Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ха здравейте!

Честити месечинки на днешните бебоци! Нека бъдат най-послушните дечица!!!

Честит имен ден на Бухта и oki4, да ви е живо и здраво името и много късмет да ви носи  smile3525
Моята майка също е именничка   Grinning

Тази сутрин се събудих с адски болки във врата  Tired . Схванати са ми раменете и врата и съм все едно съм глътнала бастун  ooooh! . На всичкото отгоре мъжа ми  е нощна смяна и аз сама свалям, качвам количката с бебка, пренасям корито. леген и обратно и т.н.  Tired  Tired  Tired
Заради схващането ходих в аптеката за "Фастум гел" и изрично питах може ли да се ползва от кърмачки и аптекарката ми се сопна, че то няма нищо общо. Е да, ама на листовката пише, че не се препоръчва използването му  #2gunfire .

Уффф аз отивам да направя опит да позяпам "Продавалника" въпреки забраната от мъжа ми  Mr. Green .

Забравих да се похваля: понеже днес мама има празник и каза, че иска да я зарадвам с нова лятна количка за бебка  Laughing . Тоест ще ме спонсорира. Остава да си избера. Ура  Party

От нас лека нощ  smile3524

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 22:25 от Incognito

# 616
  • София
Честит имен ден на Бухта  bouquet
и на малките ми съименнички София и София Летиция   cook
със здраве и късмет да си носят името!И Любомира също!

Мале с това месо, Зеленко- гадна история!
Оо-отивам на Забранената любов...

Честити празници и на Дез, Деси, Есме!
И браво на Влади Hug

# 617
Дез, захранвай с безмлечна задължително - няма проблем да я правиш с вода и да кърмиш преди или след кашата. Аз дори правя така - кърмя Ники и го слагам да спи (по-точно заспива на гърдата ми), спи около 30-40-50 минути, става от сън и след 10-тина минути го слагам да яде кашата, която съм направила сам ос вода, без да предлагам пак кърмене (защото е кърмен около час по-рано). След кашата рядко иска да цока (хем не яде повече от 70-80-90-100 мл), но предлагам за всеки случай.

Бодливка, 10х.

На нас пък ни спират топлата вода от утре и няма да имаме чак до 30-ти  #Cussing out Как ще се оправям, не знам.

Уф, не мога да се наспя вече втора седмица... Мислех таз ивечер да му ударя един ранен сън, но уви Twisted Evil Сега избирам в английския ebay костюм на Спортакус за баткото, че баба му е решила да му го подарява за Коледа, а от Англия има кой да ни го донесе (да спестим пощенските до БГ  Mr. Green). Трябва да хвана и водата... Малкият се буди между 9.00 и 10.30 по няколко пъти и в този диапазон не мога да смогна да се наям дори  Sad Слагах ластик с илици на едни нови дънки на баткото (продават ги вътре с дупка на колана за ластик за стесняване на талията и копчета, но без самия ластик, много странно ми стана  ooooh!).

Във връзка с дънките се сетих, че в Happy Land на Хладилника (бившият завод Витоша) има много приятно намаление от 50% средно и вчера купих на Гого дънки на Нортън от 59 на 39 лв намалени, пижама на Колите на Пиксар зот 40 - на 20 лв, три броя слипове с Батман от 18 на 9 лв., боди на Дисни за малкия от 20 на 10 лв (с къс ръкав)... И играчките имат намаление, някои де.

Айде лека нощ, дано се класирам за водата. Е, пооплаках се, сори за което.

# 618

Вероники, ти ЕБХ ли следваш?
 SZA, нещо подобно на ЕБХ бих казала, защото не се стремя да хващам всяко пиш примерно. В началото възнамерявах да почна да го слагам на гърне, като почне да стои самостоятелно, но в един момент се усетих, че винаги знам кога ще върши нещо и просто се възползвах. Сега само като отидем в тоалетната и детето знае какво да прави, а на мен това ми е достатъчно.

Tony
И ние като сме вкъщи пикаме в гърнето или в банята(е на мивката де) ама вече знае че като я хвана по този начин и и казвам пиш какво се иска от нея.
Малеееее колко именници ! Да сте живи и здрави.
СЗА аз ще говоря с педито във вторник за нашия проблем, че и тиквата не я яде. Само и единственно има едно плодово пюре с което се получава да смесвам и другите. Иначе моите плодови ги яде по малко. Незнам кое е по лошо да ги яде смесени или изобщо да не се захранва.

# 619
Здравейте!!!!!!!!!!!!!!!!!

Влизам набързо да почерпя, че много поводи имаме днес и въобще тия дни и да пусна снимчици/ доста са, но отдавна не съм влизала, та се насъбраха събития/. Това е за именния ден на София, за кръщаването и и за първокласничката!!!

От днес София е християнче http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.14895011

Ето я и първокласничката http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.14894969

А ето я и София в чантата на първокласничката http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.14894692

И да се оплача - от 10-ти нямаме топла вода/ добре, че първите 4 дена бяхме в Пловдив/, направо изнемогвам вече с това топлене в тенджери... Crazy А как се мият и чинии...добре, че тати се зае с тая задача. Утре я пускат, но чак към 18ч.

# 620
  • Варна
Ivema на Омрон по какво мери? В смисъл къде го слагаш- въобще не съм в час- знам само че има някакви за в дупе и този като моя- който е за чело или зад ухото...?
Ами и двата са за устичка/под мишница/дупе, но аз ползвам само под мишница. Чико-то има автоматично зададени тези трите места по целзий и по фаренхайт. Мери за 12-тина секунди. Омрон-а отчита за 30-тина секунди и не помня дали се наглася според това къде се мери. Трябва да го погледна, ползвам го при майка ми и слава Богу, не много често.

Дез, вярвам, че Риша ще е готов за гърнето. Радослав от 2-3 месеца вече е без памперс. Стана много бързо и лесно, а изобщо не съм го пробвала преди това. Между другото, от доста време се каня да те питам - как ти понася спиралата? Че се чудя и аз каква да слагам.

И честито на всички с поводи за празнуване!

# 621
  • Варна
Мерси на всички за честитките!   Hug
Да са живи и здрави и татковците - рожденици на Дез и Есме, и останалите малки и гоелми именици.

Инкогнито
, Фастум гел и Волтарен също не се препоръчват за кърмачки. На мен ми дадоха едно Алга Сан, което ставало, но след консултацията с невролога се отказах и него да ползвам.

Никита,  Никол изглежда толкова голяма с чантата, и такава сериозна Simple Smile Тотална сладурка.

Ние отиваме за два дни на почивка. Дано не забравя нищо  важно за дребната.
Тони, май ти каза, че ще идвате към Варна. Да се обадиш, ей!  Simple Smile

# 622
Добро утро!
С бебка ви черпим по кафенце:

# 623
  • Стара Загора
От мен закуската айде

# 624
Добро утро!
Тази сутрин Рая се прибуди в 6:30 и като погледнах навън - мъгла.... Shocked Свърши вече топличкото време... с тези мъгли си идва есента. Sad

Dez, дано само с уплаха да се разминете при Тоби, че какъвто е беличък и красив... Ми то и аз взех една каша, май и тя е млечна с 5 плода, ама не съм дала още. Ще видим какво ще каже доки, пък иначе тати ще се облажи с бебешка каша. Wink

Веси, благодаря да идеята за белината. Аз ще я пробвам, защото имам едно раино бяло комплектче на Есприт, което от прането леко е ужълтяло и се чудих как да го избеля. То вече и без това и е малко на Рая, но поне да пробвам. Peace
А Мира е просто картинка с омазаните бузки и ръце. Joy

Nikita, честито ви християнче! Много спокойна и усмихната изглежда. Браво на детето.

Бухтa, стига да не изкочи нещо непредвидено, ще дойдем. Ще пиша на лични за тел. Peace

О, имаме и кафе и закуска... Слънце, ама това да не са тричави палачинки?!?! Сега, ако ми кажеш, че в Дюкана има и тричави палачинки и си ме спечелила за тази диета. hahaha

# 625
  • Стара Загора
Сега, ако ми кажеш, че в Дюкана има и тричави палачинки и си ме спечелила за тази диета. hahaha
НЕ!!! Просто те виждам от утре и теб на Дюкан. Има такива палачинки да!!! Но идеята ми беше закуската да е от другите нормалните палачинки!

# 626
Добро утро и от мен преди да изчезнем. Днес отивам на вилата при наште те вече там живеят де ама за мен винаги ще си остане вилата ще правя печени чушки в торбички за фризера и пюре от тиква за бебо. И ако успя да си изпера килимчетата.

Сега едно съобщение до всички софиянки. На 4 октомври ще идваме до София с преспиване. Всички пакет.През деня имаме а около 1 час работа и после с удоволствие бих искала да се запозная с вас  Hug . Ако и вие искате естествено де Blush Така че ако искате се организирайте където ви е удобно, а пък ние ще дойдем където кажете. Само да не стане пак нещо че вече  Tired направо ми писна от болести. Баткото кашля от 3 дена и има сополи. Вече се оправя де ама сега като станахме с малкия пак едни сополи една кашлица  ooooh! Направо ви казвам вече  smile3514  smile3511

Айде лек и приятен ден ви желая с много усмивки.

# 627
  • София
Здравейте момичета, някой ме помят други не рано напуснах мартенската темичка.
Влизам да се похваля какато бях обещала на Слънцето.
На 06.09.09г. се роди нашето момченце Димитър, бебчо е добре, аз вече влизам в час как се гледат 3 деца.

# 628
Добро утро! Аз като никога рано-рано се паркирах пред компа.
villi, помня те разбира се  Hug Честит ви син!   bouquet Много здраве и късмет му желая  Hug Успех и здрави нерви на теб!
Никита, честито християнче!

# 629
  • Варна
Добро утро!
Никита, много хубави събития покрай вас! Да са ти живи и здрави голямата ученичка и малкото християнче и много да те радват!
Villi, честито ти синче! Да те слушкат много трите ти съкровища и да ти носят много щастие!
Симона днес за първи път се усети защо аджеба я слагам в паяка - започна да се придвижва напред. newsm44 Със седенето още нищо не се получава, но и това ще стане.
Както се пее в една песен "Отива си лятото, идва есента...."

Общи условия

Активация на акаунт