Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 296
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Днес закарах дъщеря ми на село и за из път си бях приготвила MJ микс-фикс. Tя е почти на 6 и ми беше много интересно дали ще й хареса. Вкъщи слушам и гледам само на моя компютър със слушалки и съм сигурна, че е чувала само Fall again, защото така ми звъни телефонът.

Бен - "Това момченце пее много хубаво"

Fall again - "тази я махни, че малко ми е омръзнала вече от телефона ти."

Stranger in Moscow - "тази я махни, че ми става много тъжно". Тя не разбира текста, не е чела в интернет, че "The track was written by Jackson in 1993, at the height of the highly publicized child abuse accusations made against him, while on tour in Moscow. In the ballad, Jackson sings of a fall from grace that has left him lonely, isolated, paranoid and on the verge of insanity.", обаче й става тъжно. И това ако не е гений, посланието му стига до всички, без да му пречат нито езикови, нито възрастови бариери.

They don't care about us (бразилската версия с барабаните) - "Тази много ми харесва, усили! ... Още!"

И ей този ремикс на Трилър Michael Jackson ( 2009 THRILLER ) House Rmx - "Тази вече ми е любима, усили! Кокалите ми започват да танцуват сами, и седалката трепери, и зъбите ми щръкват!"

Вярно, че има доста развинтена фантазия, но със сигурност не е гледала нито клипа, нито съм я пускала вкъщи. Слушам само със слушалки, защото усилвам до последно и да не тровя домашните обитатели. Зъбите й щръквали, точно на Трилър, паднах! Grinning

Тъй де, и за няколко песни стигнахме в селото. Забавно пътуване беше.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 20:34 от Калин@

# 571

Събщение от Майкъл към Акио Морита - собственик на Сони. Чуйте само гласа му ..................

http://www.youtube.com/watch?v=3YD5Qukyk0Q&feature=related

# 572
А и не знам защо,но винаги ми се е струвал асексуален.
Така казва и онзи "приятел",който претендира да е баща на Парис.Много е жалко обаче Sad.

# 573
момичета, пускам линк към интервю с Лиса за Майкъл, не е това, което търсех, но може би онези от вас, на които не им беше симпатична ще искат да го разгледат.

http://popdirt.com/lisa-marie-presley-says-jackos-not-sexually-seductive/16366/

# 574
Дали е бил асексуален? Незнам и аз четох по този въпрос много , но взех решение за себе си, че би трябвало да го приемаме такъв какъвто е. Мисля , че и той е приел "различните"  по някъкъв начин хора, защо и него да не го приемат такъв какъвто си е ? Аз имам много приятели , които на останалите им изглеждат странни , но за мен те са част от моя живот и аз съм свикнала с това и техните странни на1ини на живот за мен не ми пречат, т.к. никой от тях не ми мисли лошо или ми вреди. Затова хората казват че е трудно да бъдеш и да имаш истенски приятел. Незнам така мисля. Възможно е да греша. Никой от  нас не  е познавал Майкъл лично и би било трудно да го разгадаем. Но си го Обичаме много!!!!

# 575
Айде, бе, не бил sexually seductive - сегашния и мъж да не би да е по-хубав от Майкъл? ...

# 576
ако разгледате и останалите статии  ще намерите само въпроси, а не отговори, но са ГАДНИ (статиите)

# 577
Айде, бе, не бил sexually seductive - сегашния и мъж да не би да е по-хубав от Майкъл? ...

Това не е въпрос само на визия.

# 578
Praynig моля ви дайте ми някакво доказателство,че все пак Майкъл е имал истински отношения с някоя жена,защото аз започвам да се разколебавам и се чувствам адски гадно от това!Как е възможно такава енергия,такава страст,чувственост да бъдат пропилени.Е имаше ли той проблем с жените според вас?моля ви не ме разочаровайте Praynig

Майкъл със сигурност е обичал Лиса и с нея са имали истински отношения така че е имал връзка с жена Simple Smile Много хора, които са били около тях разказват колко влюбени са изглеждали, а и то си личи от снимките им. Не знам как някой може да се съмнява:

http://i943.photobucket.com/albums/ad276/LBoltzmann/LMP1.jpg
http://i943.photobucket.com/albums/ad276/LBoltzmann/LMP2.jpg
http://i943.photobucket.com/albums/ad276/LBoltzmann/LMP3.jpg

Не смятам, че Майкъл е асексуален. На публично място може да е дискретен и резервиран, защото не обича да показва толкова интимни чувства. А приятелят, който твърди, че Майкъл е асексуален, според мен смята така, защото никога не са говорили за секс и от там си е направил това заключение, но Майкъл просто не обсъжда подобни въпроси с хора на които не вярва и ги оставя да си мислят каквото искат.
Имал е връзки, за които нищо не се знае, в телефонните разговори говори за жени, за които никой преди не е чувал и казва достатъчно за да се разбере че имат интимна връзка, така че той успешно е опазил тази част от живота си в тайна.

# 579
Отново ми опритивя Лиса  Мари. Иначе след смъртта му само приятни неща реши да казва за него.....
Ужасни хора! Трябва някой да си отиде и вече всички са му приятели.

# 580
аз продължавам да твърдя, че Лиса го е обичала, той нея също. И вярвам на това, че е била силно афектирана от развода им и че нещо някъде се е объркало и е наговорила куп глупости, и сега се осъзнава.
Нима не се осъзнахме всички чак след загубата му.............. Cry

# 581
Двамата са останали приятели след развода им.Спомням си,че някъде бяха питали Деби дали не се притеснява,че са отишли някъде заедно с Лиса Мари,а тя каза,че те са приятели и това е нирмално.В Лондон е била за концерта му,държат се за ръце...Мисля,че всичките й тези изказвания са си чиста проба PR ,за да запази имиджа си на "лошо момиче".Колкото до Майкъл...мисля,че беше влюбен истински в нея и му личеше

# 582
Хей знаете ли кой е истинския фейсбук на Татяна  Sad Sad Sad Моля ви,помогнете Praynig Praynig Praynig

# 583
Здравейте!
Пак сте подхванали едни темиии за жените му..жълтичко..

По мТВ наградите ще правят дебюти трейлърите от This is it.Дали ще ги дават на живо,някой знае ли?

http://twitter.com/kingsthings

# 584
Искала да го запази, обичала го била, не допускал другите до себе си за да го опознаят и всичко най- най,  а изведнъж се появяват при пастора и нейни тайни записи как той гледал момчета, предпочитала да е лесбийка, не и бил секси, той бил просто период и имал разни планове.  Не разбирам защо  е (беше) толкова благосклонен към нея в отговора си. И защо изобщо е цялата тази тайнственост и това джентълменство. Мисля си, че трябваше да се излее в една автобиография и да се свърши със всички спекулации около името му.

Общи условия

Активация на акаунт