Есен златна вън дойде, цопа в локви ФЕВРУАРСКОТО дете!

• 22 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Въпреки че бебчето го искам/е отдавна и ми беше време, защото, кой каквото ще да ми говори, колкото по-възрастна е жената, толкова по-трудно забременява, по-тежка и рискова бременност кара, по-уморена и по-дърта е за да се занимава активно с детето.
За съжаление знам, че си права Confused

# 61
  • offshore & overseas
Въпреки че бебчето го искам/е отдавна и ми беше време, защото, кой каквото ще да ми говори, колкото по-възрастна е жената, толкова по-трудно забременява, по-тежка и рискова бременност кара, по-уморена и по-дърта е за да се занимава активно с детето.
Това важи само за онези, които искат (повече) деца. А това е волна програма, не е нужно всеки да има желание за две+.  Laughing

# 62
A на мен все се намира кой да ми се присмее, като казвам, че бързам,  защото нямам време да народя трите деца, които съм планирала за тоя живот ...  Crossing Arms

# 63
  • София
Аз, на който кажа, че искаме 3 деца, и ме гледа като полезно изкопаемо...

# 64
  • насън...

и аз така...

честито и от мен на мяу и иринка...страхотна новина...!!!
то май от наборките само аз останах, но се надявам да хвана последния влак...аз пък имам смъкване от първото раждане и ще ми е голем зор второто...но въпреки това искам, пък дано устискам и втория път да е доста по-лека и бременността, и раждането, и кърменето...
мяу, бай дъ уей, ако си спазите термина може и да не е водолей...ние сме на 19.02. и сме риби...не знам дали си спомняш, но преди време ти ми каза, че сме риби и мак също потвърди...знам, че всеки февруари има някакви разминавания, но съм сигурна, че ти вече си проучила как е за догодина... Wink

# 65
Аз, на който кажа, че искаме 3 деца, и ме гледа като полезно изкопаемо...

... а майка ми директно ме обяви за луда  hahaha

# 66
  • offshore & overseas
И аз искам три, но закъснях... ужасно... След второто със сигурност ще си почина по-дълго, макар че Господ си знае работата.

Не споделям много-много за тоя си мерак, освен шеговито тук, във форума. Веднъж казах на майка ми и тя ме погледна с нейния си жален, кравешки поглед, та реших повече ни гък.

Лъвю пък се е зарекъл, че ще дерзаем до мъжко. И не съм убедена, че се шегува. Яко ми дупе, ако сега не нося момче. ooooh!

Amen, няма да спазим термина със сигурност, защото ще съм с планово цезарово, и ако въобще докретам до планЪ, ще ме цепнат някъде седмица до десет дни преди термина най-късно.

Халюша тръгна да излиза две седмици по-рано. Пак се роди със секцио, но тя си реши кога. Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 11:17 от Мяуче

# 67
Айде честито на новите бременлийки. Как пък ги изпланирахте пак февруарчета  hahaha
И ние искахме 3 деца, пък и нашите драпат за много, ама мен след тази бременност, вече ми писна и в близките 10 години не ми се мисли хич за деца. То божа работа, ама после може и да съм дърта за трето. Две е една много хубава цифра, като се замисля Simple Smile
Снощи да се оплача и аз си легнах в 9 да подремна и оставих таткото и Никол да се занимават, като ги предупредих да са кротки.Събуждам се в 11, гледам в детската детето го няма, не спи, отивам в хола, а мъжът ми пуснал някакви песни, рок ли не беше, кво ли не и танцуват и ритат една топка. Ей хванах се за главата, едвам приспах детето в 12:30, ревеше ми се, и тя се размрънка в 1:30, спи ама седнала и се тресе цялата, гушнах я да я успокоя, и ме напика, та от това се събуди, като ревна, леле до 2 часа се дундуркаме. Щях да го убия моят мъж. После будувах до 4:30 бебето беше като лудо, премята ли се, кво прави не знам, ама такова ритане и щуреене никога не е било....

