Турски сериали по българската телевизия

• 42 685
  • 548
  •   1
Отговори
# 150
  • при най-добрия мъж...
Наистина ми стана интересно-20 години по всички телевизии вървяха латино сапунките и то във същите времеви пояси,в които дават и турските,е как тогава на никого не пречеха!? Сега голям вой се нададе щото били турски,щото било пропаганда.
Ами хайде и ние да я направим тая пропаганда,ама можем ли???

# 151
Относно латино сапунките нека погледнем нещата реално- тогава нямаше форуми,за да се дискутират.Вярно си е, че каквито и да са сериали,щом са твърде много събуждат неприязън,още повече в национален ефир/остава и по БНТ-то да пуснат 2-3 подобни/
Мен ме дразни и това,че повечето ги намират за много професионално направени-чак пък толкова....
Съгласна съм с някои изказвания,но много се нападате.Нека сме малко по-толерантни

# 152
Аз лично се присъединих към групата във Facebook относно безбройните турски сериали по националните телевизии. Там намерих съмишленици.
Тук такива няма, така че всички, които не са фенове, моля елате на другото място, там си плюем на воля,без да ни обезпокояват.
Няма смисъл да влизаме в безмислени спорове, защото в тях истината няма да се роди, нито ще измислим нещо кой знае колко умно.

# 153
Относно латино сапунките нека погледнем нещата реално- тогава нямаше форуми,за да се дискутират...

От десет години активно пиша по форуми и те уверявам, че никой не е поставял под въпрос правото на западните сапунки да заемат ефира в гледаното и в негледаното време.

...
Няма смисъл да влизаме в безмислени спорове, защото в тях истината няма да се роди, нито ще измислим нещо кой знае колко умно.

За съжаление си права.

# 154
Не се стърпях .... Mr. Green , а може би трябваше  Whistling ...и така и така темата ще бъде с кaтинар ...

Ако наистина хората си  мислят, че TR сериали по БГ ефир са с цел политическа пропаганда, положението наистина е страшно  Confused ... до каква степен са се поддали на мозъчна промивка една част от хората в БГ ! Наистина не предпполагах колко страшно е станало (за огромно съжаление болният мозък Доъан,a.k.a. Doğan, явно е взел страха на (една част от)народа ... след като под вола се търси теле ... та и EC се набърка ...Боже, Боже ...а-ма не , чакайте да не се засегне някой, че Божето е споменато много, по-добре да се каже "Майната му" ... "По дяволите" .... или направо да (из)(Ha)псуваме красиво u интелигентно ...  Дано един ден, наистина дай Боже (съжалявам, че го използвам за 3 път, но хем не се сдържах  Mr. Green, хем наистина се моля  Praynig), да не се налагат такива дискусии ... Peace

***връщам се да редактирам, че докато се изчете този шедьовър ...бая време отнемa...
ps:набъркването на наводненията в тема за сериали е просто жестоко(но не синоним на готино), а по човешки жестоко ... направо не знам какво да кажа ...Да не дава Господ=Allah=God=Dieu .... (ето упс, пак го казах (пък съм си 100%-ва чистокръвна Българка)), да видите , това ,к/о се случи в Истанбул ...Дай Боже сляпо да прогледа ...Амин Praynig Peace

ps2: обрязани ако няма в Америка, не знам къде има ... ooooh! Whistling .... (ама пак човек, трЕбе да е презскочил поне до там та да види, а не да гадае по туй що баба му му е казала, че стринка му чyла, че тета му видЕла .... )

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 20:05 от bz

# 155
И аз едва понасях латиноамериканските сапунки, но никога няма да си загубя времето да направя тема против  тях, в която ще ги плюя и ще се оплаквам.  ooooh! Да съм влязла в теми за Лицето на другата и т.н.?

За това, че имало много теми, свързани с тях във форума-всеки има право да харесва каквото си иска и да прави теми за сериалите, които му се нравят, от когото и да са направени те. Някой да ви кара да пишете в тях? Ами не ги отваряйте, не е задължително. Те са за ФЕНОВЕ. Като не сте, други теми колкото искаш. А и броят на тези теми показва само едно и то е, че турските сериали се харесват. Сигурно е жалко за анти-феновете, но е факт.
За това, че са бози...всеки има право и на мнение. Това обаче далеч не означава, че трябва народът ни да бъде наричан "прост". Такива изказвания лъхат на ограниченост и предубеждения. Някой не харесва каквото аз, следователно е тъп. Не знам кой кого и как трябва да нарича  Wink
Аз анти-теми не виждам против други сериали, освен против турските. Така че феновете може и да са "прости", ама анти-феновете май не отстъпват..

# 156
Темата стана за чукча-писател....  hahaha

Моля ви, поне една страница прочитайте преди да пишете.
Има толкова постинги с логични и обосновани аргументи и за, и против.
А вие взехте в расизъм да се обвинявате.... айде, моля, малко повече оригиналност и спор по същество! Иначе темата наистина става за заключване.

# 157
"Beauty is in the eye of the beholder"
"По вкус и цвет - тавариш нет"
"Бoклукът на една, е безценно богаТcТво за друга"

Peace

# 158
"Beauty is in the eye of the beholder"
"По вкус и цвет - тавариш нет"
"Бoклукът на една, е безценно богаТcТво за друга"

Peace

Това много ми хареса

# 159

ps2: обрязани ако няма в Америка, не знам къде има ... ooooh! Whistling .... (ама пак човек, трЕбе да е презскочил поне до там та да види, а не да гадае по туй що баба му му е казала, че стринка му чyла, че тета му видЕла .... )

Аз ходих , но не видях нито един обрязан.

# 160

Аз ходих , но не видях нито един обрязан.

Joy Joy Joy Сигурно,защото ходят облечени! hahaha

# 161
Извинявам се, но защо се пуска дублирана тема на вече... съществуваща такава?
Ако има модератори, досега трябваше да се намесят.
Доколкото знам, не е редно във форума да се пускат теми за едно и също, дублирани...  все пак, вече има ТЕМА: ТУРСКИ СЕРИАЛИ И ФИЛМИ

не е много коректно това, но както и да е. Сега го забелязах просто. Късна ми е реакцията, но по-добре сега, отколкото изобщо... Sad

# 162
Извинявам се, но защо се пуска дублирана тема на вече... съществуваща такава?
Ако има модератори, досега трябваше да се намесят.
Доколкото знам, не е редно във форума да се пускат теми за едно и също, дублирани...  все пак, вече има ТЕМА: ТУРСКИ СЕРИАЛИ И ФИЛМИ

не е много коректно това, но както и да е. Сега го забелязах просто. Късна ми е реакцията, но по-добре сега, отколкото изобщо... Sad

Защото темата е съвсем различна. Няма дублиране.
А модератори със сигурност има.

# 163
Има дублиране и то доста голямо. Защото Мишел беше направила темата "ТУРСКИ СЕРИАЛИ И ФИЛМИ"... в първите три теми се дъвчеше точно това... за присъствието на тези сериали в БГ ефира. В четвъртата тема (към която дадох линк) по-голямо внимание се обръща на анкетата в нея... но както и да е.
Това недоглеждане и дублиране много дразни... Sad

# 164
Въобще не се оправдавайте, че не сте расисти. Бас хващам, че със същия този сюжет на същите тези филми, със същата тази честота на излъчване, ако героите не бяха Мехмед, Онур, Айля и т.н., а, да речем, Мартин, Питър, Джени, Ан и т.н., сега тази тема нямаше да я има изобщо! Не ви вярвам, че не сте расисти и шовинисти и туй то! Обвиянвам си ви най-директно!  Crossing Arms

П.П. В първия си постинг в тази тема казвам, че по-скоро ме дразни това, че са толкова много, че няма разнообразие, но си вземам думите назад. Защото нашите ТВ няма да си променят тактиката и в този смисъл предпочитам турски смислени сериали, отколкото безумно еднаквите латино сапунки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт