Честити месечинки на всички сладуковци

аз ви оставям,че нещо не ми се пише
лека
...Май много съм се заразмислила...то това недоспиването до какво друго може да ме доведе.... май е време да си лягам 
, но първо съм си поставила за задача да намеря нишесте и грис
Случвало се е и къпане да пропуснем,но като я извадя от коша за кола и я сложа в кошарката,обръща се надясно и заспива,само дето не се завива сама още.
Изобщо не очаквах, ама на - факт. Днес ще ходя аз за ританки по 1 и 50 за хранене - няма да го бъде.
Ама какво да се прави наши са си ще си ги слушаме
А за бодитата много съм доволна от тези на Мимоза турски са и са много качествени от много мек памук. А едно време с баткото купувах само на Венера също бях доволна. Сега всичкото му бельо е на Венера и ако не му омалява ще си кара по сума ти време с него.
Моята е овесени трици с кис.мляко 0.1%-ако ви допада,черпя. 
,ще пробвам с мозилата...
Незнам дали преди си била с болки,но преди да се роди Дари карах много болезнен цикъл(с порвъщане и разстройство-въобще от всякъде течах
) а после всичко това изчезна,и пак съм като часовник на 28 дни.

ще се опитам максимално да го издърпам във времето. Пък и тя не може да пие от шише, та ще поизчакам да се научи да пие хубаво от чаша и тогава ще я пробвам. 
То и ако завали срещата може и в метрото да се състои. 

Може би защото бяхме на гости, когато Рая перна лъжицата и се омаза, та и не можах да я преоблека и да го накисна веднага. Иначе, тя яде много чисто, но имало да става. А ме е яд, защо джинсите са хубави. Сега като изсъхнат ще видя дали наистина са се изпрали. Лекето от блузката излезе от Вениш-а само.
А цапането не ми е проблем - рядко отива по дрехите, най-често по челото, като реши да бръмчи с пълна уста
, а и си имаме домашни дрехи, които не ме е страх да цапа
, тук не сме се "засекли". За кашата не отговорих, защото не знам какво да те посъветвам.
Така се каня и аз на тази диета, ама като не обичам месо...
Естествено, през нощта се буди поне два пъти.
и цитонамазка. Хич не ми се пътува до Плевен за тая работа
Моля, ако на някой му се занимава да провери и да пише

,вижте един от първите ни опити с пюре,когато реши,че едновременно в устата му трябва да са лъжицата,ръцете и крачето 

не се наваля
Ще видим какво ще каже педиатърката като ги види. Дано всичко е наред. 
Много сте сладки.