Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 367
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Аз доколкото съм чела срещу киселини спокойно може да се пият определени антиацидни средства. Питайте си лекарите, ще ви кажат. Друго, което една приятелка ми каза. че на нея лично и помагало е да си повдигне малко леглото от страната на главата, така че да спи леко под наклон...

Tink, спя седнала... боли ме глава и кръст от тази поза - няма ефект обаче.  Wink

# 91
  • Пловдив
Момичета, всяка нощ ме будят киселини и нищо не помага, докато не повърна   Sick Sad
Тази нощ отново бях на тоалетната чиния и сутринта като си видях лявото око  Shocked - як кръвоизлив от напъването, колкото грахово зърно!

Имате ли идея, как се лекува такъв кръвоизлив? И за колко време минава... като някой вампир съм  Twisted Evil

за киселините и аз имам, но като те слушам твоето положение си е много сериозно, хубаво е, че си споделила с лекаря. за очите 100% цилистон, те са съдосвиващи, НО трябва наистина да питаш лекар дали са подходящи за бременни има и други, но тези на мен ми помагаха най - много.

# 92
Момичета, всяка нощ ме будят киселини и нищо не помага, докато не повърна   Sick Sad
Тази нощ отново бях на тоалетната чиния и сутринта като си видях лявото око  Shocked - як кръвоизлив от напъването, колкото грахово зърно!

Имате ли идея, как се лекува такъв кръвоизлив? И за колко време минава... като някой вампир съм  Twisted Evil

На мен срещу киселините ми помагаха единствено лукчетата.

# 93
За киселини при бременни най-ефекгивни и съвсем безвредни са антиацидите- Калциев карбонат най-добре, хлябна сода-много газове образува, като се има предвид натиска върху стомаха може да бъде проблем, освен това натрия задържа вода.Алмагел-съдържа алуминий и се смята че може да бъде вреден в големи количества.
 Също така вечер да не се приемат храни които причиняват киселини-обикновено това са шоколад, портокалов сок, мазни храни, разбира се е индивидуално, но по принцип лесно се разбира коя храна ти прави проблем. Но-шпа изобщо не е за киселини Peace

# 94
И аз имах ужасни киселини последните 2 месеца. ooooh!Ставах известно време посред нощите да повръщам,иначе сън нямаше. Sick
Пиех сода бикарбонат,не бях сигурна дали е добре,но просто не се издържаше. Rolling Eyes

# 95
  • Варна
И мен този път сода бикарбонат ме оправя... преди това, талцид, спрайт и какво ли не пробвах...
не се получаваше, сега бива. Една приятелка беше доволна от Пробитор...пробвай.

# 96
  • София
Бременна сам в 13 седмица(не съм мн наясно с тези седмици),но гинеколога така ми каза.последния ми цикъл беше на 20.06,от тогава 3 месеца по един ден ми идва някакво течение оранжево.лекарката ми каза че не е нищо страшно.въпроса ми е на какво може да се дължи?

# 97
Щом док е казала, ченяма нищо обезпокоително значи няма нищо обезпокоително. На мен са ми обяснявали, че такова течение се появява през първите месеци в дните около цикъла. През този период трябва да се избягват физическите натоварвания и трябва повечко да се почива. Успешна и лека бременност. Peace

# 98
здравейте,закъснява ми вече 9 дена,направих си тест,но беше отрицателен за това имам нужда от съвет

# 99
Единият вариант е да изчакаш още 2-3 дни и да направиш още един тест с първа сутрешна урина.
Вторият вариант - кръвен тест в лаборатория.
Трети вариант - лекар (но също след още 4-5 дни изчакване).

# 100
Единият вариант е да изчакаш още 2-3 дни и да направиш още един тест с първа сутрешна урина.
а дали може да е закъснение

# 101
може и да е закъснение,може да има и друга причина освен бременност затова най добре е да посетиш гинеколога си.Дано резултатът да е каъвто искаш Peace

# 102
а дали може да е закъснение
може,на мен например ми влияят промяната на климата,когато се явявах на изпити и т.н.,но все пак направи нов тест след няколко дни и/или отиди на лекар

# 103
здравейте,закъснява ми вече 9 дена,направих си тест,но беше отрицателен за това имам нужда от съвет
последниът път когато ми закъсня бях бременна за това ви питам

# 104

аз и в друга тема бях писала - пробвайте да взимате ентеросан. или да ядете много кисело мляко, живите бактерии би трявало да помогнат?

Общи условия

Активация на акаунт