Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Понеже за Дюкан говорите, се сетих, че искам да прочета книгата му, а от линка в Дюканската тема не мога да я намеря.
Сайта от линка няма кирилизатор, а като го напиша на латиница нищо не ми излиза.
Ще ме посъветва ли някой как става номера?
Мерси предварително. Hug

# 646
Вероники, ето снимка на пижамката:

Ето линк към костюма на Спортакус, има и размери 3/5 години, аз ще поръчвам 5/8, че Гого е вече за размер 120-122 см. Ако дадеш search, излизат доста неща, аз харесах и доста сладки маратонки на Спортакус, както и слипове, и очила Simple Smile Но няма да поръчвам всичко де, че много ще му стане, да не му приседне  Mr. Green

Аз да похваля баткото, че от онзи ден имаме първото паднало зъбче, на чието място е покарало вече новото. То всъщност не беше падане, ами ходихме на зъболекар да го извади, че се клати две седмици и не пада, пък Гого не щя да го вържем за вратата. Феята на зъбките, естествено, донесе подарък и сега той само си пипа другите дали не се клатят. А беше много смешен на сутринта като си видя подаръка и вика: Ей, мами, мечтите наистина се сбъдват!

# 647
  • София
Понеже за Дюкан говорите, се сетих, че искам да прочета книгата му, а от линка в Дюканската тема не мога да я намеря.
Сайта от линка няма кирилизатор, а като го напиша на латиница нищо не ми излиза.
Ще ме посъветва ли някой как става номера?
Мерси предварително. Hug

Не става ли да си напишеш думата другаде - тук например
и с copy-paste да търсиш там?

# 648
Майчице,чухте ли за пребитото бебче?На 2 месеца било и е в Пирогов.Бащата го пребил. smile3518

# 649
  • Стара Загора
Майчице,чухте ли за пребитото бебче?На 2 месеца било и е в Пирогов.Бащата го пребил. smile3518
Точно и аз слушах новините сега по бтв. Ужас. Този татко заслужава на гилотината, идиот мръсен!!!  #2gunfire
Дез дай си мейла да ти пратя книгата във пдф формат!

# 650
Villi, честита рожба! Много се радвам за теб! Ще списваме заедно в многодетните! Hug
Ivema, аз съм много доволна от Мирената засега. Интересно ми е как ще ми намалее цикъла след като се появи.
Зверски го мразя, и ако се позагуби наистина, ще смятам Мирената за едно от най-великите изобретения. Simple Smile

Бодливка, смятам да започвам олекотен Дюкан, но искам първо да прочета всичко.
Спряла съм обаче всичко сладко и тестено, и като ми дойде нанагорно чета в Дюканската тема. Много стимулиращо ми действа.
Печа мъфини като за световно, но не ги ям, дори не ги опитвам. Дори чийзкейка за мъжа ми не опитах, а той каза, че е шедьовър на кулинарните ми умения. Твърдо съм решена да сваля излишните кила.  newsm26

Никита, честити хубави събития покрай вас! На Никол пожелавам да ходи с радост на училище!  bouquet
Jivotinche, много си идейна! Hug Въобще не бих се сетила за такъв вариант! А сега колко книги ще прочетаааа...И Додсън, кеф!
Честито на отбора от 18! Желая безболезнено озъбване и сладки сънища! smile3510
Брех, ще ми изскочи от ръцете туй дете!
Изчезвам. wavey

# 651
Дори чийзкейка за мъжа ми не опитах, а той каза, че е шедьовър на кулинарните ми умения. Твърдо съм решена да сваля излишните кила.  newsm26

Е дай рецептата  де! Hug И аз много обичам чийзкейк  Peace

А защо линийката не ми отчита 6 месеца , като днес е 18 -ти?  newsm78

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 13:17 от dyMa

# 652
  • София
А защо линийката не ми отчита 6 месеца , като днес е 18 -ти?  newsm78

Може да е по американско време  Thinking

Лелеее, какъв дъжд се изсипа...

