Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Villi най накрая да ти кажа ЧЕСТИТО ви малко момченце. Избрали сте едно от хубавите български имена. Пожелавам му на малкия пампаец св. Димитър винаги да го закриля и пази.
И понеже и моят син е Димитър ще ти кажа аз какво правя на Димитровден. Всяка година нося по една питка в църквата на този ден. Ей така за здраве. Много се радвам. Трудно се гледат 3 деца на днешно време с тези кризи и т.н.

# 631
Слънце, ще му мисля и аз за по-основна диета като се пооткажем от кърменето, ама още като че ли не мога да мисля положително без плодове и зеленчуци.. newsm78

villi, честит ти син! Много да те радват трите съкровища. И ти се нареждаш сред мамите с медали за храброст и търпение!   bouquet

# 632
  bye
Villi,аз пък се присъединих доста по-късно,но все пак ЧЕСТИТО и от мен!!!Да ти е живо и здраво детенцето и само радост да ви носи!  bouquet
За смесването на плодово с зеленчуково пюре,пак съм недоразбрала-точно за самото захранване става въпрос,нали?Честно казано,за пръв път чувам,че не трябва да се смесва.Мен и педи ме посъветва въвеждането на заленчуковите да става именно с плодово-зеленчукови пюрета.Проблем не е имало,а и по-лесно свикна с вкуса на зеленчуците Алекс.А после колко пъти съм слагала и по малко сладко пюре,за да яде гадните...Нищо му няма. Rolling Eyes
За въвеждането на месните,каква почивка трябва да има между различните видове месо? Thinking Зелено човече спомена...Ако може да обясниш,че да съм в час. Peace
А Алекс има нов номер-хвърляне на пода на всичко,що държи.Като от мен се очаква да му ги вдигам нещата и така по безброй пъти. LaughingМоже и един час да го повтаряме туй упражнение. Whistling Има ли и други такива мераклии? Laughing
Инкогнито,Слънце kaffeetrmker_2   Hamburger

# 633
Здравейте,

Вили- аз не съм те засякла тук, но едно голямо ЧЕСТИТО. Да ти е жив и здрав, много да ви радва и голям да порасне.

Галина- ще се радвам да се видим. Макар че аз с тия срещи нещо не мога да се организирам, но вече ще натисна мъжо да ме докара.
Инкогнито- честита ви бъдеща придобивка.
за петната- и аз мисля да го пробвам номера с белината. До сега веднага ги пера на ръка.

Гледам, че слънце се прокара, та ще поизлезем.

# 634
Вили, и аз те помня  Hug Много ес радвам, че се включваш с такава хубава новина  baby_neutral Да ви е жив и здрав малкия сладур и много да слуша жените в къщи  Mr. Green
Кажи как е с три деца  Grinning Че и аз попрницип съм си сложила в плана трето след някоя и друга година  Mr. Green
Дано скоро и другите ни мамчета, които ни напуснаха по една или друга причина, се включат с подобни новини  Praynig

Никита, много са ти сладки девойките  Flutter Каката си е вече голям човек  Grinning А тя да не тренира балет? Заприлича ми на една от снимките с нещо такова.
Аз Маги вчера я записах в градината ан плуване и народни танци. Дан да си поизразходва малко повече енергията и да се кротне  Whistling

Хайде отиваме и ние навън  Grinning

# 635
Добро утро!

За малко да пропусна- ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ТЕДИ! Heart Eyes Hug Tada   bouquet
Честити месечинки на Рая и Калин! Hug

Охо..кафенце,палачинки..аз пък си спретнах таз сутрин дюканския кекс и го омаах половината цялата къща ухае на ванилия. Grinning
Слънце светни ме на лс как да си направя снимки преди/след,да са една до друга в един файл. Blush Praynig

Tony_st ако я почваш,по добре да е есента-посвършиха сочните плодове вече и скоро ще ядем гумени домати по 5лв/килото,та аз поне така се успокоявам иначе не мога да кажа че не обичам плодове,но явно ти повече си им фен. Grinning

Dez все да те питам ти дюканстваш ли? Blush

Nikita много емоции при вас,много нещо! Да са ти живи и здрави първокласничката и малката християнка!   bouquet

Villi честито ти момченце,да е здрав и късметлия в живтота!Никой не е казал че е лесно,но пък е толкова хубаво.. Heart Eyes
Мъж ми подхвърля че ще караме като вас до момче,само дето забравя,че прави само момичета(има 3!) а можеше и 4 да са,понеже бремеността ми започна като двуплодна. Mr. Green

Ще чакам и другите момичта да се похвалят! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Hug

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 09:42 от Бодливка

# 636
Днес ставаме на половин годинка! Направо не мога да  повярвам колко бързо мина времето. Почерпете се  за наше здраве!

