Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
А на Слънчо някой дава ли каша? newsm78 Като не щеше на Лактаната,бях взела на Алекс бананова,много я хареса.После му донесоха пшенична-мислех,че няма да става за ядене,ама е толкова вкусна. Crazy Яде като разпран.
Много съм доволна от тях,учудващо за наше производство. Rolling Eyes

# 256
  • София
Алекс-мама, аз бях взимала на баткото веднъж, някаква с кайсии, ужасна беше  Rolling Eyes Той не я искаше и мислех аз да я изям, но ми се опря  Crazy А и нали са със сухо мляко  Rolling Eyes За мен най-вкусни са кашите на Хумана. Хипските са ми еднакви на вкус. На Милупа много ги хвалят, аз не бях очарована. Чудех са тези на Лактана дали са добри, ето ти казваш, че не са много хубави  Rolling Eyes Нестлето също са прилични. Фризото не се разтварят добре. Това е моят опит.

# 257
  • Стара Загора
ние май сме следващата група с поръчка към Слънцето
Преди малко ви ги пуснах и вашите на мамите от Св. Тройца. Във вторник или сряда ще ги имате.

А на Слънчо някой дава ли каша?

Аз давам - зеленчукова. Много я ядем и когато не съм направила пюре яде такава каша.

# 258
  • София
Много поводи съм изпуснала, на всички голямо честито - то не са месечинки, християнчета, годишнини.... Специално честито на Васида и на Десис!  bouquet  bouquet  bouquet
И ние спим много неспокойно през нощта - въртим, пъшкаме, ужасно е... ядем и по 2-3 пъти.... през деня понякога ми прави паузи от по 4-5 часа, а през нощта суче през 3 ч.  ooooh!
В събота сме на сватба (трета подред за няма и два месеца), и то е дневна и за съжаление няма как да дойдем на срещата... а, как ми се искаше само...
Снимки от морето съм ви обещала, ама нямам грам време (нали и поработвам), та ще видя кога ще успея да ви покажа...
хубав следобед и приятен уикенд!

# 259
Днес ми пристигна чувалчето! Учудващо бързо и ми харесва много! Изпрах го, изсъхна и като се събуди Петя ще го изпробваме!

Хайде лека вечер!

# 260
Мами, дайте съвет!

С какво се изпират лекета от домашни пюрета?!?! В чудо се видях. Вчера и направих на Рая пюре от картоф, морков, тиквичка и чушка - много вкусно стана, но си омаза един панталон, а днес сефтоса и бялата си блузка. ooooh! Снощи накиснах джинсите с вениш и вода, но днес още малко се жълтее. Пак ги намазах с вениш и пуснах пералнята, но едва ли ще се изперат. Дайте съвет, моля, че така ако си омажем всички дрехи.... ooooh! Решила съм, че ще и купя ританки от магазина за 1 лв. специално за хранене, че иначе ще трябва в найлон да я увивам, ще съсипем всички дрехи. Crossing Arms

# 261
  • София
Здравейте мами сладурани от облачен Слънчев бряг /мале как звучи/
Честити придобивки и поводи на всички.
Да се оплача, че с oki4, оптимиските, хванахме "страхотно" време на морето...Поради тази гадорийка с миличкия, решихме да поостанем още 5 дни, дано ни огрее малко слънце, че иначе има опасност да се върнем вместо с тен, с настинка  Tired Стискайте ни палци за времето. Добре, че взехме родителите ми да гледат Вики. Нямам идея как сте се оправяли на морето без баби. То нашето фъстъче нали все му се лази, та няма как да я просна на шезлонг или кърпа на плажа. newsm30
Направихме една срещичка с Galina_24 / голяма е сладурана  Hug / , имаме няколко снимки в апарата на oki4.
Климатика ни е мицубиши, само че от тези с вградените тръбопроводи в тавана. Много сме доволни, доста скъпа инвестиция, но във времето си връща паричките, икономичен е. Аааа и е малко шумен или само на мен така ми се струва  Thinking
За козметиката - минахме от себамед, през бюбхен, сега сме на нивеа.
Количката ни е черна, неутрална, заради това ми хареса.
baby_moni, тук има инфо за пег перего www.vitodesimone.com
Шейна съм се наканила и ние да взимаме зимъска Simple Smile
Чудя се като всички сте се захранили вече и коментирате сега, след месец когато ние започнем, с кой ще си пиша  Rolling Eyes Каквито сте бързаци, пържоли ще сте прояли докато се наканиме ние Wink
vasida и ние се кърмим денонощно.
За Викито не пиша нищо, защото ми е детенце слънце/пу пу/
КаЯна, аз си пия кафе, не прекалявам естествено, не ми е направило впечатление да й се отразява по някакъв начин.
Tony_st, опитай със сапун за пране Duru. При нас също вениш не изпира добре, ползвам го само за мазни петна.
Лека вечер

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 20:43 от kris4e

# 262
Toni_st: някъде четох, че със сода за хляб ставало, но не съм пробвала. Във форума имаше подобни теми. Пусни търсачката и ще излязат в "Нашия дом" (май така се казваше подфорума.. newsm78)