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 14:11 от jivotinche

# 653
3дравейте и от мен и Ината

Поzагубих се, но видях и конят как яде боб и къде zимуват раците и на духовата муzика диригента... Таккаа, да се от4ета накратко. Ина дебелее, другата седмица ще я водим на преглед, боцкане, теглене и натискане по фонтанелата. Таz седмица не сколасахме, zащото кака ви Тедсънка хвана гастритец и си отвисях пред лекарски кабинети. Сега съм отново смаzана, ремонтирана и чакам съпружеството да вzеме zаплатата, 4е да си прегледам де що дупка имам.  Laughing
В нас е малката лудница. Все още Инката държи да става в 6 и да пее и подвиква. Но пък си ляга между 6 и 7 вечерта, така че си трайкам и не се оплаквам много. Яде пюрета, пърди с уста, маже се и хвърля манджа по стените. Вчера се обърна zа сефте от гръб на корем и иzпълни майчинските ми гърди с дива гордост. Вече zнае, че има ръце и че с тях може да се хващат раzни неща. Наскоро си видя и връzките на обувките и отново остана очарована, zатова скоро предполагам ще си открие и краката.  hahaha Слагам я в проходилката от няколко дена и вече не zнам къде ще я намеря като се върна. Джитка си детето, но рядко в желаната от него посока.  Crazy Яна я храни със 3рънчо и бисквити, а ако успее да й пробута и някоя лъжица с яхнийка, Ина не откаzва. Отваря си устата и похапва. Вече е яла малко "човешка храна". Супа и кюфтета с бял сос. Като ги пробва и после не иска пюре, zатова май ще яде кухня вече. Thinking Каши още не съм давала, zащото е дебеличка и искам да се допитам до педката дали да давам.. Че то нали кашите са си някаква брашнена есенция..  newsm78

3а диети мернах си говорите. И аз пак ще ставам дюкеса, ама се чудя дали да е понеделнишки или още от утре. Днес док ми каза, 4е една диета не би ми попречила на гастрита, стига да не пропускам ядене. Кооой , аз ли да пропусна да се напапкам??? Няма такава опция. Ям си като за световно, кръглея си, дет се казва една сочна zахватна мама съм си.  Blush Де ме барнеш, все мадам.  Mr. Green

Да почерпя и zа половингодишнината ни. Брееейй, отлетя това време та се не видя.
Честито на всички месечинки, неzависимо колко са те на брой  Heart Eyes

# 654
  • София
Здравейте от нас!
Много набързо влизам да кажа, че и аз искам да сменям снимката за колажа- ако може. Довечера ще кача- сега съм между две излизания и нямам много време.
Честито на 18-счетата  bouquet
Честито християнче на Никита  bouquet

# 655
Привет!
Днес дойдоха лигавниците и на светатроишкия отбор - страхотни са, наистина! Сега ме е яд, че не си взех още един поне, голяма красота! Слънце, благодаря!   Hug

За ученичката - за сега и харесва, много е ентусиазирана, от 1-я ден пишат домашни, имат си по 5 часа всеки ден, абе няма 5-6 дет се вика. Днес донесе и втората 6-ца и е мноооого горда! Класната каза, че е "перфектна"  bowuu Много драго ми стана  Sunglasses Малко е далеч у-щето, днес напъхах София в слинга и ходихме с метрото.Май сега ще открия удобството на тоя слинг най-после, изобщо не ми тежа, а и бебка си кротува вътре, явно и беше удобно.
Весе, ти ли питаше/ че не ми се връща назад/ - не ходи на балет Никол.Мин. година ходеше на спортни танци и на плуване. Сега пак ще тръгва, ама малко да се освестя от училището, че съм нещо ошашавена.

Уффф, много неща щях да пиша, ама...