Честита месечинка на  батко Калинчо и  кака Рая  Laughingи на другите бебчета  от тази дата!

Зеленко  много гадно това с количката. Дано вече возенето да ви е без проблем и да нямате ядове с нея!  Hug

Анче , е тази сутрин пробвах кашата на Теди  и с учудване установих , че действително тези натрошените бисквити са гадни. Наистина като тебешир стоят , а с бисквитите не е така май, щото съм пробвала и не ми е направило лошо впечатление.

Мънки - мерси за инфото за картофа. Тия дни и аз ще пробвам  с него.

Вчера направих 1 .100кг. пюре , ама готова смес  , не съм теглила плодовете преди това колко са като кг. щото аз от тях доста изрязвах . Мъжо снощи вика , ама слага ли захар нали тя е консерванта , да не се развалят. И аз  Shocked  , та дано да няма издънка .

Гале  , сега гледах че 4 е неделя и ще направиме всичко възможно да дойдем да се видиме! Чакаме те с нетърпение!  Hug

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 10:06 от dyMa

# 637
  • София
Привет!
Вили, честито ти момченце! И аз те помня  Hug За трето и аз съм се замисляла, с надеждата за женско  Blush , но една позната на майка ми скоро уби всичко в мен - имала 5 внука от едната щерка, все мъже  ooooh! Явно жената се е надявала като мен, та се е решила на тази бройка  Laughing
Честита половин годинка на Тео и 7м на Рая и Калин!  Hug
Никита, честити ти християнче и първокласничка!  Hug Снимките ще гледам след малко  Simple Smile  Редактирам - видях снимките. Вие сте се кръщавали също в Св.Троица, но май в самата църква, нали? Ние бяхме в стаичката  Rolling Eyes А и после май сте били в Кабана като нас  Laughing
Зеленко, мерси за инфото за пюретата  Hug , крайно време е да разгледам този Бейбимол  Crazy Simple Smile А за количката неприятно  Rolling Eyes , и моят опит с Пег Перего е такъв. В момента си ползваме Ариата, но е толкова раздрънкана, че не знам кога ще се разпадне по пътя  Rolling Eyes Все си мисля дали не може някой да й монтира големите гуми на Маг-а  Whistling
Алекс-мама, и моят дзвер го прави това с хвърлянето. Баща ми измисли да му връзва играчките, за да не падат до земята и да не ги мия през 2мин като ги хвърли и е много смешен сега като задърпа конците  Crazy  Laughing

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 10:00 от Elwing

# 638
  • София
 Здравейте:)
 Честита малка християнка на Никита!!!
 Честита половин годинка на Теди!!!
 Честити месечинки на двойката Рая и Калин Wink
 Веси, благодаря за отговора за картофчето Simple Smile Засега няма запек, той и не яде много де, но има колики малко..
 Ели, при нас е толкова мрачно, не знам какво ще правим с разходките от тук нататък, не обичам мрачното време Tired
 Галина, в Несебър не успяхме да се запознаем, но тук сигурно ще успеем Wink Пюретата от тиква как ще ги приготвиш?
 Вилли, аз съм от скоро в темата, но от сърце ти честитя синчето, голям да порастне и много да ви радва   bouquet
 Елвинг, поне още един опит може да направите, третото има голяма вероятност да е момче Wink

# 639
Леле, дами... Благодаря за пожеланията! Хем сутринта си мислих и забравих да почерпя. Embarassed
Дано всяко зло ни забрави...

Честито и на Теди и другите бебоци от 18 март!

Бодливка, по-скоро активната диета ще е след годинката на Рая. До тогава ще си карам на степер и по-малко храна...

# 640
Добро утро и от мен.

Вилли, аз също съм по-късно в темата, но честито! Много се радвам като чуя за майки, решили се на три деца, аз също планирам (ако успея да убедя мъжа ми, че след 35 също може да се ражда Simple Smile).

Галина, много ще се радвам да с евидим. Аз не ходя по срещите, че с баткото ми беше доста трудно да се придвижвам, но сега той е на детска и мога да се включа. Ще се радвам много да се запознаем.

Честити месечинки на Калин и Рая!

