Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
По едно бързо питане към:
Нинчето, колко лъжици царевино нишесте слагаше в началото, когато започна да правиш кисела?
Aз и сега пак слагам по толкова-по 2 суп.лъжици с връх  Peace

# 106
Бейби Мони, не разбирам защо дете, което изяжда 200 гр. пюре наричаш злоядо??? Shocked
Моят хем яде понякога само по 5-6 лъжички и още не съм го нарекла злояд. Забелязвам, че друго, освен мляко приема добре смо когато е в настроение, наспал се е и не го мъчат зъби. Иначе те разбирам, защото и аз понякога се изнервям от това да се съобразявам с настроенията му, но...това ни е орисията сега, няма начин.

яде яде,ама дето викаш ти-когато е на кеф,последните няколко дни хапва малко и заспива,ама така е,май прекалено се изнервям за глупости,ама ми се беше насъбрало и ми дойде в повече.извинявайте ако има нещо Embarassed

# 107
По едно бързо питане към:
Нинчето, колко лъжици царевино нишесте слагаше в началото, когато започна да правиш кисела?
КаЯна, колко време печеш ябълката и банана във фолиото?
  Ми де да знам точно newsm78 около 10-15 мин. Аз отварям, гледам ако не ми хареса оставям още и така  chef

# 108
Уф, тези зъби ще ни уморят - цял ден Рая мрънка и се коси. На обяд поспахме 2 часа, ама се събуди с рев от болка. Изяде си долната устничка вече... и нищо не помага. Cry Да избиват вече, че да се свърши с тези мъки... Днес пак отказва да яде - само суче, явно я успокоява сукането...ми така ще да е.

Като гледам за какви режими пишете, ние май докато ги стигнем и чукнем годинката. Rolling Eyes

vasida, с удодолствие ще наминем. Само тати да се прибере утре, че да ни докара, пък и времето малко да се пооправи. Peace

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 17:37 от Tony_st

# 109
Здравейте на всички  Hug
Честито на всички които имат месечинки ,честит първокласник на Каяна -дано да ходи все така с мерак!
В неделя вечер се завърнах от почивката в Гърция и не мога да си позная детето -за една седмица толкова е пораснала  Grinning и сякаш е станала по послушна  Laughing И .... да ви се оплача качила съм два килограма докато бях там  Embarassed кога ще ги свалям тия кила незнам  Rolling Eyes  
Да си призная нямах много време да чета назад всичко ,затова извинявам се ако повтарям въпроса ,но как взехте урина от бебчетата -в четвъртък сме на консултация и трябва да нося.Предполагам ,че като успея да я взема по някакъв начин ще трябва да е в стерилна чаша ,а нея от аптеката ли да я взема  newsm78

# 110
  • София
.....как взехте урина от бебчетата -в четвъртък сме на консултация и трябва да нося.Предполагам ,че като успея да я взема по някакъв начин ще трябва да е в стерилна чаша ,а нея от аптеката ли да я взема  newsm78

Аз днес се мъча да я свърша тая работа, но досега с тотален неуспех. Употребих вече две колекторчета - явно е пишкало детето, но имаше събрани само по няколко капки.... може и да го порпуснем това с урината... най-много още веднъж да се пробвам...

Но исках да кажа, поне да съм полезна с нещо де, че сутринта като й взимаха кръв на Билянката разпитах в лабораторията (cibalab) как я искат урината, та казаха, че няма нужда да се пресипва в стерилни контейнерчета - можело направо в колекторчето (то е найлоново пликче) да го занесем, но до 2-3 часа след събирането... Peace Успех

# 111
  • Стара Загора
За урината - аз я сложих на ку-ку-то изпишка се и после го пресипах в едно бурканче!

# 112
Здравейте на всички  Hug
Честито на всички които имат месечинки ,честит първокласник на Каяна -дано да ходи все така с мерак!
В неделя вечер се завърнах от почивката в Гърция и не мога да си позная детето -за една седмица толкова е пораснала  Grinning и сякаш е станала по послушна  Laughing И .... да ви се оплача качила съм два килограма докато бях там  Embarassed кога ще ги свалям тия кила незнам  Rolling Eyes  
Да си призная нямах много време да чета назад всичко ,затова извинявам се ако повтарям въпроса ,но как взехте урина от бебчетата -в четвъртък сме на консултация и трябва да нося.Предполагам ,че като успея да я взема по някакъв начин ще трябва да е в стерилна чаша ,а нея от аптеката ли да я взема  newsm78
при нас стана много лесно - с колекторче за бебета, сложих го сутринта и до 5 минути го напълни / не съм слагала памперс отгоре, само закопчах бодито да не изпадне/ и после пресипах в стерилно контейнерче - пак от аптеката, напълнихме го почти цялото.
 успех!

# 113
Здравейте,момичета!
От вчера имаме интернет в апартамента в Ст З.(а инече се преместихме преди месец)и сега чета в несвяст.Домът ни е все още като след опустошително земетресение,изобщо ремонта ни излиза през носа,ушите и т.н.
Половината уговорки с майстори пропаднаха,та търсихме хора на пожар и сега имам чувството ,че този ремонт ще трае вечно!!!!!!!!!!! А чистенето после...
Аз взех,че се повредих при пренасянето на вещите от Пловдив и бях 2 седмици на легло,та накрая най-лошите ми страхове се сбъднаха-не мога и не бива да вдигам бебока и да бутам количка за неопределено дълъг период и сега майка ми отговаря за Гого почти денонощно,аз мога само да се въртя около него и да му пея.Евакуирани сме в миниатюрното мамино жилище и вече се чувствам като в гимназията. Laughing
Честито на всички с поводи за празнуване!Колкото повече поводи за веселие,толкова по-малко време за тъга.
За едно най-много ме е яд-така се канех се запозная моя син с другите старозагорски бебоци от форума,а тя стана една..
Нинче,как успя да продадеш количката?Аз имам същата и хич не се виждам с нея.

# 114
  • София - Рим и обратно
Аз писах за събирането на урина, много лесно го направихме. Просто си постоя по голо дупе на спалнята върху кърпа и чаршаф, аз й капех малко водичка по тумбака, почаках десетина минути с колекторчето в ръката и като видях че почва да пишка, го сложих бързо отдолу и събрахме почти пълно колекторче.

# 115
  • София
Оф сигурно така ще е най-лесно, както казваш "Кафе с мед", ама тук е един студ и цял ден се обличаме с едни елечета и терлици, та хич не си я представям по голо дупе... за дълго...

А и съм се сетила да питам нещо "Rila" и "Кафе с мед" вие какво направихте с Пентаксима - започнахте ли да го слагате или за кога го предвиждате и как вървите със захранването?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 18:43 от TaniaR

# 116
За урината-пробвах и аз с колекторче,ама само няколко капки се събраха,пък уж на момченцата по-лесно става.И накрая 10 мин.преди да тръгнем го съблякох по дупе в бойна готовност с контейнерчето от аптеката (стерилно) и за няма и 2 минути взе да пишка и само подложих чашката.Стана без никакви нерви и много лесно. Crazy

# 117
  • София - Рим и обратно
10 мин.преди да тръгнем го съблякох по дупе в бойна готовност с контейнерчето от аптеката (стерилно) и за няма и 2 минути взе да пишка и само подложих чашката.Стана без никакви нерви и много лесно. Crazy

Да, точно.

# 118
Аз взех урина много лесно. Сутринта веднага след като се прибуди, още полусъсена, свалих памперса и сложих колекторчето. До 2 мин. имахме пълно колекторче.  Peace
Не ни беше проблем взимането на урина. Онзи ден си взехме и резултатите и на мен ми изглеждат ОК в референтните стойности, но да видим педи какво ще каже, като и ги занесем.

# 119
Здравейте,момичета!
От вчера имаме интернет в апартамента в Ст З.(а инече се преместихме преди месец)и сега чета в несвяст.Домът ни е все още като след опустошително земетресение,изобщо ремонта ни излиза през носа,ушите и т.н.
Половината уговорки с майстори пропаднаха,та търсихме хора на пожар и сега имам чувството ,че този ремонт ще трае вечно!!!!!!!!!!! А чистенето после...
Аз взех,че се повредих при пренасянето на вещите от Пловдив и бях 2 седмици на легло,та накрая най-лошите ми страхове се сбъднаха-не мога и не бива да вдигам бебока и да бутам количка за неопределено дълъг период и сега майка ми отговаря за Гого почти денонощно,аз мога само да се въртя около него и да му пея.Евакуирани сме в миниатюрното мамино жилище и вече се чувствам като в гимназията. Laughing
Честито на всички с поводи за празнуване!Колкото повече поводи за веселие,толкова по-малко време за тъга.
За едно най-много ме е яд-така се канех се запозная моя син с другите старозагорски бебоци от форума,а тя стана една..
Нинче,как успя да продадеш количката?Аз имам същата и хич не се виждам с нея.
Ама защо така, какво е станало че си на легло? Rolling Eyes Да се оправяш бързо и по-нататъка можем да спретнем срещичка. Hug За количката-бях пуснала обява в Продавалника и след 3 седм.чакане, една много мила и отзивчива мама я купи без никакви превземки и т.н.И тя и аз сме доволни. Hug

Общи условия

Активация на акаунт