изписа ми антибиотик, че съм с налепи по гърлото, някакъв Биопарокс дето се впръсква в гърлото, че друго не ставало за кърмачки.
Благодаря ве на всички за милите благопожелания.
Пете как сте вие?
Кате честити 4месеца на принцесите много ми приличат на Антоан, незнам защо.
Памперси ползвах и на Памперс и на Пуфис и на Хъджис честно казано никои не ми харесват
като не е акал цял ден всичките ми излиза акото на гърба му.Иначе досега не ми се е изривал и даже и с крем не мажа защото няма нужда след като му е здрава кожичката.
Диета почнах ето тази
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425676.0
всичко си включва и не лишавам детето си и организма си от нищо.
Велото също почнах да го карам по 10-12км на ден.
Сноууайт, анжелина честити християнчета ние май ще го кръстим на около 1годинка и аз незнам защо.

Чудя се какво да правя, ама нали не е болка за умиране, все отлагам да взема някакви мерки...
, нашите си заминаха за село, мъжът ми отиде да ги закара, и сега сме си вкъщи със Стефан и аз..Кееф - тишина, спокойствие, и аз както виждате усилено форумствам

Даже започнах Памперс Премиум Кеър, че са с памук и са по-мекички.
Любимият ми детски роман е "Хвърчащата класна стая" на Ерих Кестнер.
А чела ли си му "Малкият мъж" и "Малкият мъж и малката мис"! И те са ми любими, но не мога да си ги намеря!

Отново Цитросепта се притече на помощ и успях да го изгоря, без да е направил по-големи поразии.
100 пъти се мазах с едно мазило и най-накрая започнаха да завяхват. Много ме е страх да не ги предам на малкия и гледам да не го целувам много-много 
: