Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 49 935
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ти мила.
Искамисе още сега да си направя теста но е рано и ще изчакам.Дано да са  EFP

# 61
Няма как да разбереш преди закъснението. Не се вманиачавай обаче. Симптомите при предстоящ цикъл и бременност са идентични в повечето случаи. Имам един аборт и една бремменост (успешна) и в двата случая, въпреки симптомите някак си знех, че съм бременна. А и първия и втория път не  го очаквах.

Благодаря ти мила.
Исками се още сега да си направя теста но е рано и ще изчакам.Дано да са  EFP
Някои тестове дават резултат дори преди закъснението. Може да си направиш тест, но по-добре изчакай.  Стискам палци и да пишеш.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 00:09 от AnMary

# 62
Благодаря ви за отговорите и подкрепата.Ще изчакам до другата седмица и ще пиша какво е станало newsm10

# 63
Здравейте,искам да се консултирам с Вас:)на 11 февруари правих наложителен аборт(с вакуум)защото бебето нямаше пулс,изчакахме 6 месеца и август започнахме опитите отново.На 2 септември(този месец) ми дойде но съвсем малки петънца ръждиво прочетох в нета за цветна бременност,усъмних се и си направих тест ПОЛОЖИТЕЛЕН Grinning Днес бях на лекар и ми казаха че съм бременна,но било мъничко,ултразвука едва го хвана и не  можахме да чуем тоновете на сърчицето.Настина ли е раничко и мислите ли че аборта ще се отрази на тази ми бременност много съм притеснена.Мъжът ми все повтаря да се успокоя че всичко е наред.На 29 пак съм на лекар. Praynig
Не се притеснявай.При мен ситуацията беше същата,но аборта ми беше февруари 2008.През септември 2008 разбрах,че съм бремена.А днес вече си имам едно прекрасно момченце.Важно е да си спокойна(колкото и да ти е трудно) и да спазваш това,което ти казва док.Вярвай,че всичко е наред,лека бременост и пиши как си! newsm10

# 64
  • Пловдив
Искам да попитам майките, които вече са раждали - краката порастнаха ли ви по време на бременността или това е от подуването, а после възстановяват ли се старите номера?  newsm78  Blush

Мерси

# 65
Искам да попитам майките, които вече са раждали - краката порастнаха ли ви по време на бременността или това е от подуването, а после възстановяват ли се старите номера?  newsm78  Blush

Мерси

Моите да.Все още нося един номер по-големи обувки от преди забременяването.  Tired

# 66
  • София
Моите крака също пораснаха и се разшириха още след 1вото раждане. Минах с номер и половина нагоре.

# 67
Около 6 месеца след раждането си носех стария номер обувки,не са пораснали.

# 68
xelita, моите след две бременности не са мръднали. Явно обаче е често срещано, аz също съм чувала от доста жени zа това. Но "порастване" ли е в същност? Защото аz zнаех, че ако леко се смъкне свода от тежестта, естествено, променя се и номера. Май не е обратимо  Confused . Порастване обаче на 20 и ... години, надали.. Или нещо бъркам..?

# 69
Моите не са пораснали,но моя позната казва,че нейните са.
Интересно на какво се дължи Thinking

# 70
  • София
задържане на течности в крайниците,притискане на съдове,високо ниво на албумин.Много могат да бъдат причините

# 71
  • Mediterraneo
задържане на течности в крайниците,притискане на съдове,високо ниво на албумин.Много могат да бъдат причините

Вероятно не точно тези причини, които би трябвало след раждането да изчезнат. Факт е, че моя приятелка, 2 години след раждането, продължава да носи един номер по- големи обувки.

# 72
  • София
Да, моят номер също е променен. С малко, но е факт.

# 73
Цитат
здравейте мами!!!ако има нещо в което бъркам моля да ме извините,защото за 1ви път пиша в такъв сайт. на 20 години сам и сам бременна вече в 8мия месец.проблема е че от скоро не чувствам толкова много движенията на бебето,колкото до преди 3 дена и като легна на 1 страна ме боли ниско долу корема (срязваща болка) . за болката си го обяснявам за това че ми е малко голям корема и като е във въздуха и за това... колкото до движенията на бебо ми казват че е така,защото е пораснало и движенията са по малко,но аз си мисля че движенията постепенно намаляват не изведнъж.до миналия ден направо не можех да стоя от ритници
а сега ако го усетя че леко надига пак добре.или може би нещо си внушавам, защото миналата година преживях нещо,което много ме травмира (спонтанен аборт) и от началото на бременността много се притеснявам да не стане нещо.а и няма кого да попитам,да ми даде съвет или да ми каже че е нормално-живея в италия и всичко е много различно от това,което е в БГ.
zdraveite mami!!!ako ima neshto v koeto barkam molq da me izvinite,zashtoto za 1vi pat pisha v takav sait. Simple Smile  . na 20 godini sam i sam bremenna veche v 8miq mesec.problema e che ot skoro ne chuvstavm tolkova mnogo dvijeniqta na bebeto,kolkoto do predi 3 dena i kato legna na 1 strana me boli nisko dolu korema (srqzvashta bolka) . za bolkata si go obqsnqvam za tova che mi e malko golqm korema i kato e vav vazduha i za tova... kolkoto do dvijeniqta na bebo mi kazvat che e taka,zashtoto e porasnalo i dvijeniqta sa po malko,no az si mislq che dvijeniqta postepenno namalqvat ne izvednaj.do minaliq den napravo ne mojeh da stoq ot ritnici  Laughing a sega ako go usetq che leko naddiga pak dobre.ili moje bi neshto si vnushavam, zashtoto minalata godina prejivqh neshto,koeto mnogo me travmira (spontanen abort) i ot nachaloto na bremennostta mnogo se pritesnqvam da ne stane neshto.a i nqma kogo da popitam,da mi dade savet ili da mi kaje che e normalno-jiveq v italiq i vsichko e mnogo razlichno ot tova,koeto e v BG.

--------------
Пишете на кирилица. Използвайте Кредор.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 10:40 от AnMary

# 74
Бени, колкото и да е различно в Италия, не може да няма лекари. При толкова рязка промяна в движенията на бебето толкова късно през бременността трябва според мен да се консултираш с лекар. Ако нямаш гинеколог, който да ти следи бременността просто отиди до най близката болница или спешно отделение и ибясни какво се случва. Такъв порблем не може да се реши във форума... Аз бих препоръчала веднага да отидеш на лекар, най-малкото, за да се успокоиш, че всичко е наред...

Общи условия

Активация на акаунт