Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох, маймунке, ще припадна вече - много МА кефиш  Laughing
Слънце, бързо да се оправя малката принцеска!
Всички имате специални поздрави от Тедсън - добре са, обеща да се опита тези дни да намери време да ни навести и да се разпише!
Айрис, аз нямам първокласник, ама нали 97мо Соу е точно до нас и като пуснаха химна и аз се просълзих  Crazy
оствям ви, че някой наддава обиден вой, а и работа ме чакА...

# 526
Споко, Радослав нали имаше хрема и той и веднага след като му проби второто зъбче и на другия ден и помен нямаше от нея. Peace Иначе лекарката изписа Витамин Ц, Оксилокоцинум и капки за нос-Виброцил.Ако ти изпишат същите капки или пък Тобрекс, ми пиши на Скайп да ти ги дам. Peace
Днес си изкарах акъла-Радослав падна...от кошчето за кола, в колата...в движение бях. SadХодих до Кауфланд и на връщане на завоя(а карах бавничко на втора), той се изсули от коша и падна на седалката по корем.Всичко ми се преобърна.Бях го закопчала и немога да сваря да спирам, да пускам аварийни и т.н.А то детето си стоеше и гък не каза.Ако беше се ударил или изревал, още повече щях да се уплаша. CryУжас, казвам ви, направо сега ме е страх да излезна с колата с него, а ето че следобед имам път към центъра.Говорих с други майки и те казаха, че щом е минал вече 9 кг, мога вече да сменям коша с друга група.И точно това ще направим с мъжа ми тия дни.

# 527
момичета,започвам да правя пробни снимки на колажа,ще направя няколко моделчета и ще ви пратя за да погледнете и вие,за снимките не се притеснявайте,ако някой остане ще го изчакам Peace

запаметих ги,засега са 43 снимки Grinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 14:56 от baby_moni

# 528
Честити месечинки на дечковците от днес   bouquet
А на болничките - бързо да оздравявате!!

Маймунке, разби ме направо.  Peace  hahaha
Васида, то ходене е силна дума, по-скоро скача като пиле до тоалетната  Joy ама с мръсно дупИ седи ли се, трябва да се измие човека.
А за размера на гърнето, ние май сме уцелили  Peace Аз всъщност взех гърне с конче отпред, уж да се хваща, че не е от най-стабилните, ама така и не го използваме кончето. Само дето дадох 16 лв за гърне. Но пък е удобно, и не му пропадат задните части вътре, въпреки че на етикета пише 9м+. От онези дни гледах обикновенни гърненца, ама пък много големшки ми се видяха, явно трябва да си се "мери"  hahaha

# 529
Нинче добре че му няма нищо,и без да заплаче си е стресиращо.. Но не разбрах нещо,как така е закопчан а се е изсулил? Shocked Кошчето закрепено ли е за седалката? newsm78

baby_moni аз нямам никакви претенции душа,и толкова не мога-тъй че както ги натаманиш. Hug

# 530
Я да видя дали ще се справя с качване на снимки , щото Ели ме напътства по скайпа , пък аз съм си  ooooh!

http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14870160

Хах, стана! Та значи , ето я и нашата срнимка за колажа!
Ели   bouquet , кво ли щях да правя без теб  Thinking?

Честита месечинка на Марти и на всички бебоци на тази дата!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 15:21 от dyMa

# 531
Закопчан е с коланите на коша...отделно плюс това колана на колата също опасва коша.Незнам и аз какво стана, че се изсули... Rolling Eyes

# 532
Нинче, ама как така е паднал, не е ли вързано столчето с колани за седалката? Ако е правилно поставено, не би трябвало да има начин да падне - какво е столчето?

EDIT: Нинче, сега като се прочетох и видях, че звуча малко тъпо - да не съм ти прозвучала само, че е към теб обвинението - чудех се какъв е производителят, че да е възможно да падне столчето...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 17:32 от SZA

# 533
Нинче, добре че нищо му няма.

Ние днес за първи път си проверихме дрънчането на главата като падне. До сега само си я удряхме в леглото, но днес както не обича да се обръща по корем, така направи 2 обръщания и падна от спалнята. А бях на см. от нея. Изрева и толково.

