Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 19 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Веси гледах клипчето преди,но явно не съм обърнала внимание,сега видях че положението ще им е високо,на мацката й се иска да е възможно най-легнало,дано скоро си намери нещо което да й пасне.

Честити месечинки на всички сладуковци  bouquet

аз ви оставям,че нещо не ми се пише

лека Hug

# 286
Vasida, явно сме публикували по едно и също време.... А вие на кърма ли сте или даваш АМ? Чудя се дали няма да е проблем при мен, че сме на друг вид АМ и то е хипоалергенно.... newsm78 ...Май много съм се заразмислила...то това недоспиването до какво друго може да ме доведе.... май е време да си лягам

само на кърма сме

# 287
За режима, аз си мисля че това си е мъчение за родителите, детето да си ляга толкова рано. То така не можеш едно кафе да испиеш с приятели привечер. Зимата как да е, ама лятото...това означава да се прибереш от вън най късно в 5 часа.  Rolling Eyes Иначе и Яна спи по 12 часа горе долу от 9 -9:30 до 9- 9:30 сутринта.
За препаратите, имаме си доста дрехи с лекета, хем вече не сме в БГ и пера с течен ариел, който го дават да изпира всичко и на 15 градуса. newsm78
Но пък не съм ползвала нищо специално за петна още.

Сиренето и аз много му се чудя, какво да е, а за киселото мляко да не говорим newsm78, но първо съм си поставила за задача да намеря нишесте  и грис Embarassed.
Танче, а вие защо сте на противоалергично мляко?

Някой ползва ли Аптамил комфорт?

# 288
Добро утро!

За режима, аз си мисля че това си е мъчение за родителите, детето да си ляга толкова рано. То така не можеш едно кафе да испиеш с приятели привечер. Зимата как да е, ама лятото...това означава да се прибереш от вън най късно в 5 часа.  Rolling Eyes

Не съм съгласна,или поне не се чувствам измъчена,а напротив.Щом си легне,имам време да посвърша нещо,или за себе си.Аз съм свикнала с този режим,така беше и с каката.Привечер пием по-градусови напитки по принцип и често приятелите ни гостуват на нас(предвид бебето),а и кой казва,че като си ляга в 19:30,трябва да е в нейното легло? Wink Случвало се е и къпане да пропуснем,но като я извадя от коша за кола и я сложа в кошарката,обръща се надясно и заспива,само дето не се завива сама още. Mr. Green
Вчера на светофара една мама говореше по тел.и обясняваше,че до 11 не могла да приспи щерка си(малко по-голяма от Ади беше)и как за деня нямала сготвено и т.н.за другото дете и разни такива неуредици,произтичащи от това да си ангажиран до късно с бебе...А като си заспи Адката навреме,и ще сготвя и ще пооправя(до няколко часа пак е разхвърляно  Mr. Green) и въобще така за мен е много по-лесно да се организирам.

# 289
Добро утро,
какво сте правили нощес, бе дами?!?! 2 страници за няколко часа - недоспиването не води до хубави неща. Laughing

Аз да кажа, май турският сапун за пране Duru ми изпра петната от джинсите на Рая. #Crazy Изобщо не очаквах, ама на - факт. Днес ще ходя аз за ританки по 1 и 50 за хранене - няма да го бъде.

КаЯна, големи са сладкиши малките. А Яна все повече заприличва на теб. Благородно ти завиждам, защото Рая все повече си прилича на тати. Embarassed

Уф, този цикъл ме е психирал... почти не съм спала през нощта - забравила съм как се спи с превръзка и ме е страх да се обърна да не омажа положението. ooooh!

Отивам да си направя едно мляко с малко кафе, че нещо пак ми се спи. Ааа, Бодливка, кви са тез закуски като си на диета? Ми, помисли малко и за нас дебелите все още де...

# 290
Добро утро мацки.
 Аз днес имам двойна аларма нали е събота и баткото си е в къщи, та от 7 вече е лудница в къщи. А таткото дето се прибира всяка сутрин в 5 от работа да му мисли. Направо горкия е  Tired Ама какво да се прави наши са си ще си ги слушаме Mr. Green

БОДЛИВКА аз също още не съм давала сок и съм в големи размисли кога да започвам newsm78 А за бодитата много съм доволна от тези на Мимоза турски са и са много качествени от много мек памук. А едно време с баткото купувах само на Венера също бях доволна. Сега всичкото му бельо е на Венера и ако не му омалява ще си кара по сума ти време с него.

КаЯна аз давам вечер преди лягане Аптамил конфорт много му харесва на Ивко. Няма никакви реакции нито запичане нито разхлабване. Доволна съм. Разтваря се добре, само дето като го разбъркваш и образува пяна. Ако това не ти пречи всичко друго е ок.
 Знам че другото на  Милупа - Милумил е за деца с повръщане. То има по запичащо действие. Аптамила мисля е нормално мляко с пробиотици. Това е което знам  Peace

Цикъл още нямам. Ама освен АМ преди лягане все още се кърмим така че още незнам кога ще ме навести червения остенин

# 291
GalinaG24 в библиотеката пише след 6м.ама знам ли..Педката ми беше казала след 4-ти,но не дадох и се чудя този месец ли да е,или следващия.. Rolling Eyes

Ааа, Бодливка, кви са тез закуски като си на диета? Ми, помисли малко и за нас дебелите все още де...

Тъй де,щото съм на диета за вас закуската е друга. Sunglasses Моята е овесени трици с кис.мляко 0.1%-ако ви допада,черпя. Grinning

Тони линка за количката не ми отваря Thinking,ще пробвам с мозилата...
А аз МЦ-поне ти отпанаха както казваш други питанки за след годинката на Рая. Wink Незнам дали преди си била с болки,но преди да се роди Дари карах много болезнен цикъл(с порвъщане и разстройство-въобще от всякъде течах  Blush) а после всичко това изчезна,и пак съм като часовник на 28 дни. Peace

# 292
  • Варна
Добро утро! Да ви се оплача - цяла седмица не мога да си видя мъжа като хората и чакам с нетърпение да дойдат почивните дни, за да прекараме повече време заедно, а днес му се обади един приятел, който прави ремонт, да го помоли за помощ и пак сме цял ден сами с момичетата Cry
КаЯна, Яна е прекрасна! Винаги много и се радвам на бузките и сините очи. Hug
За режима - и аз съм на мнение, че колкото по-рано си ляга детето, толкова по-добре за мама. Симона няколко дни заспива много късно следобедния сън и съответно вечер до 22 ч. не мога да я приспя. Затова вчера не я оставих да заспива в 18.30ч кратка дрямка, а направо я удържах будна до 19.30, изкъпах я и я сложих да спи. Еми родих се! Гледах ТВ, вечеряхме като хората....
Браво за постиженията на Илийчо (изправянето) и Любомира (гърнето). Вие сте "нашата гордост" Heart Eyes

# 293
  • София
 Ох, ние за съжаление ше пропуснем срещата днес. Тео е лепнал вирус (най-вероятно от батко си) и от вчера рано сутринта е все с температура милото. Докато му мине ще е на диета  Mr. Green Давам му капки Биогайа за коремчето и Имунокинд. Дано се оправи по-бързо, че не съм свикнала да го гледам такъв кротък и ми е странно - все едно не е мойто детенце, а пък и ми е мъчно, че му е зле.

И ние ще смъкваме нивото на креватчето, защото зверчето се научи да се гепва за горната страна на решетката и е въпрос на време да посрещне челно пода като Илийката

Аз се оциклих още юли месец, въпреки денонощното кърмене и също ми е много обилен (дори и нощните превръзки не вършат работа) Ето това ме спаси. Бях си го поръчала малко след като родих заедно с едни пелени за Тео и съм много доволна. Скъпичко е, но си заслужава  Peace

БОДЛИВКА, бодита на Carter`s се намират понякога в Бялата къща за по 5лв. Днес или утре мисля да отскоча до там и ако има ще свиркам. В магазинчето, от което пазарувам най-често си ги взимам за по 10лв., даже вчера взех едно много готино, но като се сетя, че за тези пари мога да взема две и.....

КаЯна, дечицата ти са прекрасни - да цункаш пухкавите бузки на Яна от мен.

Tony, аз купих лигавник с ръкави, за да не се цапаме при хранене. Иначе петната ги мажа с Вениш, чакам 5 мин. и пускам пералнята и всичко излиза. Пера с Тео бебе

После ще дописвам, че бебо плачее............

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 09:15 от veroniki

# 294
Бодливка, що така с линка... Чакай да видя, ама при мен проблем няма... newsm78

Аз по принцип имах нормален цикъл без някакви ужасни болки. Е, от време-на време се е случвало да ме боли повече, но съм го отдавала на стрес и нерви. Сега ще видим как ще е с точността, защото преди беше нередовен на 30-33-34 дни. Rolling Eyes

За сока - преди Рая да направи 10 месеца едва ли ще дам... а може би и по-натам. Като знам татко и, че и аз с какви стомашни проблеми сме... ooooh! ще се опитам максимално да го издърпам във времето. Пък и тя не може да пие от шише, та ще поизчакам да се научи да пие хубаво от чаша и тогава ще я пробвам. Peace

veroniki, дано Тео бързичко се оправи. Praynig То и ако завали срещата може и в метрото да се състои. Joy
Благодаря ти, че сподели за тези еко "чашки" - май ще поръчам, изглеждат функционални и удобни. Peace
Абе то и аз с тези лекета така постъпих, ама нямаше ефект. Thinking Може би защото бяхме на гости, когато Рая перна лъжицата и се омаза, та и не можах да я преоблека и да го накисна веднага. Иначе, тя яде много чисто, но имало да става. А ме е яд, защо джинсите са хубави. Сега като изсъхнат ще видя дали наистина са се изпрали. Лекето от блузката излезе от Вениш-а само.

