Сайта от линка няма кирилизатор, а като го напиша на латиница нищо не ми излиза.
Ще ме посъветва ли някой как става номера?
Мерси предварително.

Но няма да поръчвам всичко де, че много ще му стане, да не му приседне 

Въобще не бих се сетила за такъв вариант! А сега колко книги ще прочетаааа...И Додсън, кеф!
И аз много обичам чийзкейк 

Слагам я в проходилката от няколко дена и вече не zнам къде ще я намеря като се върна. Джитка си детето, но рядко в желаната от него посока.
Яна я храни със 3рънчо и бисквити, а ако успее да й пробута и някоя лъжица с яхнийка, Ина не откаzва. Отваря си устата и похапва. Вече е яла малко "човешка храна". Супа и кюфтета с бял сос. Като ги пробва и после не иска пюре, zатова май ще яде кухня вече.
Каши още не съм давала, zащото е дебеличка и искам да се допитам до педката дали да давам.. Че то нали кашите са си някаква брашнена есенция.. 
Де ме барнеш, все мадам.

Много драго ми стана
Малко е далеч у-щето, днес напъхах София в слинга и ходихме с метрото.Май сега ще открия удобството на тоя слинг най-после, изобщо не ми тежа, а и бебка си кротува вътре, явно и беше удобно.
Дано имаш време да се включваш по-често.
)
Ама много ме дразни това как всяко педи различни съвети дава за всичко...То за захранването,за жълтъка,за всичко...Как така се получава,не си ли съгласуват някак си информацията?
Ама много ме дразни това как всяко педи различни съвети дава за всичко...То за захранването,за жълтъка,за всичко...Как така се получава,не си ли съгласуват някак си информацията? 

Ако ли не, го правя както аз съм преценила за най-удачно. За сега с педиатъра на Мира вървим по един и същи календар и за манджите и реда на въвеждане