От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • с/у ОколоМръсТното
Аз пак да се впиша със поредната готина новина - във Варна няма да се учи до неделя и

ми блазе ви...
Моята щерка цяла седмица ходи в тези големи студове, та да учи с намалени часове... За какво ли?  Close
Добре, че утре е финалът. Минава 2-ра смяна и разгеле няма да се става толкоз рано  Tired
Успех на всички във финалното оформление на оценките за срока и весела и "здрава" ваканция.  Grinning Hug

# 706
  • Sofia
Здравейте  Laughing! Не съм влизала от 100 години / все не остава време  Tired/.
 Ани , при нас по информационни г-жата беше болна , и заместника се беше заяждал с моичкия. Карал ги да работят с фотошоп, а моят - нищо не знае за него. Нали няма време за комп , та е малко като абориген в таз област. Та въпросният " учител" забранил на децата да му покажат как става , и казал, че детето било длъжно да се справи само. Добре че учителката му се върна ,та проблемът не се задълбочи.
 Иначе това с учителката - продавачка направо... Shocked! Имаш вариант да попиташ за изпитване пред комисия , за реално оценяване! Задължително говори с нея на всяка цена ,та дори и в 7.30 сутринта. Направо нямам думи  Crazy.
 Шани , на вас хубаво изкарване на Банско  Hug.
 Моят пък се кефи ,че минава 1-ва смяна  Laughing. Иначе е оформен по всичко , завършваме с пълно 6  Laughing.
 От мен приятен ден, и успех на наборчетата при оформянето на срочните оценки   bouquet!

# 707
  • Бургас
Още една към отбора на пълните шестици  bowuu. Много се потрудиха децата - заслужават си ги.

Нашите състезатели заминават за Русе в петък, само се моля да са добре пътищата и да се върнат живи и здрави. Голямо щастие настана, че ще пътуват и щяло да бъде купон, без да си дава сметка, че ваканцията ще мине в обиколки и няма да усетят нищо от почивката. Детска работа  Joy

# 708
  • с/у ОколоМръсТното
, завършваме с пълно 6  Laughing.

Още една към отбора на пълните шестици

дай Боже всекиму такива чада  Hug
Браво на децата ви и поздравления за майките им   bouquet

# 709
  • Sofia
Pagocт , поздравления за детенце   bouquet.
 Не ги мисли ти , за тях е по-весело на път и заедно , отколкото да лежат у дома  Wink.
Моят от сега мечтае да тръгва по състезания / като влезе в СМГ, де  Wink/. Всичко ще е наред , не се притеснявай  Hug.
 Шани , благодаря  Hug. Пожелавам ти скоро и ти да се похвалиш със същото. Ако не тази година - другата / то и без това тогава е по-важно / .

# 710
  • Бургас
Да ви се връща и на вас  Hug.
Атина знам че е ориентирана към изкуството, въобще артистична личност.
Алисън, пожелавам му го от сърце на Станислав  Praynig

Замислих се за домашните занимания на Гери. Толкова много време и внимание отделя за учението, че понякога е на пълно обслужване от нас. Като сложим и курса на отбора и английския и наистина не й остава време да помага у дома. Някога като припаля моторетката майка ми ме успокоява че: "Цял живот имало време да слугува"  Joy

# 711
  • Пловдив
Браво на отличниците, поздравления    bouquet  Илияна завършва първият срок с пълно 6 по всичко, с изключение на физическото. Там има петица, понеже не била отлична волейболистка.

# 712
  • София
Момичета, браво на децата ви!    bouquet Hug
За съжаление ние не можем да се похвалим с толкова съвършен резултат (утре ще разбера какъв е точно)!   Embarassed
Остава ми да се надявам, че магарето си е взело блежка и втория срок ще си налегне повече парцалките!
А как я мразя тази втора смянааааа!

# 713
Честито на всички отличници. Да са живи и здрави децата, а и мамите им да се радват на успехите на дечицата си.
 smile3525 smile3525
Колкото до госпожата по информатика - е ходих в магазина. И във времето в което не обслужваше клиенти говорихме. Ми какво да ви кажа, трагедия, пълна трагедия. Твърдо заявих, че не съм съгласна да разговаряме за учебния процес в кварталния магазин, че не съм съгласна оценката от входното ниво правено октомври да се нанася в дневника януари, че на два от въпросите  детето е отговорило верни, а тя е задраскала верните отговори е е посочила грешни като верни. В заключение на моята тирада й казах, че с нейните методи на преподаване и оценяване засега ще бъде запозната директорката. И ако няма резултат ще бъде сезиран регионалния инспекторат. А,а,а,а, тя явно не подозираше с какъв човек си има работа.

# 714
Момичета, браво на децата ви!    bouquet Hug
За съжаление ние не можем да се похвалим с толкова съвършен резултат (утре ще разбера какъв е точно)!   Embarassed
Остава ми да се надявам, че магарето си е взело блежка и втория срок ще си налегне повече парцалките!

И от мен голямо браво на децата!!!
Както се досещате и аз като М4 съм далееееч, далееееч от вашите стройни редици. Но мързела не прощава! А напоследък и аз  Thinking Crossing Arms реших че ще взема окончателно решение след като видя бележника, но мисля да въведа известни болезнени санкции след като се запозная с резултатите. За моя радост май поне 4-ки няма да имаме  Confused, но да не се радвам предварително.

