Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 49 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Относно това изказване за кърмата-на мен не ми доиде кърма,и аз исках да кърмя ама като няма-няма.Точно такива изказвания карат майки като мен да се чувстват виновни.Извинявам се-не искам да превръщам темата в спор просто изказвам мнение.

# 31
julit000,при тази симптоми които имаш,по-добре се консултирай с лекар.По-скоро има нещо друго,не бременност.Щом скоро ти е бил цикъла и имаш 2 отрицателни теста едва ли си бременна.Обаче,може би има има някакво възпаление Thinkingпри това течене,леки болки и често пишкане.
А пък за лекаря-и на мен ми е изключително странно да даде такъв категоричен отговор след 24ч.

Кристина 23,няма нужда да се чувстваш виновна.Ние това си го знаем,че не става абсолютно винаги кърменето.Ами тогава аз трябва да се чувства двойно по-виновна,защото малкия го кърмих почти 2г,а дъщеря ми само 3 месеца Wink

# 32
бременна съм 13седмица и като отидох на видезон бебето се беше обърнало по по очи по корем и не мърдаше иначе  му тупкаше доктора ми каза че е нормално било спяло  Rolling Eyesно мене ме гложди ако някоя от вас знае нещичко Grinning

# 33
Слушай доктора и не се вкарвай в излишни притеснения. Нищо му няма на бебето.

# 34
Ходила си на 3Д предполагам, защото на двуизмерна ехография едва ли може да видиш като неспециалист очите на бебето?
Не поставяй под съмнение думите на лекаря- да, бебето е все още със слепени клепачи. А не е мърдало, защото най-вероятно е спяло.

# 35
Ходила си на 3Д предполагам, защото на двуизмерна ехография едва ли може да видиш като неспециалист очите на бебето?
Не поставяй под съмнение думите на лекаря- да, бебето е все още със слепени клепачи. А не е мърдало, защото най-вероятно е спяло.
  знам че излишно притеснението добре се чувствам Grinningблагодаря ви

# 36
Спяло е, душичката Heart Eyes Мартин спеше на всички прегледи, чак ми беше чудно в по-големите месеци как е възможно иначе толкова да ме рита, пък на прегледа - като пън Mr. Green

# 37
 Grinning Grinning искам да го усещам ама ми рано май

# 38
  • София
Не се тревожи, нищо му няма на бебето, те спинкат почти през цялото време, още е много мъничко.
Вярвай на лекаря и се радвай на бременноста си!

# 39
Нали му е биело сърчицето - това е важното, ако е имало проблем, док е щал да каже  Wink

# 40
  • София
И аз те съветвам да се консултираш с гинеколога си. Мен в 23 г.с. ме приеха в болница за задържане, точно заради такива оплаквания като твойте, спряха ме от работа и до края на бременноста пиех лекарства за задържане. Не искам да те плаша, но не пренебрегвай тези болки! Успех!

# 41
 Grinning така си е аз съм малко шаш паника Mr. Green

# 42
Здравейте от мен,
много ви благодаря за подкрепата. Отидох до болницата вечерта, не ме върнаха за съжаление. Защото се оказа все пак фалшива тревога. Имах 4 см разкритие, затова ме приеха, но болките след това отшумяха. Понеже съм си избрала д-р Панова за раждането, тя ме качи в Патологията, след като прекарах нощта в предродилна и днеска ме изписа, защото не видя смисъл да предизвикваме нещата. Много ми беше странно защо, след като поне 10 пъти ме проверяваха за разкритие в предродилна, уж стана 6 см разкритието, после Панова каза 4, след това 5 , а си тръгнах с 4. Та, така, вече ще внимавам много с болките и ще ги чакам повече време.

# 43
  • Mediterraneo
Grinning Grinning искам да го усещам ама ми рано май

В 13-та седмица определено ти е рано.

# 44
  • София
аз съм в 36г.с.Преди няколко дни ми изтече съвсем малко прозрачно като водичка на гащите.много се изплаших да не би да са околоплодни води.отидох на преглед но не при моя док защото го нямаше а при друг.прегледа ме и каза че сигурно било малка част от тапата но иначе всичко е наред изписа ми лактажин капсули.на другия ден отидох при моя док той пък каза че е от течението и също изписа някакви капсули!сега от време на време пак по малко се появява това течение смесено с бяло течение.обаче аз направо се побърках от мисли и ме е страх да не родя по-рано!

Общи условия

Активация на акаунт