Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 49 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
прегледа ме и каза че сигурно било малка част от тапата но иначе всичко е наред
 Как така сигурно е малка част?То,или е тапата,или не е!
Отиди при твоя доктор,за да ти пусне изследвания.То,така диагноза през пръсти не се поставя!

# 46
Здравей,на мен в 35 г.с ми падна тапата.На 2 пъти по бикините си имах течение,то е като слуз,докторът ми ме прегледа и каза,че това е тапата,то се разбира.Не се притеснявай,докторът провери ли те за някакво разкритие?

# 47
  • София
да провери ме и каза че плацентата е високо гледа ме на видеозон нямало страшно!моята докторка пък каза няма изтичане от матката това е течение!и на мен ми беше странно докора който първи ме прегледа като каза това че било малка част от тапата!а това ми се случи на 2.09 оттогава мина 1 седмица незнам изперквам вече

# 48
Че аз постоянно имам течение като слуз, което изследвам, не са гъбички, не са бактерии. Но не е и тапата. Иначе  не мога да си представя колко голяма ще да е тая тапа Crazy

# 49
Предполагам,че щяха да те вземат в болницата,ако бяха видяли,че е възможно скоро да родиш!Поне при мен така беше.Гледай да си спокойна колкото можеш!

# 50
До колкото си спомням с първата бременност и на мен към края ми се появи обилна секреция. А тапата не е задължително да падне цялата изведнъж. Нямам спомен колко време след това родих,но няма защо да се притесняваш. Все пак ти си почти на края на бременността и до колкото знам след 36 г.с. вече може да се ражда. Аз в момента съм в същото положение и се притеснявам да не взема да родя по-рано.Но при мен има и разкритие от края на шестия месец около 2см.,а и в 30г.с. прокървих. Надявам се да стигна до 36г.с. ! Та с толкова много проблеми от 27г.с. още удържам положението. Препоръчвам ти за всеки случай да лежиш повече. В повечето случаи-колкото лекари толкова и мнения. Така,че хващаш един и се водиш по него иначе много ще се объркаш от различните диагнози.

# 51
  • София
аз ходя в поликлиниката не в болница,а до сега не съм имала проблеми с бременноста си,дано и при теб всичко е наред!аз вчера даже бях на консултация и  всичко е наред но това течение ме притеснява пък и аз много се притеснявам за всичко и постоянно си въобразявм

# 52
Не се притеснявай защото както знаеш не е добре нито за теб нито за бебенце.Аз от притеснения и стрес влязох в болницата за задържане за 3 дена.Слава богу вече всичко е наред.Щом са ти казали че всичко е наред значи е така!

# 53
  • София
знам че не трябва но ми е за първи път и всичко ме притеснявам и само най-лошото си мисля,просто съм такава!ще стане каквото е писано

# 54
На мен също ми е за първи път и макар че ти давам съвет да си спокойна аз за себе си не съм.И също като теб постоянно си мисля най-лошото!Цял живот и за всичко съм такава,така че те разбирам!

# 55
  • Пловдив
бременна съм 13седмица и като отидох на видезон бебето се беше обърнало по по очи по корем и не мърдаше иначе  му тупкаше доктора ми каза че е нормално било спяло  Rolling Eyesно мене ме гложди ако някоя от вас знае нещичко Grinning

ами ранко ти е да го усещаш, аз някъде в 17 - 18 даже май беше усетих първия ритник, а след 20 доста повече.  Peace

# 56
е значи наближава Laughing

# 57
  • Пловдив
знам че не трябва но ми е за първи път и всичко ме притеснявам и само най-лошото си мисля,просто съм такава!ще стане каквото е писано

не бой се всички сме шашнати и мен в 6 месец ме приеха в болница, фалшиви контракции ама аз да се презастраховам

# 58
Здравейте отново мили въдещи и настоящи мами.
Скоро ви писах относно моите съмнения за бременност.
Днес ми се случи нещо което ме шашна,защото при предишната ми бременност (неуспешна) нямах такъв проблем.
Всяка сутрин си меря БТ.Днес е 37,3
станах да ида до VC-то и като се върнах ме преряза ниско корема.Мисля че са яйчниците.И друг път са ме болели но 100 пъти по слабо от днес.Прилоша ми , и имах чувството че на мястото на яйчниците имаше балони и всеки момент ще се спукат.Страшна болка, и същевременно някакво придърпване.
Мен напоследък ми се вие свят,от някъде 2 седмици ме боли корема ту отдолу, ту отгоре, кръста ,понякога ме сърбят зърната и понякога усещам лека болка в пъпа.
Трябва дами доиде на 15.Естествено се надявам да неми доиде М.
Ще Ви помоля за съвет:Дали тези признаци мога даги смятам за симптоми на бременност,и дали тази силна болка днес в яйчниците може да се дължи на вгнездяване на оплодена яйцеклетка.
Надявямсе да не съм ви отегчила но ми е нужен отговор.
Благодаря ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  • Пловдив
Здравейте отново мили въдещи и настоящи мами.
Скоро ви писах относно моите съмнения за бременност.
Днес ми се случи нещо което ме шашна,защото при предишната ми бременност (неуспешна) нямах такъв проблем.
Всяка сутрин си меря БТ.Днес е 37,3
станах да ида до VC-то и като се върнах ме преряза ниско корема.Мисля че са яйчниците.И друг път са ме болели но 100 пъти по слабо от днес.Прилоша ми , и имах чувството че на мястото на яйчниците имаше балони и всеки момент ще се спукат.Страшна болка, и същевременно някакво придърпване.
Мен напоследък ми се вие свят,от някъде 2 седмици ме боли корема ту отдолу, ту отгоре, кръста ,понякога ме сърбят зърната и понякога усещам лека болка в пъпа.
Трябва дами доиде на 15.Естествено се надявам да неми доиде М.
Ще Ви помоля за съвет:Дали тези признаци мога даги смятам за симптоми на бременност,и дали тази силна болка днес в яйчниците може да се дължи на вгнездяване на оплодена яйцеклетка.
Надявямсе да не съм ви отегчила но ми е нужен отговор.
Благодаря ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

Мила - всичко звучи 6, но в началото предменсруалните симптоми са много подобни с тези на бременността. Моля се да е това, което искаш и ти го пожелавам от все сърце, но за по - сигурно ти препоръчвам едно тестче към 21.09.  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт