Ей не мога да стигна до форума с тези игри и разходки.....
Първо, Честити месечинки на всички бебеоци, да са ви живи и здрави, много весели и палави да растат!
Джералдин, изтръпнах като прочетох за случката ми, радвам се, че си открила добър лекар и той те е успокоил.

Мариетка, моя Преси прави точно като твоето бебоче. И ние така - от болна кака получихме течащо носле....
Наде, страхотна екскурзия сте си направили. Завиждам ти благородно!
Сомбоди, направо се зарадвах като се беше объркала и аз разбрах, че си бременна
, ама повече - не ща. 
Аморе и всички, които имат течаши нослета и други неразположения на бебчовците - стягайте се и да не чувам(чета де) повече такива неща. Само здрави бебенца да има.
Гъди, и ние имаме същата прическа....
Фантазия - пускай ги в движение такива всезвайковци, ох, хич не ги понасям... Ама аз не им мълча никак на такива!
Хайде лека и спокойна нощ на мами и бебочета

Ей, много почнахте да пишете, нямате ли си деца за гледане? 

Бодитата са страхотни! Признавам те в он-лайн пазаренето! Много
. Ходихме пак на лекар и май от хремата са му се възпалили ушичките. Тази нощ пак не сме спали / вече залитам от умора/, а тази сутрин в 6 като се опитах да дам Панадол и повърна и то доста.. Сложих свещичка ефералган и сега спи, но на мен ми се е свила душата. Какво е това боледуване не знам. Ужасно ме е страх вече и съм на ръба на силите си. Завидя ли ни някой какво стана не знам.. Ако някой може да препоръча добър уши нос гърло, ще съм много благодарна. И моля стискайте палци да се оправи и да не стигаме до болница пак.

:
.
.Времетраенето на кърменето намаля до 10 минути.През деня се насмуква за норматив,но нощем като е сънена продължава по 15-20 мин.
,но педиатърката ме упрекна,че трябвало вече да правим по-големи паузи
.Затова се интересувам каква е ситуацията при вас
Аз не се впечатлявам от мненията на педиатрите. Малко ми е чудно, какъв е проблемът, че ядат по-начесто? То това си е мляко, не се тъпчат с друго? Габи винаги ми е яла на два часа и нощем също на често и виж каква е слаба и злояда.