Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 512
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Леле, къде е държал всички тези неща  Shocked
Фльор, аз намерих сили да изгледам само първия каталог  Cry
Та си помислих същото, но Невърленд е на голяма площ, имало е място за всичко. И все статуи на дечица  Tired
Една от статуите е на едно момиченце, което много ми заприлича на Парис, направи ли ви впечатление- на стр.48? Wink

# 91

Не успявам да ви прочета от много време насам, препускам из темите, но е невъзможно да се изчете всичко.  Embarassed

# 92
  • Под тепетата
Да,особено корицата на книгата ми е една такава...де да знам,Майкъл изглежда сякаш много уморен един такъв,пък може и така да ми се струва... newsm78

На коя корица? Че нещо не съм в час  Embarassed
Ето на тазиhttp://www.juliensauctions.com/auctions/2009/michael-jackson/icatalog5.html

# 93
Аз разглеждам последния каталог сега.. УНИКАЛНИ НЕЩА! Не знам дали видя картините и скулптурите - страхотни са. Също така разбирам, че си е падал по античните вещи. Кой знае колко пари е дал за тях... да беше дошъл тук, в нас е пълно със стари мебели, без пари щях да му ги дам  Laughing

Лили, единствената книга, която открих от Катрин Джаксън е My Family, the Jacksons  Tired Сигурно това ще е, но защо пък са го превели "Живот в черно и бяло"  Rolling Eyes Grinning

# 94
  • Под тепетата
Фльор,аз пък даже нищо не откривам TiredТя поръчва ли се,има ли я на бг?

# 95
Да,особено корицата на книгата ми е една такава...де да знам,Майкъл изглежда сякаш много уморен един такъв,пък може и така да ми се струва... newsm78

На коя корица? Че нещо не съм в час  Embarassed
Ето на тазиhttp://www.juliensauctions.com/auctions/2009/michael-jackson/icatalog5.html

Ясно  Hug

# 96
Лили, единствената книга, която открих от Катрин Джаксън е My Family, the Jacksons  Tired Сигурно това ще е, но защо пък са го превели "Живот в черно и бяло"  Rolling Eyes Grinning

Жалкото е,че не пише в нея оригиналното й заглавие.Иначе формата й е като на списание.На корицата е Майкъл от "Speed demon",в близък план,усмихнат,със слънчеви очила.Издадена е 1993 година от издателска къща "Блек Хол".

# 97
My Family, the Jacksons e от 92ра. около 220 страници.. и е написана от Катрин и Ричард Уайзмън, водят я като нейна автобиография.

това е описанието в амазон:

Ms Katherine Jackson has managed to stay in the background throughout the multiple decades that her children have been in the public eye. It was refreshing to gain insight into the type of person she is.
She comes across as a very sensitive and intelligent women who has been very involved behind the scenes with all of her children's success. She appears to have been the motivating force behind it all, although Joe gets the credit.
Being a mother, one would expect her to take the high road on the rumours and criticisms regarding her children. She does this,no surprise there. It was nice to have the interjected perspectives from her children at various chapters throughout the book. All of her children seem to love her dearly. She discusses them equally, which is refreshing. After all, they are a family first and entertainers second (even though Michael reached iconic status).

Tired

# 98
  • Под тепетата
Благодаря ти Фльор Hug

# 99
забравих да кажа, че струва 400 долара  Laughing Laughing

# 100
Бг изданието е 102 стр.Същата е защото в началото благодари на "...Ричи Уайзмън и жена му Джини за помоща при подготовката на ръкописа"
400$...Прекалили са ми се струва,та чак са се оляли.

# 101
е, моля ти се, нали трябва да гушнат някой друг долар на гърба на Майкъл...  Rolling Eyes сега им се е отдало, няма да чакат, я.....

# 102
  • Под тепетата
Според мен те кво да чакат,то тепърва започва "голямото опаричване".

# 103
Не ми пука.Да печелят.Вече е без никакво значение.
Осъзнах,че и за процеса не ми пука.Какво като осъдят Мъри?Или какво като не го осъдят?Виновен,невинен...има ли значение?

# 104
  • Под тепетата
Може и да няма значение,не че това ще го върне,но трябва да има някакво наказание за тази некадърна лекарска грешка,че едно туптящо сърце спря завинаги.Трябва да има процес и наказани-това е моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт