Анджелина, Минди, благодаря ви!
Кратка съм, че бързам да иззлезем на разходка. До скоро.
Бяхме на лекар и на прибиране си хванах автобус, тъй като сме далечко. Естествено автобусът спря на 1м от см спирката (от тротоара). Бубата плачкаше, но не чак да се дере. Разбира се веднага бабата до нас "дай му биберон, или водичка", игнорирах я. И понеже знам, че ми е гладна фъстъчката и дадах вода после, бабата " видя ли, че е жадна"
Рева не спря. Кондукторката: "ами вземи го на ръце"
аз себе си не мога да задържа в тоз автобус
И накрая като слизах (само едно момиче плахо стана да ми помогне) шофьора ми се развика да съм обърнела количката да сляза, както съм се качила, щото ние майките с деца сме малоумни
Още и е червено гърлото и кашля. Ще почакаме за 2-ия Пентаксим.
Радвам се, че е качила и то не както миналия месец 1400гр, нали като порастват качват по по малко.
Предпочитам да не рискувам и да ми вдигне температура. А му дадох превантивно и Панадол, миналия път нямахме температурни проблеми така
Добре, че излезнахме по-рано и все пак си направихме малка разходка. Другия месец ще му бием и третия Пентаксим и после май до годинката няма други ваксини. Или се лъжа 
почерпете се за наше здраве 

на мен ми казаха да слагам студени компреси на мястото на ваксината 

Обиколихме кварталите наоколо и си купих два панталона, които сигурно няма да нося 

- сладур, казваше и "Баницо, изпечи се"... 

. Почти цялата му коса беше окапала, но опашката не мърда
!
(беше на 5 год)" и вмомента в който ми крещи насреща и кучето й си вдига крака и се из........
.
А той реве пред очите ми и вика отчаяно "мамо"
/като говореше вече/.