Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 12 178
  • 246
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ние пък всички се набутахме във фейса...
Нищо, нека комуникация да има, да се поддържаме и подкрепяме.
И като гледам тия глупаци кви жени са изпуснали... Или(както е моя вариант) тия жени кви глупаци са си хванали.. Grinning Grinning Grinning

# 136
Доборо утро!По едно кафенце?

Манди,аз още не съм те намерила във фейсбука

# 137
Манди и Пате и аз пратих покана  Blush
А добро утро  kaffeetrmker_2

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 09:11 от еlеonоrа

# 138
Мандия Пате и аз жи пратих. Да не остана назад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
Добро утро Sunglasses

# 140
Добро.  Simple Smile
Тук и слънце се показа  Wink

# 141
  • София
Добро утро и от мен!
Приех ви поканите.

Ето ви и една явно доста стара снимка на Киану да ви държи в настроение днес Simple Smile

# 142
Манди, Страчунката я познавам от отчетните теми Април 2007.Нейната дъщеря - Мая и Алекс са наборчета.
В последствие тя се раздели с БНД и имаме повече общи теми.

Ей сега влизам във ФБ да видя кой какво е приел и какво е направил.Но първо кафенце, че умирам за едно вече.

# 143
  • София
Пате, сетих се аз, че от там се познавате.

И аз отивам да си изпуша кафето и после сядам тука на 19-инчовата тръстика да превеждам книга...

# 144
Я споделете как ви минава деня Simple Smile
Аз ставам в 7, грим, кафе, обличане, коса, събуждане на дете, хранене на куче - до 8.
В 8.05 се излиза, оставя се поколението на градина, пътува се до работа.
Около 9 се влетява в офиса с ново кафе, проверяват се мейли, уговарят се срещи за деня и т.н. После обяд, провеждане на въпросните срещи ако има такива (ако няма пия кафе с приятели), пресконференции ако има и т.н. до 17 часа.
После се прибира детето, ходи се по паркове, приятелки, градинки, заведения (през лятото) и т.н. и т.н.

Любима част от денонощието - вечер след 22 ч, когато къщата вече е тиха, мога да чета, да слушам музика и да говоря до безкрай по телефона Peace

# 145
  • София
Лято, моя ден минаваше подобно докато ходех на работа
А сега:
8:00 ставане, събуждане на дете, цедене на портокал за въпросното дете (това е всяка сутрин задължително от години насам), обличане отново на детето, аз спя с тениска и само си слагам един анцунг и един полар отгоре и с едното око затворено го мяатам в детската, това се случва до към 8:30
8:30 пиене на кафеее и пушене на балкона, разглеждане на форума, фейсбука и квото друго се сетя до към 10:00
10:00 сядане да работя, в момента превеждам една книга или ако имам някой проект мебелен да правя... работене, прекъсване сто пъти от кой ли не и какво ли не и така до към 14:00-15:00, после вече съм твърде изморена и се мотая, гледам сериал, чистя, уча... и към 17:00 взимане на детето и ходене по градинките.
Заспива към 22:00 и после си лягам на тишина и спокойствие и си гледам сериал докато заспя или пък излизам с Иван и ходим на кино, разходка и т.н.
Добре ми е сега, ама трябва да се стегна, за да върша повечко работа, с тия няколко часа на ден нищо не правя...
Лято, ти от тия кафета не се ли разтреперваш, цял ден кафета пиеш Grinning

# 146
  • София
Манди, просто исках да кажа мъже с по-тъмна кожа. Дано не съм те нещо обидила!

Аз пък в тоя ФБ не съм се и логвала дори! какво точно правите там?

# 147
Ставане в 6.30ч, обличам се, пиейки чаша кафе; приготвям дрехи за малката и я събуждам към 7.15ч; обличане, тоалетна, зъби, прическа; излизаме към 7.45ч и пеша от Витошка до Графа, трамвай за две спирки до Стадиона и от там 72 до детската градина... дълъг път, а сутринта се успах и почти изпуснахме закуската! Оставям малката и от там на работа, правейки преход на половина София, докато стигна! Към 9.30-10.00 вече съм на работа Simple Smile Кафе, нет и по-малко работа Simple Smile до към 16.30; започва обратната процедура по взимане на малката до към 19.30 (мразя рейсовете и задръстването)! Когато се приберем, майка вече е сготвила, за което страшно много й благодаря, и е изпрала, пооправила! Вечеря, баня, игра и книжки са най-хубавата част от деня! Приспиваме се и евентуално аз излизам после или уча, но вече нямам силички Sad и май ще се прекъсва за година Sad. Лягам си към 12.30 и след 6 часа се завърта цикъла!

# 148
Не. Обичам кафе, наистина ми действа тонизиращо. А пък в студените месеци ми е любимо да обвия длани около гореща чаша Heart Eyes
Освен това съм заета с толкова различни проекти едновременно и понякога ми се налага да общувам с коренно различни хора за доста кратко време, така че наистина имам нужда да знам, че ще остана будна и свежа Peace

Вени, това е социална мпежа, която ти позволява да комуникираш с приятели, да разменяте съобщения, да разглеждаш последните публикации и снимки на потребителите от твоя списък с контакти. Абсолютна манипулация и загуба на време... Фейсбуук възниква като мрежа, която трябва да свързва студентите от един университет, но постига такъв бърз и шеметен успех, че в момента създателите й са млади милионери. Наскоро писах материал за социалните мрежи и изчетах доста информация по въпроса...

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:56 от Лято

# 149
Моят ден минава много по-скучно от вашите.
Ставане в 9.00,борба за събуждане на малкия до 9.30.Закуска,аз пия кафенце докато малкото се събуди.Излизаме за час навън(ако е топло за повече).Прибираме се,слагам на малкото да обядва.Мие ме се,после го слагам да спи.Докато той спи аз готвя,чистя,пера,простирам,зареждам миялната с чинии.Ако ми остане време чета някоя книжка или се вясвам на компютъра за малко.После той се събужда,пак правя следобедна закуска.Обличаме се и пак навън за час-два.Прибираме се четем някоя детска книжка или си играем с нещо.Баща ми се прибира, вечеряме, къпем се и по леглата в 22.00часа.караме се с малкия до 23 часа(не иска да заспива) и аз гледам някой филм.И всичко се повтаря всеки ден.Но от 15-ти няма да е така Simple SmileПламен тръгва на ясла и ще видим как ще си разпределя ползотворно времето.

Общи условия

Активация на акаунт