# 68
Я, Сатурн изкочил от дупката  hahaha, Мяуче, честито. Лека и спокойна бременност ти желая. Ирина, на теб също.  Hug Hug То май темата ще се превърне в сборна бременна отчетна.  Sunglasses

Аз пък взех изследванията на Ясен за яслата, 2 от показателите са извън норма, лимфоцитите и неутрофилните левкоцити.  newsm78 Утре ще звънна на педито, да каже за какво става въпрос. Уфф, мразя ги тези изследвания, живее си човек спокойно и изведнъж - проблем /дано да няма де/. Иначе документите са готови и точно след седмица с песен или рев сме на ясла. Освен за адаптацията се притеснявам, че в групата му са все по-малки деца, само едно е колкото него, как ще контактуват и ще си играят. Мислех, че яслата е като градина и има някакво деление по-възраст, оказа се обратното. Повечето деца са от 1,5 до 2г.Това нормално ли е?

# 69
  • Стара Загора
Мислех, че яслата е като градина и има някакво деление по-възраст, оказа се обратното. Повечето деца са от 1,5 до 2г.Това нормално ли е?
И аз мислех като теб, ама не  Laughing
В нашата група са от 1.5 че до 3. 

# 70
Я, Сатурн изкочил от дупката  hahaha, Мяуче, честито. Лека и спокойна бременност ти желая. Ирина, на теб също.  Hug Hug То май темата ще се превърне в сборна бременна отчетна.  Sunglasses

Аз пък взех изследванията на Ясен за яслата, 2 от показателите са извън норма, лимфоцитите и неутрофилните левкоцити.  newsm78 Утре ще звънна на педито, да каже за какво става въпрос. Уфф, мразя ги тези изследвания, живее си човек спокойно и изведнъж - проблем /дано да няма де/. Иначе документите са готови и точно след седмица с песен или рев сме на ясла. Освен за адаптацията се притеснявам, че в групата му са все по-малки деца, само едно е колкото него, как ще контактуват и ще си играят. Мислех, че яслата е като градина и има някакво деление по-възраст, оказа се обратното. Повечето деца са от 1,5 до 2г.Това нормално ли е?

Ами да - за съжаление е така в яслите. Не ги разделят, защото в яслите няма учебен процес , за който да е важно кой колко е голям. Там просто ги "гледат" и толкова. Това ми казаха и на мен като ги попитах дали ще задържат Виктор докато стане на 3 и половина за да дойде време за градина : " не можем да гледаме едновремнно деца на 1 и половина и на 3 и половина   Sad " Разбирам ,че са прави и въпреки това съм бясна за неуредиците в наредбите и законите  #Cussing out. Още не знам какво ще правя като го изпишат февруари от яслата Sad ....

# 71
Силно се надявам, че няма да го изпишат преди 30.06. От февруари ги тормозя да го приемат, но ми отказаха с довода, че няма места, защото задържали децата навършили 3г. Не, че има някаква гаранция. Днес като погледнах през прозореца видях, че са им пуснали анимация. На малки деца яслена група.  #Crazy

# 72
  • Стара Загора
Днес като погледнах през прозореца видях, че са им пуснали анимация. На малки деца яслена група.  #Crazy
Няма нищо толкова обезпокояващо според мен. В къщи нали гледат филмчета. Пък и на едно дете на тази възраст рядко можеш да задържиш вниманието дълго време, така че чак да му е вредно гледането на ТВ. И песнички ще пеят и ще си играят ... дълъг ден.

Хубаво беше през топлите дни като ги извеждаха навън, сега пак затворени в стаите...

# 73
За сега Ясен не проявява интерес към филмчета, дори когато пускам на Дани, пак не гледа. Виж рекламите са нещо специално  hahaha, но напоследък и ТV не пускам, суша отвсякъде.  Grinning
А времето е отвратно и сега пак вали.  Twisted Evil

# 74
И в нашата ясла пускат анимация...Също така групите не са по набори, а са сборни. Сега в яслата остават САМО 2 деца, другите отиват в градината. Мартин е едно от тях, но аз не се притеснявам. Преди това беше най- малък, сега ще е голям, като е роден в януари, това е положението. То и да са по набори пак ще са с децата, родени през годината, които ще са по-малки от нашите...пак...
А за трите деца- бравос!!! Аз не бих могла чак пък три...по желание...Мисля, че с 2 ще изпълня плана и толкоз...Освен ако горе не решат друго...няма да го казвам... Mr. Green
У дома се гледат ЯКО филмчета- Ледена епоха, едно конче симпатично, Тарзан и пр.

Общи условия

Активация на акаунт