Айде, ние ще се храним с пюре (днес сме на пащърнак и морков - много обичани и двете).

# 641
Добро утро и от мен.

Вилли, аз също съм по-късно в темата, но честито! Много се радвам като чуя за майки, решили се на три деца, аз също планирам (ако успея да убедя мъжа ми, че след 35 също може да се ражда Simple Smile).

Дай му пример с мен - родих Рая 3 дни след като направих 36. Надявам се, да родя поне още едно бебе след година. Peace

Ама поне съм оптимист, а? Wink

# 642
  • София
 Честита месечинка на Рая и Калин, на адашчето Теди, което си хареса нашия термин  Laughing и на Калина, Боян, Кристина и Александра

*Nikita*, много е сладка християнката с бялата рокличка - като кукличка е. А каката радва ли се, че е ученичка или не?

Villi, честита рожба - да ви радва цял живот

Да си призная и на мен ми се иска още едно детенце (и аз като Elwing с тайни надежди), но ще почакаме две-три години и тогава ще го мислим с мъжо. На шефа ми (на дърти години) му се роди дъщеричка, след две вече големи момчета. На друга позната (пак над 40г.) не и върза обаче - и третото е момче. То докато не опиташ, няма как да знаеш, какво ще излезе.

GalinaG24, много ще се радвам да се запознаем Hug Дано бързо се оправя баткото.

На мен днес ще ми донесат помпичката и ще я изпробвам. Ivema, много цветно си го представих твоя сладур как сам си я слага в нослето. Аз с баткото също нямам проблеми с чистенето на носа, ама малкия пищи зверски. Дано помпичката я възприеме по-добре

Сега избирам в английския ebay костюм на Спортакус за баткото, че баба му е решила да му го подарява за Коледа, а от Англия има кой да ни го донесе (да спестим пощенските до БГ  Mr. Green).
Ау, и моя е фен на Спортакус - има един анцуг и комплект потник с къси панталонки. Я го покажи този костюм, моля те. Аз освен за Коледа трябва и за именния ден да мисля подарък.
 И още една молба - ако може да щракнеш пижамката с Колите, да видя дали е като нашата, или да тичам да купувам и аз. На мен също ми се е случвало да купувам панталони без ластика за корекция - даже и копчетата липсваха, та си ги ших сама. Бяха от тези с рязаните етикети и реших, че за това са махнали ластика.

Да си призная обаче много съм зле с поръчката от чужбински сайтове и никога не съм поръчвала от чужбина  Embarassed. Все по-често обаче се замислям да го направя, защото в MyToys например има страхотни неща, а и доставката май не беше много. Я кажете моля Ви каква карта ми е нужна, че да ходя да си направя. Аз имам само дебитна, на която ми превеждат майчинството.

Tony, ти с тези проблеми с жлъчката незнам дали въобще можеш да Дюканстваш. Преди време едни доктори обясняваха, че в следствие на яденето главно на месо, се натрупва нещо си там в урината и се товарят бъбреците. Хората, предразположени към образуване на камъни не бива да пазят подобни диети, та може и на жлъчката да вреди, знам ли? Само да не ме нападнат Дюканки сега - просто споделям, не искам да плаша никого.

Много мразя, да е такова времето - и прането не съхне, и навън не можеш да излезеш - гадост!

# 643
veroniki, знам... проучвам въпроса из основи. За жлъчните проблеми има гладолечение с билки. Та аз май така ще отслабвам - с един куршум, два заека. Wink Виж от тоз Дюкан  тричавите неща за хапване са ми най- на сърце...  Laughing

# 644
Добро утро и от мен.

Дай му пример с мен - родих Рая 3 дни след като направих 36. Надявам се, да родя поне още едно бебе след година. Peace

Ама поне съм оптимист, а? Wink

Пожелавам ти го,едно братче на Рая! Hug Не сме толкоз престарели(аз съм на 34),майка ми роди(е вярно трето) ама на 38.И пак естествено раждане-за няма и половин час. Wink
Знам че ще си кърмиш до годинката поне,имах в предвид следващата есен. А това за месото което казва Вероники сигурно е вярно,то с всичко с което се пракалява вреди.. Дюкан не е само месо,има риба,яйца,млечни.. Не съм си правила изследвания преди да започна,но след някой и друг месец ще си пусна пълни,и ако всичко е в нормите значи преди не е било.. Mr. Green
А и си имаш печена дюканка(сватята) под ръка. Wink

Вероники имам и дебитна (Виза Електрон) и с нея съм плащала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт