Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 19 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Мале,Деси,4 от 4 заместени хранения!?!? #Crazy Е това е прекалено!То по принцип тука около мен мамите са захранили по-рано (от 3 месец) и т.н..ама си се знае,че сутрин и вечер е мляко.Направо ме разби.Ама свят шарен.
Беба,а честито второ зъбче! HugНие чакаме още първото. atworkот 2 месеца hahaha
Кикоикрис,то мънички са били и нашите,ама кротички дали са били?Мойто не.Като гледам племенника,слагам ги тази вечер да ги снимам само за 2 минутки,онова дребосъче,гласа не му се чу,гледка си,моя уж голям,не спря да мрънка! JoyГолям смях падна. Rolling Eyes Hug

# 46
Алекс-мама  Laughing Laughing Laughing

Деси леко пътуване утре.Ама как така на 4 хранения ли е бебето на твойта приятелка?И с какво го храни(любопитно ми стана)?

Ние от няколко дни сме на 5 кратно вече.

# 47
Вчера реших да разгледам най-после "Продавакник"-а и ми излиза "Грешка". Аз ли бъркам нещо ...  newsm78

# 48
АлЕкС-мама що се чудиш  Laughing Ти знаеш ли че Радослав като беше на почти 5 месеца, някои майки с които излизам ме караха да му давам зрънчо?Аз бях така  Shocked а и все още съм си.Знам ли, може би и да има вече мами от нашата темичка които дават зрънчовци и солети, и знам че все някога ще ги прояде тез неща, но сега не! Naughty Има време докато ги прояде тез боклуци!
Ние твърдо вече от една седмица имаме 4-тири хранения. Peace А и вече мога да кажа че стои много добре в седнало положение, почти без никаква подкрепа или опора.Тия дни ще купуваме проходилка и ще почна да го слагам в нея.Аааа, и да се похваля че си продадох старата количка! Party

# 49
  • Ловеч
Вчера реших да разгледам най-после "Продавакник"-а и ми излиза "Грешка". Аз ли бъркам нещо ...  newsm78
Беше спрян, сега вече е пуснат сайта обаче постоянно ми изкарва грешки при свързването. Трябва повече търпение и рифреш за да си свършиш работа.

# 50
  • София
беба, честито второ зъбче!!!
 КаЯна - много поводи, много нещо - да са ти честити!!!
 Алекс - мама,  голям сладур е твоят племенник, пу-пу.
 Нинче, браво на Радо за храненията.
 Ние само нощем имаме 3, през деня да не говорим Laughing Като се захраним, тогава, предполагам, ще намалеят.
 Пащърнак и аз не мисля да въвеждам.

# 51
Вчера реших да разгледам най-после "Продавакник"-а и ми излиза "Грешка". Аз ли бъркам нещо ...  newsm78
Беше спрян, сега вече е пуснат сайта обаче постоянно ми изкарва грешки при свързването. Трябва повече търпение и рифреш за да си свършиш работа.

Да, последно време е ужас  ooooh! Аз сега се мъча да качвам снимки във Фейсбука и е същата боза  Tired Не стига, че е толкова тромава системата за качване на снимки, ами като ми забие по средата и ходи пак ги избирай и качвай  Close

Алекс мама, мног ви е сладък малкия мъж  Grinning Да ви е жив и здрав и все така послушен  Grinning

Нинче, врено ли са ви черпили със Зрънчо  Shocked  ooooh! Аз на Маги и сега не й купувам такива неща, пък камо ли като беше бебе  Shocked Сега може да я огреят най-много пуканки  Laughing
И ние май вървим към 4 хранения през деня  Rolling Eyes Де да я знам мойта щерка. Тя всеки ден различно ми сервира  Whistling А нощните не ги броя, те са друга категория  Laughing
Аз си въведох пащърнак. След, като го предлагат, като зеленчук защ да не го дам  Peace Това си е разнообразие. И по нашите магазини го има. Но нямаме навика да го купуваме. Както и броколито и аспержито и другите подобни  Peace Но мен ме хваща музата и от време на време готвя нещо по-екзотично   chef

# 52
  • София - Рим и обратно

Аз си въведох пащърнак. След, като го предлагат, като зеленчук защ да не го дам  Peace Това си е разнообразие. И по нашите магазини го има. Но нямаме навика да го купуваме.
И аз така мисля. Още повече, че явно го харесват бебоците. Наистина си е един вид разнообразие, какво значение има, че в бъдеще няма да го готвите, не можах да разбера newsm78
ХАйде лека нощ от нас   bouquet

# 53
Привет момичета, ние се върнахме от вилата - хванахме последните дни на лятото Simple Smile, времето ни беше супер. А и успях да направя много хубави снимки (според мен) на селото - сега се уча да снимам малко по-професионално и се кефя много, но не ми остава време (то това хоби, освен, че скъпо, искало и много време).

Не успях да прочета много назад, така че ще ме извините за пропуските Simple Smile

Каяна, честит първокласник, много е сладък. Аз не разбрах къде живееш, но трябва да е в Англия, след кат опазаруваш от Теско и детето тръгва на училище на няма и 6  Laughing Ако съм права - не се притеснявай, ще научи английския много бързо, той е много лесен език за децата.

Вероники, гледам си се появила - добре дошла, на мен лично ми липсваше. Надявам се ремонтните работи да са с добър край.

На всички новодомци и ремонтирали - честито! Ние минахме през това през последните две години - първо купихме жилището, после две лета текоха яки ремонти, както и яки плащания по тях, ама сега съм мнооого доволна от резултата (е, има какво да се желае още, но най-лошото мина дет се вика).

Четох, че коментирате най-вече захранването напоследък - ами ще си трая по тази тема, че имам контра мнение по въпроса, пък не ща скандал да става. Ето затова - айде лека нощ от мен, че ми свършиха темите за обсъждане  Mr. Green

# 54
Добро утро!
Днес кафенцето е от мен

# 55
  • София
Инкогнито, аз каша давам вече сигурно от месец, в момента, в който стабилно започна да яде пюрета, започнах да давам два пъти седмично и кашичка. Сега от време на време в плодовото пюре троша бисквитка. Пъщърнака малката го яде с голям апетит, той се препоръчва за деца, които имат алергии. Наричат го още бял морков. ако не се лъжа, беше от семейството на ряпата. На мене лично много ми харесва, той е сладък на вкус.

Спално чувалче купих от Даяна и Ники. За момента съм взела летния чувал за 9 лева, а зимния струва 11 лева. А чувалът е подходящ и за деца до тригодишна възраст. Много съм доволна от него, защото сега поне знам, че малката е завита и закопчана. Пробвах го и за количката, прекрасно пасна, та ще купувам още едно и за навън.

# 56
Добро утро!
Ама днес е по-голям студ и от вчера... ooooh! Вчера излизахме 2 пъти, ама днес май ще пропуснем...

Тони как си мила. Как е малката. Как се справяш без татито. Ще се справиш, сигурна съм.
Ние сме добре, ама аман от помагачи. Naughty Другият път и за половин ден тати да липсва и си отивам при нашите. То като дойдат другите баба и дядо да ни видят и да "помагат" и аз лудвам - вечери, салати... внимание да им обърнеш... снощи си легнах в 12 заради гости... ooooh!

А на теб, Честит ти първолак! Да е добро и учинолюбиво детенце!  bouquet
Честити ти и племеннички! Живи и здрави да са!

Инкогнито честити ви зъбчета, дано винаги ви излизат така лесно.

Алекс-мама, племенника ти е много сладко бебче - да го щипнеш по крачето.

glafira, къде се губиш, бе жена? Не пишеш нещо напоследък. Thinking

# 57
Хей, добро утро Grinning

Много поводи за честитене имаше...

Gery Moore, ЧРД, много здраве на теб и цялото семейство!

КаЯна, честито първолаче! Спорна учебна година Simple Smile( леле, колко малки тръгват на училище, а на мен 7 г. ми се вижадт мънички ooooh!), честито и за близначките, да са живи и здрави  bouquet

Ние само нощем имаме 3, през деня да не говорим Laughing Като се захраним, тогава, предполагам, ще намалеят.
Не искам да те плаша, но хич не са намалели на нас нощните хранения откакто се захранихме, дори като че ли се увеличават Wink

еее, успях и аз накрая...
http://martenichki.snimka.bg/dating/neseb-r.419125.14706925
ето още малко снимки от Несебърската среща Heart Eyes, да видите какви сладури са момченцата на Vasida, Дърта маймуна и *Elle*, напълниха ми душата Grinning, Борето и Илийчо ги "признах" за първенци по пълзене, въртене, катерене и ....каквото се сетите Laughing

Хубав ден и весели игри  bouquet

# 58
Добро утро и от мен!

Ние вчера си направихме една дъълга разходка от около 4км с бебчо. Опаковахме се добре, сложихме зимното чувалче на количката и хайде навън! Искам да ви кажа, че Миро спа през 95% от времето навън.  Mr. Green

Тъкмо се сетих, че Вили питаше как му викаме на галено..  Mr. Green А ти оздравя ли? Беше писала, че нещо не си много добре. Вчера до вас идвахме, до Параклиса, ама не се обадих, заради състоянието ти. Дано се оправиш бързичко.  Hug

За пащърнака: в интерес на истината, моя мъж като чу за тоз' зеленчук се чудеше какво "животно" е т'ва  newsm78 Аз обаче четох, че регулира добре перисталтиката, а това ми е много болен въпрос, имаме същия проблем със запека, като Вили и Алек..  Sad Ето какво намерих за пащърнака: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%89%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BA

Снощи беше един рев пак и после "изяде" един термометър (нямаме мушкато) и излезе едно.. Няма да ви казвам, че е "закускено време".  ooooh!

Айде после пак ще се разпиша, че умиргам от глад. Поне докато спи да се нахраня, че после...  #Crazy

Хубав ден на всички, въпреки облачното време! Нали знаете "няма нищо по-хубаво от лошото време"  Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 09:26 от анастасия22

# 59
  • Стара Загора
Анастасия вместо термометър можеш да пробваш и със една клечка за уши. Намажи я хубаво с мазен крем (най добре вазилин) и по същият начин.
Аз отивам на фризьор, а Симона се гледат с татко си.

Общи условия

Активация на акаунт