# 263
Момичета,  Hug  понеже от снощи съм в потрес искам да си сверя часовника с вас!  newsm78
Говорих с една позната, детето и е колкото нашите и така между другото стана дума кога си ляга и колко спи. Та тя ме осведоми,че слагала детето да спи нощен сън в 18ч30  Shocked . Събуждало се веднъж или най-много два пъти и ставало сутрин в 6ч30!  Shocked Shocked Shocked  Знам,че нещата са много индивидуални, но нашата дребка рядко си ляга преди 21ч, а понякога и в 22ч и сутрин е първа пушка с татко си за работа към 7ч30. Междувременно се буди всеки 2-3 часа!
Моля споделете вашия режим!  Praynig

# 264
анастасия22 и kris4e, благодаря ви! Ще пробвам и двата метода още сега... джинсите и не се изпраха - бях права. Embarassed

melinda, Рая си ляга според това кога е спала за последно през деня, между 20 и 22 ч. и от седмица и половина е като часовник в 7 ч е будна. Вече сигурно досаждам с писанията за нашето неспокойно спане, но и Рая се буди често през нощта. Е, от две нощи, да не чуе дявола, спи по-добре, но пак я гушкам при нас на спалнята към 3-4 часа. Peace
18:30 ч. ми се струва нереално да заспива нощен сън, защото тя понякога се събужда по това време от средобеден такъв. newsm78

# 265
За спането Радослав също заспива към 21-22 часа, а сутринта в 8 е на крак. Laughing
През деня спи по 3 пъти, като спането му е 30-40 мин, не повече.Повечето майки с които се срещам се чудят как може да спи от 10 ч.до 10:45 примерно, но смятам че е твърде малък, за да спи един или два пъти дневно. Naughty

# 266
Tony_st, Нинчето , благодаря ви.   bouquet Не сме сами тогава.
За петната аз също имах този проблем в Бг. Майка накисваше с вениш и пак не изчезваха. Аз изказах мнение,че сигурно препаратите ни за пране са фалшиви, на което една приятелка даже се обиди  Rolling Eyes , но си е факт,че тук само слагам няколко капки от препарата в/у петното непосредствено преди да пусна дрехите в пералнята и на 30 градуса за 30 мин програма от петното няма следа. Тук за бебешки дрешки са течни перилните препарати,а в БГ намирах само прахове, само Персил сенситив май е течност. Ако имаш течен препарат пробвай така при следващите петна, за тези вече е късно според мен.  Confused

# 267
За спането Радослав също заспива към 21-22 часа, а сутринта в 8 е на крак. Laughing
През деня спи по 3 пъти, като спането му е 30-40 мин, не повече.Повечето майки с които се срещам се чудят как може да спи от 10 ч.до 10:45 примерно, но смятам че е твърде малък, за да спи един или два пъти дневно. Naughty

И ние сме така. А през нощта се буди между 1 и три пъти да цокне и отнася плувката много бързо.

Да ви се похваля,че днес купихме проходилка и Митето изпадна в страшна еуфория-много я хареса! Party

# 268
Момичета,  Hug  понеже от снощи съм в потрес искам да си сверя часовника с вас!  newsm78
Говорих с една позната, детето и е колкото нашите и така между другото стана дума кога си ляга и колко спи. Та тя ме осведоми,че слагала детето да спи нощен сън в 18ч30  Shocked . Събуждало се веднъж или най-много два пъти и ставало сутрин в 6ч30!  Shocked Shocked Shocked  Знам,че нещата са много индивидуални, но нашата дребка рядко си ляга преди 21ч, а понякога и в 22ч и сутрин е първа пушка с татко си за работа към 7ч30. Междувременно се буди всеки 2-3 часа!
Моля споделете вашия режим!  Praynig

melinda, мен малко ме е срам да го кажа, защото звучи наистина невероятно, но с баткото имах такъв режим, но беше маалко по-голям( това през зимата) Засега с дребната още няма установен режим, нагласяме се още след лятото, че бяхме докъсно на разходки, но  напоследък заспива към 8,30-9 и става в 6,30-7(без да броя нощното ставане Mr. Green)

# 269
Мили мартенски мами,

Използвам тук възможността да ви информирам, че утре, 12-ти септември е международния ден без найлонови торбички и приветствам добрата кауза на Пикадили, като единствена организация в страната да отбележи датата.
От 12 до 18 септември, във всички супермаркети Пикадили пликовете за многократна употреба ще се продават на половин цена, а утре ще раздават и стикери в подкрепа на инициативата.

Аз съм против използването на найлоновите торбички и подкрепям всеки, който мисли за околната среда и бъдещето на децата ни.
БЪДЕТЕ СЪПРИЧАСТНИ И ВИЕ!
ПОДКРЕПЕТЕ СЪБИТИЕТО във FACEBOOK - http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=129587868646&ref=nf!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 08:05 от babyface

Общи условия

Активация на акаунт