Колкото до госпожата по информатика - е ходих в магазина. И във времето в което не обслужваше клиенти говорихме. Ми какво да ви кажа, трагедия, пълна трагедия. Твърдо заявих, че не съм съгласна да разговаряме за учебния процес в кварталния магазин, че не съм съгласна оценката от входното ниво правено октомври да се нанася в дневника януари, ......... В заключение на моята тирада й казах, че с нейните методи на преподаване и оценяване засега ще бъде запозната директорката. И ако няма резултат ще бъде сезиран регионалния инспекторат. А,а,а,а, тя явно не подозираше с какъв човек си има работа.

Не ми казвай, нека отгатна г-жата преподава в кварталния магазин нали? Не е някакъв магазин за електроника или компютри - а просто бакалията в квартала?!
Не е истина направо!
То верно че у нас докараха учителите до просешка тояга и им отнеха достойнството, но това .... и да иска да се среща с теб там!  Sick Twisted Evil

Потресена съм с какви хора са принудени да се сблъскват децата ни!
Ани - доведи нещата до край! Peace

Чак сега видях че си питала за другата такава тема - ето я и нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294333.75 - екшъна почва някъде към края на 4-та страница и преминава нататък в пълния си блясък - няма да ти казвам кой е юзера, който визирам и сама ще се сетиш. Peace

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 21:07 от Lennyh

# 715
Lennyh,
да в кварталната бакалия. Е замествала била, ама какво от това. Аз досега не съм имала този проблем и не съм се сблъсквала с тая простотия. Училището в което учи моят син е и моето училище. Част от преподавателите са и моите такива. Член съм на УС на училищното настоятелство и въпроса ще бъде повдигнат и там. Абе някой от преподавателите са го оставили на мира в момента и не го изпитват въобще, щото знаят че се готви за предстоящите олимпиади. Стискайте палци, че госпожата по география чака от него класиране на национален кръг. Миналата година ходи и изненада всички с класиране на второ място на регионалното ниво. Та затова са сега тия "олимпийски надежди".  Simple Smile
По география прави презентации на Power point, които после се прожектират на разни открити уроци и прочие. И тая кифла - продавачката. Мале бясна съм.

# 716
По география има ли национален кръг за 6-ти клас? newsm78

# 717
Утре е последен ден от срока!  Grinning Браво на отличниците, браво и на другите хлапета!
Ние ще имаме петица точно по любимата математика. Госпожата се колебаела колко да и пише, и накрая решила да е пет. А Калина каза, че по-добре, щом сега и е взела, другия срок ще има да и дава малко в оценката. Аз пък съм доволна, че детето пораства, щом не се тръшка, а приема петицата по този начин. Тъкмо и ще се старае да постигне повече другия срок. Laughing Всъщност всички деца в класа са добри по математика, нали са с такава насоченост и изискванията са високи.

Това с учителката по информатика на anibani, която доработва в кварталната бакалия направо си е тъжно Cry То как да привлекат добър преподавател, като не му плащат достатъчно и се налага там да си доработва. А най-жалко е, че това рефлектира върху децата #Cussing out
anibani , добре, че си борбена и не оставяш нещата без реакция   bouquet

# 718
Тук във Варна както вече знаете децата са във ваканция въпреки, че времето се оправи и ще са на  училище в понеделник.
Как ще завършим срока просто нямам идея, как ще ги оформят след като нямат достатъчно оценки кой знае. Дано вторият срок се стегне и има по добри резултати. От Нова година такъв мързел го е обзел просто нямам думи, не му се учи и това е.
Тресе ни здраво пубертета и не знам как ще се справя.
Браво на отличниците и дано втория срок и аз мога да се похваля както вие Peace

# 719
Lennyh,
да в кварталната бакалия. Е замествала била, ама какво от това. Аз досега не съм имала този проблем и не съм се сблъсквала с тая простотия. Училището в което учи моят син е и моето училище. Част от преподавателите са и моите такива. Член съм на УС на училищното настоятелство и въпроса ще бъде повдигнат и там. Абе някой от преподавателите са го оставили на мира в момента и не го изпитват въобще, щото знаят че се готви за предстоящите олимпиади. Стискайте палци, че госпожата по география чака от него класиране на национален кръг. Миналата година ходи и изненада всички с класиране на второ място на регионалното ниво. Та затова са сега тия "олимпийски надежди".  Simple Smile
По география прави презентации на Power point, които после се прожектират на разни открити уроци и прочие. И тая кифла - продавачката. Мале бясна съм.

Да разбирам ли, че смяташ за редно твоето дете да не го изпитват по други предмети, защото се готви за олимпиада по география?  И даже си горда с това?  След два дена има национално състезание по математика, но не съм чувал в някое училище да са опростили на децата тестовете и класните за да могат те да се готвят само за състезанието.

Както и да е. За да схванеш в дълбочина проблема с оценките на сина ти единственото съществено е да провериш тестовете му. Дали даскалицата работи в бакалница не е толкова съществено, макар да е жалко, че и се налага да го прави. Ако се окаже, че е отговорил вярно, а госпожата заради некадърност му е задраскала верни отговори - да я гонят. Ако се окаже, че увлечен във високо майсторство синът ти е пропуснал някои детайли от базовия материал и е направил грешки - нещата са други. Та аз бих започнал разследването от там, а после бих внасял нещата в УС. В интерес на истината нивото на учителките по информатика е много ниско и най-вероятно си права. Но именно затова е добре да си подкована с факти.

Общи условия

Активация на акаунт