Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 508
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
И ще има.На мен вече ми е все едно.На мен.

# 106

Малко репетиции и един щастлив и много сладък Майкъл:

http://www.youtube.com/watch?v=WfZMaeZFpAw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E4cV0eiX9ZU&feature=fvw

# 107
  • Под тепетата
Това е направо  Cryrasar

# 108
На погребението мен единствено ме смаза да гледам Джанет,не знам защо но нея я чувствам като част от Майкъл-толкова искам да я видя някой ден и да я прегърна,имам чувството че ще се почувствам като че прегръщам част от Майкъл. Heart Eyes
Колкото до това че много от хората са се усмихвали на погребението .. ами странно си е но да не забравяме все пак  че изминаха 2 месеца от трагедията, може би са били по-емоционални по време на церемонията......То така и пишеше де,че Катрин е плакала и децата също...за други не пишеше ...Те пак бяха написали на книжката нещо от сорта"заповядайте да празнуваме  живота на Майкъл" , някои хора предполагам наистина са го приели буквално  Rolling Eyes.

-----
Тези които гледахте СНН и Лари по време на погребението -гледахте ли този Дейв дейв ,изгорената жертва на която Майкъл е помагал през годините,той много хубави неща каза за него,каза че му е бил направо като баща....много ми беше интересно как гласа му доста напомня на гласа на  Майкъл и също очите малко....мислех че съм единствената която си го е помислила но гледам и други хора са останали с подобно впечатление.
на който му е интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=En5Q4syywcw

# 109

Вики,стига бе! До портрета на човек,когото ще погребват са,бе ! Малко поне...мъъничко

# 110
Да лили ужасно е но аз май се оказах бавно загряваща-тези танцьорите ли са ??!!!
Аз си мислех че момчетата си работят на гробището,нали те упътваха кой къде да седне..... newsm78

# 111
Танцьорите са. Но дори и да не бяха.Пак е отвратително.

# 112
Ужас!
Аз видях няколко от тях да си говорят с гостите и да прегръщат шефовете на АЕГ но даже не се и замислих тогава.
Нямам думи........ то се вижда от снимката голко глупаво изглеждат! Как пък 1 не се е усетил че не са в час!

# 113

Вики,стига бе! До портрета на човек,когото ще погребват са,бе ! Малко поне...мъъничко

Много са весели  Tired Все едно всеки момент ще излязат на сцената за поредния концерт на Майкъл   Cry
Вики , да гледах това момче. И понеже не знам английски се ослушвах да чуя някоя дума, която знам и гледах с речника. Разбрах, че момчето много го обича, много му е благодарно и го чувства като баща. Направил е всичко за него. Милия, добър Майкъл - поредното момче, което е спасил и поне това е човек, оценява спасителя си, за разлика от лекенцата, които... Close

# 114
Особено момичето.Купон.
Аз разбирам,че е минало време,че чакаха цяла вечност семейството,нормално е да се усмихнеш на някого,дори да се пошегуваш.
Но те тук позират.Как ще се гледат после?Ще кажеш,че той е до тях жив така са се нахилили.

# 115
.много ми беше интересно как гласа му доста напомня на гласа на  Майкъл и също очите малко....мислех че съм единствената която си го е помислила но гледам и други хора са останали с подобно впечатление.
на който му е интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=En5Q4syywcw

Вики, абсолютно същото си го помислих и аз, веднага щом го видях.

Гледах малко на живо в tmz преди погребението. Джо излезе пред Енсино, накичен като сгоден циганин, ухилен, дъвче дъвка, плямпа и се хили с полицаите, оглежда се. Чакаше да пристигнат 5 ролс-ройс Фантом, поръчани да ги возят.

Единствено Джанет и Катрин ми бяха искрени. Всички останали (от семейството) ми изглеждаха по-скоро загрижени как ще изглеждат по телевизията.

Очаквам Джърмейн да изгрее с албум от неиздадени песни на Майкъл. Трибют, един вид ...

Попаднах тия дни на един клип в ютуб с много лошо качество. Питаха Саймън Кауъл кой е според него е съвременният М.Дж. след смъртта на Краля. Той каза "Noone. Noone's even close".

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 19:55 от Калин@

# 116
victoria и аз се чувствам така спрямо Джанет...все едно носи в себе си частица от Майкъл, а и до колкото знам от цялото семейство е бил близак най-вече с майка си и с нея...така че според мен е нормално те да страдата най-много,но и другите са част от смейството странно защо тене изглеждат много скърбящи Outta Joint

А за танциорите какво да кажа...нямам думи  #2gunfire

# 117
да, и аз си мислех същото за Дейв Дейв! Simple Smile Гласа особено.

# 118
Мили дами,сигурно ще ме сметнете за луда,но това,което ще напиша е просто лично мнение.Не искам да предизвиквам негативни емоции.Минаха повече от 2 месеца и съдейки по себе си и собствените си реакции - абсолютно непредвидими мога да разбера близките му .Дори само една казана дума ,една нота или една Негова усмивка,поглед/ах,тези очи.../ме вадят от равновесия.Съзлите ми бликват най - неочаквано,а до преди 2 минути съм се смяла с дъщеря ми - единствената,която и заради която мога да се засмея.Това съм аз - онази,която го обича,но никога не съм била и на 200 метра от него.Какво да говорим за хора от чийто живот той е част.Какво да говорим за хора,които са му близки или роднини.Каквито и да са/не искам да ги коментирам а и е ясно отношението ми към определени членове на семейството му/,но можете ли да си представите,че не скърбят?Че не ги боли?Един родител да преживява загуба на детето си,да трябва да го полoжи в...да му организира"празнуване на живота му"?Не искам дори да си го представям!Мисля,че това е най - най - страшното.Мисля си,че дори и шизофреничния му баща в момента изживява загубата на детето си.Не оправдавам никого.Но се замислих аз през последните 2 месеца колко пъти се държа хипер неадекватно,не мога да си събера мислите и да построя едно изречение правилно,изпадам в крайни настроения и съм подвластна на целия набор от емоции...ами всички тези хора,за които той е бил част от живота им - смеели са се заедно,плачели са,пяли са,празнували са,карали са се,сърдели са се,прегръщали са се,целували са се,казвали са си,че се обичат,че се ненавиждат,че не могат да живеят един без друг,че не могат да се понасят.....всичко,което правим ние с обичните и най - близки на сърцето ни хора..???Абсолютно съм сигурна,че всички те страдат и то искрено.Да не говорим,че сега трябва да са и силни,защото 3 дечица,които са преживели най - големия удар на съдбата...са тяхна грижа и отговорност.Аз пред собственото си дете трудно се удържам,а те и това трябва да правят - да не показват какво им е,а да страдат тихо в някой ъгъл,в тъмното....

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 20:59 от mi6ince

# 119
Мили дами,сигурно ще ме сметнете за луда,но това,което ще напиша е просто лично мнение.Не искам да предизвиквам негативни емоции.Минаха повече от 2 месеца и съдейки по себе си и собствените си реакции - абсолютно непредвидими мога да разбера близките му .Дори само една казана дума ,една нота или една Негова усмивка,поглед/ах,тези очи.../ме вадят от равновесия.Съзлите ми бликват най - неочаквано,а до преди 2 минути съм се смяла с дъщеря ми - единствената,която и заради която мога да се засмея.Това съм аз - онази,която го обича,но никога не съм била и на 200 метра от него.Какво да говорим за хора от чийто живот той е част.Какво да говорим за хора,които са му близки или роднини.Каквито и да са/не искам да ги коментирам а и е ясно отношението ми към определени членове на семейството му/,но можете ли да си представите,че не скърбят?Че не ги боли?Един родител да преживява загубара на детето си,да трябва да го полижи в...да му организира"празнуване на живота му"?Не искам дори да си го представям!Мисля,че това е най - най - страшното.Мисля си,че дори и шизофреничния му баща в момента изживява загубата на детето си.Не оправдавам никого.Но се замислих аз през последните 2 месеца колко пъти се държа хипер неадекватно,не мога да си събера мислите и да построя едно изречение правилно,изпадам в крайни настроения и съм подвластна на целия набор от емоции...ами всички тези хора,за които той е бил част от живота им - смеели са се заедно,плачели са,пяли са,празнували са,карали са се,сърдели са се,прегръщали са се,целували са се,казвали са си,че се обичат,че се ненавиждат,че не могат да живеят един без друг,че не могат да се понасят.....всичко,което правим ние с обичните и най - близки на сърцето ни хора..???Абсолютно съм сигурна,че всички те страдат и то искрено.Да не говорим,че сега трябва да са и силни,защото 3 дечица,които са преживели най - големия удар на съдбата...са тяхна грижа и отговорност.Аз пред собственото си дете трудно се удържам,а те и това трябва да правят - да не показват какво им е,а да страдат тихо в някой ъгъл,в тъмното....

Съгласна съм с теб.

Общи условия

Активация на акаунт