Дума-  Hug

# 534
Мале,все повече от палавниците ни падат!Кога ли ще е и нашия ред. Rolling Eyes Тази сутрин мъжо ме остави да подремя 15 мин.,а той да сменя памперса,събуждам се и гледам оставил Алекс на края на спалнята сам,а той на терасата. Rage То бива бива спокойствие,ама туй на мъж да оставя дечкото,е не мога. ooooh!
И в тази връзка,има ли и други бебчета,дето да искат само в майките си. Rolling EyesНе ще мойто дете в баща си и туй то.Хем да си призная,поскарвам му се като ме ядосва през деня,ама само мен признава.Тати му е само за няколко усмивки и то пак аз като го държа и повече от 10 мин.в него не иска да седи. Tired
То и като го вижда само по половин,най-много един час вечер...Чудо,до тоалетната на спокойствие не мога да отида,а колко пъти ме вадят изпод душа,че реве.Нито може баща му да го успокои,камо ли да го приспи...Направо в повече ми иде всичко.Единствено някой памперс сменя мъж ми и някоя вечер мие шишетата.Това ми е помощта. Rolling Eyes

# 535
Ехоооо, ето ни и нас!!!!!!!!!!!!
Нищо не съм чела още, че бяхме в Пловдив, имаме си ученичка, подвързваме тетрадки и учебници и нещо хич не ми остава време за нищНа всичкото отгоре вчера като ме хвана едно разстройство...м.м.та си трака, беше на кантар дали да отида на първия учебен ден, едвам излезнах от вкъщи  Crazy, явно е вирус сигурно, още ми е едно замаяно. А София пък жестоко се запече в Пловдив, 3 ден не може да се изака детето, то беше рев, напъване, Дуфалаци, Лактулози...абе ужас.После си навакса, де, ама се измъчи детето.
Оказа се, че и нашият хемоглобин е малко нисък, ама не разбрах колко, док каза, че няма за сега да даваме малтофер, защото скоро сме започнали захранване и може да се повлияе от това. Хаде чао, че малката стана.

А кви са тия 36 стр  Shocked, явно нови правила има?

# 536
Благодаря на всички ви за отговорите Hug А какво мислите за сметаната  и изварата. Говор пак за пюрета които ги съдържат. И как мислите изварата ли е по добре или сирене.
 Днес съм пълна с въпроси Crazy

# 537
  • Стара Загора
Майко мила ако знаете как реве Симона. Ибах тоз зор с тези зъби. Спи и реве милата и то направо се дере от болка (може би).
Знаете ли днес, точно преди 1 година я усетих за първи път в корема си още се вълнувам.
Нинка за случката с Радо...... неприятно наистина, даже стресиращо. Спомняш ли си веднъж ти бях казала, че пътуваш ли сама в колата - ТОЙ задължително трябва да е на предната седалка, за да имаш повече време да реагираш ако недай си Боже нещо стане. За това имах впредвид тогава, но да не дава Господ на никой повече подобни инциденти!!!

# 538
  • София
Здравейте и от нас.

Аз ще пиша и в другата тема, но искам да питам и вас за съвет в нашата ситуация със захранването. Днес нали бяхме на консултация и педиатърката ми съобщи, че, както се очакваше, хемоглобинът на Калин е нисък - 89 (питах колко е нормалното - ами над 105). И педиатърката каза да включим месо - заешко и пуешко. А аз съм въвела само 4 зеленчука все още. Та ето и питането: какво месо предлагате  newsm78 Прегледах някакви брошури из дома, все менюта или някакви комбинации с мнооого зеленчуци, със сол и т.н.  #Crazy

# 539
Ами аз като ходя на село или някъде по-далеч го слагам на предната седалка...иначе знаеш че за 5 мин.съм в центъра.Както и да е.Според мен вече много тежи и именно за това се е обърнал, а и да не говорим че много швъка и т.н.
СЗА, производителя е Мони.

Общи условия

Активация на акаунт