Честити месечинки на днешните бебоци! Нека бъдат най-послушните дечица!!!
Честит имен ден на Бухта и oki4, да ви е живо и здраво името и много късмет да ви носи

Моята майка също е именничка

Тази сутрин се събудих с адски болки във врата
. Схванати са ми раменете и врата и съм все едно съм глътнала бастун
. На всичкото отгоре мъжа ми е нощна смяна и аз сама свалям, качвам количката с бебка, пренасям корито. леген и обратно и т.н.

Заради схващането ходих в аптеката за "Фастум гел" и изрично питах може ли да се ползва от кърмачки и аптекарката ми се сопна, че то няма нищо общо. Е да, ама на листовката пише, че не се препоръчва използването му
.Уффф аз отивам да направя опит да позяпам "Продавалника" въпреки забраната от мъжа ми
Забравих да се похваля: понеже днес мама има празник и каза, че иска да я зарадвам с нова лятна количка за бебка

От нас лека нощ

Как ще се оправям, не знам.
Слагах ластик с илици на едни нови дънки на баткото (продават ги вътре с дупка на колана за ластик за стесняване на талията и копчета, но без самия ластик, много странно ми стана
А как се мият и чинии...добре, че тати се зае с тая задача. Утре я пускат, но чак към 18ч.
Тотална сладурка.

Така че ако искате се организирайте където ви е удобно, а пък ние ще дойдем където кажете. Само да не стане пак нещо че вече

Със седенето още нищо не се получава, но и това ще стане.