Клюки(щастлива,тъжна днес) 6

• 11 870
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Петък е, от което автоматично следва, че съм доволна и щастлива! След малко отивам на пресконференция, а в неделя извън работно време ще съм на събитие, но дори това не е в състояние да помрачи удоволствието от предстоящия уикенд Heart Eyes
Освен всичко, следващата седмица ми предстои пътуване и ще видя любими хора. Сега си пускам bossa nova и ще се усмихвам, докато стане време да си тръгна от офиса Simple Smile

# 226
  • София
Манди, при нас търсят секретарка! Смея да каза, че работата едобра, приятан, харата са супер свесни, искат английски и офис-пакет. Втори език е предимство.

# 227
  • София
Вени, благодаря ти Simple Smile Даже много!
Но, аз си имам работа, даже две... Даже така съм се увъртяла в момента, че постоянно работя.
Едното е да превеждам една книга, да странирам една друга книга, да качвам разни работи в един сайт, а другото е да правя проекти за мебели към една фирма... И всичко това си го правя от вкъщи Simple Smile
Пък и се чувствам сякаш ми е минало времето да съм секретарка, някак си по-квалифицирана се чувствам. Работя от 16-годишна и съм минала през секретарка, сервитьорка и какво ли още не... Имам 7 години трудов стаж в трудовата книжка, а съм едва на 24 години.. Но иначе ти благодаря много, че се сети за мен!

Лято, бегай от тука с тия пътувания начи и с тия любими хора. И на мен ми се пътува и ми се виждат любими хора...

# 228
Бягам, само че нека не забравяме, че докато през лятото вие ходехте по морета, планини, гори и паланки, аз си стоях в прашния офис и се мъкнех от работна среща на друга.
Така че - заслужавам 3 дни бягство Sunglasses

# 229
Здравейте сладури!
Пате,надявам се вчико с мъничето да приключи идеално Hug
Вени, не е ли малко малък твоя мъж да решава къде иска да живее и къде не?В такива случеи се радвам че нашия БНД не се е мяркал от както Пламен навърши 40дена.Не знам как бих реагирала ако ми каже че иска да живее с баща си.
Да ви се оплача сега.Ходих на пазар с малкия.Пълня си аз количката и се спрях на щанда с колбасите.По едно време се обръщам и гледам как една бабичка ми рови в количката.Харесала си била едно сирене и искала да си го вземе.Побеснях направо.Що за нагъл народ?Но след като пийнах второто кафе ми мина нервата.
За събота и неделя съм замислила чистене цял ден.Имам да изхвърлям дрехи,да прибирам и гладя летни дрехи...направо ще ми се отели вола Blush

# 230
  • София
Лято, прашния офис, ама с иглед към морето, а аз таз година не успях да го помириша дори Grinning И да си изкараш много хубаво!

Алма, ковна ли един шамар на бабката, да се научи? Или се раздърпахте за бучката сирене? Баси наглия народ бабешки се е навъдил явно Grinning

А за БНД, аз нали не съм му давала Иво от 2 месеца, ако не и повече и не му вдигам ни телефон, ни нищо, щот съм му перманентно ядосана. Та Иво не се сеща изобщо за него, ама грам не го споменава. Даже преди няколко вечери нещо го питах аз как се казвам, баба му как се казва... нам си кой как се казва и викам "А тати как се казва?" и той учуден: "кой?" викам "тати бе", а той "ама моя ли?", викам "да" и той чак тогава каза как се казва (това поне не е забравил) Grinning

# 231
Цитат
Имам да изхвърлям дрехи,да прибирам и гладя летни дрехи...направо ще ми се отели вола
Като спомена за дрехи, та се сетих че и аз трябва да я направя тази операция. Ама хич не ми се отдава бе хора. Много съм разхвърляна. Не мога да си сложа ред. Пълна ми е къщата с дрехи, чудя се какво и къе да ги бутам вече.

# 232
  • София
Ами, малък е,но момченцата имат нужда от бащате си и въобще от контакт с мъже и затова отчитам, че може да тръгне натам, но уж към 6-тата година се измествала майката от първенството.
Поне мъж ми разбра, защо детето преди не искаше да го слеша и не го бръснеше за нищо - просто той не се занимаваше с него. Баща му беше иззел тая функция/ дядото на Мати/ и той/мъжа ми/ се чудеше защо детето така се држи с него. Още тогава му казах, че ако му обърне внимание и детето ще започне да го търси и сега виждаме на дело това.
Хем се радвам, хем ми е мъчно.

Манди, аз да предложа, пък ти си знаеш! От какъв език превеждаш?

# 233
  • София
от английски

# 234
Здравейте и от мен!Около мен нещата просто излизат извън контрол!!!
Не стига,че ми се развали пералната пък и вчера останах без ток!!!
Вече нямам нерви за хабене!Дечицата ми казаха да не се притеснявам,че на тях и без ток им е добре!!!
Сега съм на работа и минавам на бързо от тук да споделя болката си...

# 235
Рози,те твойте деца много икономични.Може само на свещи да карате.Като им е добре без ток Laughing
Не и забих един само защото бяхме на обществено място.Но така и се навиках,че целия Кауфланд се обърна да види аджеба кой крещи и за какво.Чак дрислата ми вика:"Ми извинете,не разбрах че тази количка си има собственик."Да,няма си.Детето което беше седнало в количката е за украса,а количката е там за да си взимат хората каквото им хареса.Като се сетя и паля джапанките. #2gunfire

# 236
Рози,те твойте деца много икономични.Може само на свещи да карате.Като им е добре без ток Laughing
Не и забих един само защото бяхме на обществено място.Но така и се навиках,че целия Кауфланд се обърна да види аджеба кой крещи и за какво.Чак дрислата ми вика:"Ми извинете,не разбрах че тази количка си има собственик."Да,няма си.Детето което беше седнало в количката е за украса,а количката е там за да си взимат хората каквото им хареса.Като се сетя и паля джапанките. #2gunfire
Oх, Алма, хич не ти било до смях,  но аз добре се похилих  Crazy
За следващият път научи Пламенчо какво да казва на нахалните бабички и щ видиш как никой няма да припари  Mr. Green

# 237
  • София
хахах Алма, тва бабе... паднах от смях тука, нагло до мозъка на костите си. Начи не стига, че бърка в чужди колички, ами и в колички с деца в тях...

# 238
Oх, Алма, хич не ти било до смях,  но аз добре се похилих  Crazy
За следващият път научи Пламенчо какво да казва на нахалните бабички и щ видиш как никой няма да припари  Mr. Green
ООООООООООО....много ми стана смешно ... защото си го представих образно!  Crazy Flutter
Здравейте   момичета  bouquet Пропуснала съм толкова много  .... Heart Eyes Crossing Arms

# 239
Пате,Пламен е добре образован...като нещо не му допада и казва:Ей,пантон,мааааш"Превод:"Ей,тампон,марш!"Става въпрос за тампон за кола,не за нещо друго. Blush

Общи условия

Активация на акаунт