То май освен лигавника да е с ръкави, трябва и да е с крачоли за нас... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 10:21 от Tony_st

# 295
  • София
Привет!
И аз не съм давала сок, не мисля и скоро да го правя.
За перилните препарати явно навсякъде е различно - една мама от другата ни тема е в Канада, каза че българските са в пъти по-добре от тамошните  Rolling Eyes  Crazy А цапането не ми е проблем - рядко отива по дрехите, най-често по челото, като реши да бръмчи с пълна уста  Crazy , а и си имаме домашни дрехи, които не ме е страх да цапа  Wink
ТаняР, нашата сватба беше на 31.07.2005г  Simple Smile , тук не сме се "засекли". За кашата не отговорих, защото не знам какво да те посъветвам.  Rolling Eyes
Бодливка, браво за резултатите!  Hug Така се каня и аз на тази диета, ама като не обичам месо...  Rolling Eyes
За режима - и ние сме от късно заспиващите. Рядко заспива преди 21.30ч, най-често - към 22ч. Сутрин ставаме към 8.30-9ч, а вчера спа почти до 10ч  Blush Естествено, през нощта се буди поне два пъти.
Аз пък не мога да се оплача от бодита на Комес, баткото имаше няколко такива, копчетата си бяха екстра. Какви са тези Картър?  Embarassed
Вероники, да се оправяте бързо!  Hug
СЗА, все се каня да те питам - ходи ли при Тошко, той идва ли с в Сф, знаеш ли? Нали на 6м трябваше да правим преглед  Crazy и цитонамазка. Хич не ми се пътува до Плевен за тая работа Embarassed Rolling Eyes
Да питам и нещо за резултатите от изследванията - как са тромбоцитите на децата? На моите и на двама са повишени  newsm78 Моля, ако на някой му се занимава да провери и да пише  Praynig

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 10:05 от Elwing

# 296
 Hug
Гледам за цапане си говорите,май ние ще спечелим първо място  Joy,вижте един от първите ни опити с пюре,когато реши,че едновременно в устата му трябва да са лъжицата,ръцете и крачето  Crazy

добре,че вече се научи как се яде  ooooh!
Бодливка и аз не съм давала сок,мился по-нататък направо фрешове да давам  Peace
Тук пак времето е ужаснооо,така ли  Tiredне се наваля
Алекс-мама и аз давам каша на Слънчо,Крис най-накрая му хареса тая каша с круша  Peace

# 297
За бодитата - аз също съм много доволна от Комес. До сега проблем с тях не съм имала, но виж на Вис Виталис от бодитата по едно време бях събрала 4 с паднали капси, но си ги занесох за рекламация в магазина и ми ги оправиха. Също сменях и един много сладък гащеризон от Джъмбо за паднала капса.

Elwing, на Рая тромбоцитите също са леко завишени /с 3 хилядни/, но следващите 2 стойности са среден обем на тромбоцити и отношение на тромбоцити към общ обем и те пък са в нормата, според референтните стойности. newsm78 Ще видим какво ще каже педиатърката като ги види. Дано всичко е наред. Praynig

kikoikris, голямо омазване, голямо нещо. ooooh! Joy

# 298
Здравейте,

Аз пак нещо се разкашлях. Яко нагъвам мед и лимони.

Кикокрис- тая снимка да я пратиш за конкурса на Моето бебе и аз.  Joy Много сте сладки.
за режима- Елия заспива към 22ч. Спи до 7ч, но може и да се събуди към 3-4ч за водичка. През деня спи като Ради на Нинчето. По 30-40 мин след ядене.
Последните дни Елия пие много водичка, по 300мл на ден.

за препаратите- аз до скоро и перях дрешките с Тео бебе, но не се изпират петната от пюре и ги пусках пак с Ариел. Та сега изхабявам го този прах и минаваме или на Ариел или на Персил сенситив.

Хайде от нас   bouquet

# 299
  • Стара Загора
После ще пиша пак сега само да ви покажа първите ни опити с крачките ( да ми е як кръста от тук нататък, че.......)
http://slancetoo.multiply.com/photos/album/18#photo=26
и първото стоене сама без помощ http://slancetoo.multiply.com/photos/album/18#photo=24

Общи условия

Активация на акаунт