А, да питам - царевичното нишесте дали действа запичащо или е неутрално? Че уж се беше пооправила Софийката, ама днес пак трудно се изака.Защо така просто не знам вече, още си е на кърма, хапва от вр.еме на време по някое пюренце или каша, хем не взимам моркови, а само разхлабващи работи...

Елвинг - да, в църквата "Св.Троица" се кръщавахме и после бяхме в Кабаната  Mr. Green Вашето кръщене кога беше? Явно си казвала, ама съм забравила?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 17:35 от *Nikita*

# 656
А, да питам - царевичното нишесте дали действа запичащо или е неутрално? Че уж се беше пооправила Софийката, ама днес пак трудно се изака.Защо така просто не знам вече, още си е на кърма, хапва от вр.еме на време по някое пюренце или каша, хем не взимам моркови, а само разхлабващи работи...
И ние сме така,основно сме на кърма,на обед хапва около половин бурканче пюре,следобед пак толкова плодово и все още доста се напъва като ака.Говорих с няколко майки които са имали същия проблем и всички ме съвветват да не увеличавам количеството,докато стомахчето не свикне.

Боже,говорите за още деца,аз си мисля ,че достигнах моя предел,може би защото напоследък съм поуморена и едва се оправям с две.
Чакам с нетърпение следващата седмица Яна да тръгне на ясла ,та да влезем в някакъв режим с боби.

villi,честито,възхищавам се на майки героини като теб.

ИИИИИ,от серията тъпи.Момичета ,соделете от къде взимате снимките ,които качваре за почрпка?

За срещата с галя24,на 4.10.май ще има поход срещу рака на гърдата,ако не се бъркам?

Честито на 18-счетата

# 657
Ей, голям дъжд-голямо нещо тук...
Добре, че докато ходихме на консултация беше поспряло за малко.
Рая е добре: вече е 9 кг. без малко и 69 см. Педиатърката каза, че хемоглобинът ни за сега е добре /114/ и да редувам ден с месно пюре, ден само зеленчуково. Пак повтори реда на месата: заек, пуйка, пиле. За сега телешко няма да давам. Каши за сега каза - не. Ако плодовите пюренца и дотежат следобед да и правя прословутия кисел, но само за разнообразие. Попитах я изрично за желтък - каза от 8 навършени месеца. И така...

Тедсън, липсваха ми свежите ти постове. Hug Дано имаш време да се включваш по-често.

Поли, аз взимам най-често картинки от тук: http://www.podaruk.net/

Още нещо щях да пиша, ама... newsm78

# 658
Поли+,аз просто пиша примерно "букет" в Гугъл и търся изображения.То ти вади 1000 снимки на букети и така.А за самото качване Слънцето беше обяснила много добре как става.(Ако не успееш,пиши на лични Hug)
Тони,браво на госпожицата! Party Ама много ме дразни това как всяко педи различни съвети дава за всичко...То за захранването,за жълтъка,за всичко...Как така се получава,не си ли съгласуват някак си информацията? ooooh!

# 659
Тони,браво на госпожицата! Party Ама много ме дразни това как всяко педи различни съвети дава за всичко...То за захранването,за жълтъка,за всичко...Как така се получава,не си ли съгласуват някак си информацията? ooooh!

Ами то за всичко е така, не само за захранването  Mr. Green Само ваксините вървят що-годе еднакво, че там си имат календар няма как  Laughing
На мен примерно и трите педита, които са ме консултирали за Маги и Мира са ми казвали да въвеждам месата точно в обратия ред от педката на Тони  Laughing Но тъй, като причините за точно тази подредба ми допаднаха и на мен, за това и аз въвеждам както са ми казали  Peace
Иначе аз обикновено питам "защо така" И, ако обяснението ми пасва, го правя както са ми казали  Peace Ако ли не, го правя както аз съм преценила за най-удачно. За сега с педиатъра на Мира вървим по един и същи календар и за манджите и реда на въвеждане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт