Казвайте мнения,че полудявам.

Гушкай го докато заспи
Дори и само на цица да е, може да иска само гушкане 
Дю, няма да пропусна да се изфукам
Биа, тия са за трепане, важното е че Шошинка е добре
Ивуша, ще почне и твойто мъжле да те сваля

Дори и само на цица да е, може да иска само гушкане 
, Моята буба хич не иска да пие. Давам и, но тя толков а се ядосва, че я плюе и след това реве 
Поне не ревнува де много го обича и само го гали. 

За нощното хранене - според мен е трудна работа насила - бебо сам си го отказа - просто почна да спи по-дълго и готово. Колко дебели дрехи купувате за това време? трябва ли вече да са ватирани или е рано?

Супер,радвам се много.След малко подозирам,че ще пишеш да ти помогнем да го събудиш,че е много попалив,
първият път когато го приложих не можах да го събудя супер много време,ама щом не е спал нека спинка миличкия почивай и ти сега.

ве4е незнам какво да правя, чувствам се виновна, сякаш аз не правя нещо както трябва. Вчера цял ден беше при баба си и дядо си, не била гъкнала, яла, спала, като си я взехме ве4ерта- кошмар.... Нахранихме се, тя повърна всичко, запо4на да реве и цяла ве4ер се успокояваме, давам цица, гушкам тя мрънка и т.н.... незнам вече...
С пелената нещо не мога да се справя- станала е толкова силна, че не оставя да и прибера ръцете.
А на корнсултация лекарката ми каза да отида другия месец,но ми се вижда много далеч
,но ще гледам да го притеглим някъде през това време.Моето слънчице също ми се смее и много сладко гука
.А вчера докато е спал се е обарнал по коремче и така си е спинкал,докато го видя,а не е ли много малък да се върти?