно и носиш принцеса под сърцето си. Много радости ти желая!
Снимките, които разгледах на Мирка и Галиво са чудесни! И дечицата и мамите! Много хубави моменти сте запечатали, момичета! Въбще, трябва да заявя, че с подобни фотоси няма как да се прекали. На мен, например, винаги са ми малко и си ги преглеждам по няколко пъти.
Иначе, предстоят четири празнични дни. Party На всички ви желая хубава почивка и много да се радват на семействата си!

# 154
Честит имен ден на принцеса Софка Теоилеова!!! Да е здраво дете и готин човек като мама!!!
УУууууу, големи писания - голяма работа...аз почнах много чинно да чета ама последните 1-2 страниции вече просто издъхнах! Сори!!! Щях да пиша много и на много хора, но вече съвсем не ми остана нищо в главата smile3537 ...
Успокоих се, като видях, че ще стават по 50 страници темите - така и не мога да направя портретна снимка на Елица - тъкмо сега все ще се включа към 48 сраница... Laughing Барби - ама ти наистина си невероятно красива булка!!!  По-красива булка не съм виждала, честно!!! пожелавам ти скоро да ни зарадваш и със снимки в малко по-различно амплоа - като най-красива мама на здраво и усмихнато бебче например Simple Smile ...Мааааалко завиждам на всички мацки, които се ожениха или се женят - ама вие си ме знаете...пък и вече и желание за сватба нямам - виж, ако беше преди 5-6 години - до около 27 всичко е мааааалко по-различно,а??? Не, не - аз изоооообщо не съм в депресия - хич и нямам време затова - в главата ми само някакви служебни простотии се блъскат - с тях заспивам, сънувам - ще откАча направо...Ритка, ВаняМ - стискам палци скоро само усмивки да са в сърцата!!!  Коя с антидепресанти - коя с алкохолец (упс, и Емма в това число) - ха дано по-бързо се оправите...
За комуникациите - отдавна ми прави впечатление, че Елица пред чужди хора доста се "сдухва" (това е русенски израз - от баща й) - дори и да си е в къщи. в позната атмосфера - като е сама се държи супер различно - а виждам около себе си, че другите деца (повечето) не са така. Според мен не е толкова срамежлива, а по-скоро наблюдава - аз така си го обяснявам странното й поведение...А иначе, Ванче - казва НЕ, ДАЙ и НЯМА!!! От 2 дни замести НЕ-то с ДА...Примерно: Ти коте ли си - ДА! А чушка ли си - ДА!  Joy А ДАЙ го използва винаги, когато иска да направиш нещо за нея (а не само да й дадеш)...
На 15.09 (честито на всички мами на ученици) подстригах (на фризьор) мойта хубостница - взех й само връхчетата, но тя наистина много заприлича на момченце...и след като цяла вечер слушах баща й - как съм могла да я подсрижа, дъра-дъра - тя била малка и беззащитна и не можела да ми обясни, че не искала да се подстригва (освен депресията има и др психични нарушения - нали знаете) - та оттогава където и да отидем, всеки около нас говори на Елица като на МОМЧЕ! Имм чувството, че са се наговорили - срещу мен - защото баща й почва веднага да намила...

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 23:29 от helenblondy

# 155
ооо, нов отговор докато пиша - браво, браво!!!
Момичета - защо от известно време като изпиша определеното бяло поле за отговор - и ако ми стане по-дълъг поста (а той обикновнео е дълъг...) - отдолу не виждам какво пиша - заповат да ми премигват редовете - разбирате ли ме??? И стават едни хиляди правописни грешки...това не е само от моя комп...

За здравословното хранене - според мен заради Иван ние се храним не точно здравословно, а граничи и с непълноценно...но да, аз определено мога да кажа, че се храним здравословно (ако изобщо в наши дни нещо е здравословно - рибата се храни с мърша, маслините се боядисват, телешкото и млечните продукти са с хормони, пилето - с антбиотици, зеленчуците - с нитрати, оцетът е плод на химически синтез, 100% натуралните сокове са от концентрат ( newsm78), бананите ги берат зелени и ги пръскат с акцелератори за узряване, всички плодове се ирадиират, за да не гният (сравнете еда домашна ябълка и една от Фантастико - за колко време ще изгние), заколбасите от рога и соя да не говорим) - така че според мен правилото е в златната среда и в баланса - в незалитанео по някакви крайности...един приятел отказа цигарите 2-ри курс и ги замести с лула...докато не научи, че рискът от рак на ларинкса от лула е по-голям от рак на БД при цигарите...) И най-важното е да си носим новите дрехи според мен!!! А аз покрай Елица напоследък нямам много нови дрехи...тез почивни дни ще компенсирам!!! Целувки на всички!!!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 23:32 от helenblondy

# 156
И последно - аз имам голям проблем с мокрите пампеси - по-коро с езкрайното пиене на вода нощем...По цяла нощ се вика - НАНИИИИИИ  - което значи вода или сок или нещо за пиене...И за да не давам цяло шише, почват едни преливания нощем от едно шише в биберона..луднца е просто - целта ми е да й дам малко, за да се залъже и да заспи - ако не й дам започват постепенно пищене до пълен екстаз, а аз ставам 6,30 за работа и още някак си не съм готова за таз екстра - да я отучвам от нощно пиене на вода...

Емма - нацелувай Сумото от мен...явно много те обича...И разпитай за таз ясла повече!

# 157
  • Варна
Ха добър вечер и от мен!!!

Михаелче, прекрасна булка си, дай да изплакнем окото в още 200-300 снимки от тази приказна сватба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съжалявам за всички мами, които са в депресеия, то и аз май съм във вечна такава, но поне някои дни ме отпуска  Laughing Laughing Laughing Бързо да се оправяте  Hug

И на нас във вторник ни сложиха пол-та ваксина, ДТК остана за другия месец. Реакции нямаме, а и аз да напиша за протокола, че Малвина е станала 10340 гр, което за нея е голямо постижение, пу-пу
  Grinning

# 158
Момичета, поизчетох ви и сега ще попиша, нищо че е късничко вече. То и друго време не ми остава за писане. Усещам се, че напоследък подхвана ли разговор с познат и неусетно посоката отива към едно мрънкане и оплакване от моя страна. А знам, че е адски гадно, поне аз съм се дразнела на вечно мрънкащите си колежки. Пък то ми дойде на главата. Ама туй мойто е станало непоносимо направо. Зъби ли са, к'во ли, но ми къса нервичките. Няма да се заиграе като нормално дете, че да свърша нещо из къщи, все в ръцете ми иска да виси, да си играя с него. А как врещи ако не му угодяяяя. Изтерясах...Не знам какво ли си мислят съседите, не че ми пука особено, ама да не вземат да дофтасат от агенциятапо закрила на детето Mr. Green Все си мисля, че е пероид, ще отмине, не вярвам чак пък толкова да съм го разглезила за една седмица. А има дни,в които си е направо ангелче. А какви лиги в момента му текат ooooh!, по 3-4 блузи сменяме и все е мокър. Айде да избиват тези кучешки, че не се търпи вече.
Иначе е контактен и приказлив (Ванче, не се сърди, ама дай да си похваля малко детето, че дотук бая го очерних). За моя голяма изненада, че се бях настроила да проговаря късно, той реди вече над десетина думи -мама, тате, баба, дядо, кака, диня, абъ (ябълка), кай (чай), титки (солетки, бисквитки), тота (торта), баон (балон), буда (вода) ка (близалка) и др. Е от тук виждате и колко здравословно го храня. Не му отказвам нищо, което кака му яде пред него, е разбира се гледам да е в умерено количество все пак. У нас откакто бях на Дюкан значително спрях да готвя пържено. Но има дни, когато си искат пържени филийки. А Калоян как ги ядееее. Сигурно се хванахте за главата Mr. Green
Тодоран, не мога да то отоворя, не сме ползвали подобни мазила.
Хелън, слагай опознавателни знаци - ластичета, шнолки Grinning, че да не я бъркат Елицата . Е, Ема как я гласят в яслата Grinning А това с котето и чушката е много сладко.
Калоян сама го подстригвам, но някой трябва много усърдно да го занимава. И понеже го държа с по-дълга коса отколкото е прието за момче, и независимо, че е облечен в категорично момчешки цветове все ще се намери някоя баба да се изкаже: Момиченце, нали?
На консултация не съм го водила от както беше на 13 мецеца. Но е около 12 кила.
Галиво, много ти се радвам, страшно си хубава, гледах снимките. Много добре ти се отразява бременността. И Алекс много е пораснал. То и всички деца де.
Барби, прелестна си!
Таня Илиева е пък с нова прическа!
Емма, надявам се Самуил да опровергае тревогите ти и да си хапва, спинка и играе сладко в яслата. И ти да се поуспокоиш. И да се порадваш на време за себе си.
И мили мами, какви са тези депресии? Недейте така. То тепърва идва депресарски сезон, какво ли ще става тогава? Лесно е да се говори така отстрани, но все пак от все сърце желая слънце в душите и очите ви.
Толкова от мене. Хубави четири почивни дни ви желая. Аз пак изчезвам, ще се включа другата седмица, а тук вярно че се раздвижиха нещата, но да не вземете да откарате до 50-та страница?

# 159
Момичета  Hug Hug Hug

Вдигнаха ми дозата на лекарството че нещо половин доза не помогна и сега малко странични ефекти имам  ooooh!

Благодаря на всички ви за подкрепата  Hug

Целувам ви и весели празници  Heart Eyes

# 160
Абакалъм еврибоди на софрата:

И една песен да преглъщате по-лесно: Melanie Fiona - Give It To Me Right

Аз съм в много добро настроение-питате се защо? Защото следват 4 почивни дни, т.е. дни без ясла  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68!!! Въпреки че вчера май по-добре са били нещата, че и лелката е успяла да му набута манджа на нашия хубусник на обяд  Mr. Green. И това не е всичко (за причината за доброто ми настроение говоря)-вчера големия хубусник имаше рожден ден и по семейно му излязохме да плюскаме и такова скандалче си заформихме.....голямо викане, голямо нещо. Ползотеорна вечер, хич да не е.... Rolling Eyes
 Хайде успешен ден и да ми отговорите на новата анкетка.

# 161
  • Временно
Хайде първа на анкетата - Сиана е точно 9,6 кг.

# 162
galivo, дръж се геройски, почти не остана!  Hug
Хайде, момичета, няма ли още някоя да се престраши за второ бебче?  newsm78
Tанче,аз ,душе,аз съм кандидат мама на още 2 бебочета Simple Smile
Сега съм ги поръчала на Всевишния близнаци - младежи със зелени очи (това е напълно сериозно ) .
Подала съм документи в ин витро фонда и чакам да ми излезе решението и почвам процедурата Simple Smile
Стискайте палци,мацки Simple Smile

За анкетата - 11 кг. от 3-4 месеца насам Simple Smile

Емм, Heart Eyes ,обичам те ,бе жена ! Усмихвай се !
Мерси за суперската песен !

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 12:12 от Tea - fea

# 163
Тейче мила желая ти ги двамата зеленооки младежи от все сърце и душа Hug Hug Hug Hug HugДано излезе решението колкото се може по-бързо и всичко е наред  Hug

по-анкетата 13 кг.

Всички снимки са страхотни  Peace
Мирка ,Габчето е невероятна на магарето  Laughing
Гале ,супер изглеждаш душко ...пу пу пу  Crazy
Хелънче  Crazy 3 поста ,ей ама как подробно си описала храните  Sick ще съм на вода няколко дни сега  hahaha
Тодоранче ,добре завърнала се  Hug
айде ,че УЖ чистя после пак (и дано не вали повече ,че ..... #Cussing out)
  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 164
 Hug
Ценителката, много сладки са малките новатори в бодиарта!
Barbie, прекрасна булка си, много нежност струи и от двамата. Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!
Ваня, Йони казва само ДА и то само на въпроса "Искаш ли?", за каквото и да се отнася. Искаш ли бой по дупето и тя с цяло гърло казва ДА  hahaha

ЗА здравословното хранене, аз съм много ЗА, но на практика не стават така нещата. Навън децата непрекъснато я черпят, а даже в повечето случаи тя сама се черпи  с всякакви снаксове, зрънчо и разни такива. И ми е много трудно да я огранича, не че не мога да й го взема от ръката, но не съм сигурна кое е правилно. Тя е с едни и същи деца всеки ден, как да й обясня, че те могат да похапват  "лакомства" , а тя не може? Май имам нужда от курсове за възпитание на подрастващи зверчета.

Тодоран, аз мажа с Дерматикс и с един крем дето го бърка една рускиня от Костинброд за белези. За сега не виждам ефект, но няма и как, защото коричката й падна преди една седмица.
В тази връзка благодаря на всички за милите думи, погалихте майчината душа. Сега си ходим с едни ужасен белег между очите и се моля, поне да не е толкова релефен и да се позаличи с годините. Проучих клиниките за премахване на белези, но ми е жал, като порасне ще му мислим.
Хелън на нас и без да съм я подстригвала от 10 непознати 9 й викат момченце. Даже онзи ден един дядо й вика, че както тича била готова да гони мацките вече  hahaha

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 14:02 от nesinesi

Общи условия

Активация на акаунт